تیمی کوچک در حال ساخت Mirror Edge 2 است.

Death Proxy

مدیر انجمن
سایت Videogamer با نایب رییس ارشد EA یعنی اقای Patrick Soderlund در E3 صحبتی کرده است و وی در رابطه با ساخت و ادامه یافتن Mirror Edge چنین گفته است:"ساخت Mirror Edge یک حرکت ریسکی و شجاعانه بود. این بازی با اینکه در کل بی نقص نبود، اما ما میخواستیم که بیش از این فروش داشته باشد هر چند که فروش ان از چیزی که خیلی از مردم فکر میکنند بیشتر هم شده است. مطمئنا شما یک Mirror Edge دیگر را خواهید دید، اما زمان ان هنوز معلوم نیست. اکنون یک تیم کوچک در حال ساخت ادامه ای بر Mirror Edge است."

mirrors_edge_logo-500x281.jpg

کسانی که ME را تجربه کردند از مدت زمان کوتاه ان و ضعف ان در زمینه پرداخت داستان ناراحت بودند اما مسئولان EA قول داده اند که عنوانی متحول شده در این دو بخش را بسازند. در هر صورت ME یک حرکت بزرگ برای EA در این نسل به حساب می اید عنوانی که هر چند ضعف هایی داشت اما نکاتی در ان نهفته بود که با استفاده از انها طرفداران زیادی برای خود دست و پا کرد.

راستی میگم من زیاد تو مود این بازی نبودم،دقیقاً سبکش چیه؟:biggrin1:
يه چي تو مايه هاي AC در سبك FPS هست. در اصل هم از همون ورزشي كه در AC بود توي ME هم استفاده شده ، ورزش چي بود يادم نيست پاركر همچين چيزي اسمش بود.

به نظر من كه بازي از هر لحاظ معركه بود فقط يك مشكل داشت رنگ آميزي محيط بازي خيلي بد بد بد بود توي بعضي از محيط ها حتي درخت ها هم رنگ پس زمينه بود كه سر آدم در مياورد مخصوصا تو مراحل بالا كه زمان بيشتري بايد ميزاشتي بازي رو رد ميكردي.

وگرنه همه چيزش خوب بود.

(اونم فقط برای گرافيک بازی)
گرافيك بصري بازي كه خوب بود.

با این که خیلی از گرافیکش ایراد میگرفتن ولی من کلی با همون گرافیکش حال کردم.
بازیشم که با توجه به علاقه ی من به این جور کارا خیلی مورد توجهم قرار گرفت.:biggrin1:

اتفاقا همون رنگ بندیش قشنگ بود :دی
ولی اگر بتونن کاریی کنن که مثلا چند تا دکمه رو با هم بگیریم دید به سوم شخص تغییر پیدا کنه خیلی بهتره .
اگر هم تو روش های پرش از ساختمون روش های جدیدتری اضافه کنن بهتر میشه !!!

اگر شماره دومش از اول شخص به سوم شخص تبدیل بشه که عالی میشه , هم حرکات پاکور و بهتر میشه دید هم از شر سردرد در حین بازی خلاص میشیم

بخش عمده ای از نو آوری های این بازی به اول شخص بودنش با این جور حرکات بود...:biggrin1:
که اگه نباشه ....

امیدوارم 2 بهتر باشه یکش خیلی توپ بود و هیجان داشت ولی اگه از مشت و لگدش در حین رفتن از رو دیوار میشد استفاده کنیم تا پلیس ها رو بزنیم بهتر بود هیجان بازی بیشتر میشد

بخش عمده ای از نو آوری های این بازی به اول شخص بودنش با این جور حرکات بود...
که اگه نباشه ....
من هم موافقم ولی خوب بعضی وقت ها آدم فکر می کنه که اگر بازی سوم شخص بود بهتر می شد ...

نسخه ی اولش که تقریبا کوتاه بود ولی اگه طولانی تر هم بود بازی کسل کننده میشد ... امیدوارم با اضافه کردن نواوری های بیشتری به بازی بتونند بازی رو با گیمپلی متنوع تر و طولانی تر بسازند .

نمی دونم چی جوریه شما خوشتون اومده ولی من به شدت از بازی متنفر شدم!شاید به این خاطر که انتظار خیلی زیادی از این بازی داشتم و تقریبا یه جورایی یکی از بهترین بازی های اون سال حسابش می کردم ولی وقتی اومد به کل نا امید شدم.
تا می خواستی یه خورده سرعت بگیری یهو یه پازل جلوت میزاشت که تمام هیجان بازی رو نابود می کرد.مبارزات تن به تنش که افتضاح بود و تیراندازی با اسلحش سرکاری.گرافیشکم اولش خیلی قشنگ بود ولی آخراش اعصابت رو خورد می کرد.بعضی جاهاش به شدت سفید بود و حتی یه منبع نورهم مثل یه چراغ کنارش بود که چشا رو به شدت اذیت می کرد.داستانشم صفر بود
(همش نظر شخصی بود!لطفا جنجال درست نکنید!)
امیدوارم شماره 2 رو خیلی بهتر از این شماره درست کنن و مثل اساسن محیط هایی باز طراحی کنن که سرعت بازی رو نگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or