شایعه تیزر Dead Space 3 در Dead Space 2 ؟!

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
deadspace2boxart.jpg

درود .

در حالی که به عرضه رسمی Dead Space 2 نزدیک می شویم ، شایعاتی در رابطه با وجود تیزری از Dead Space 3 در نسخه دوم این بازی به نقل از مجله Game Informer شنیده می شود .

در حالی که این مجله معتبر نمره عالی 9 را به این فرنچایز ترسناک Visceral اهدا کرد ، در گوشه ای از اشاره ای به تیزر Dead Space 3 شده است که ظاهرا برای منتقد سر نخ و سوالات فراوانی را شکل داده است !

gi-ds3.jpg

این اولین شایعات منتشر شده در رابطه با نسخه سوم بعد از انتشار نسخه دوم است . در حالی که در July سال 2009 شایعاتی مبنی بر برنامه ریزی نسخه سوم قبل از آغاز ساخت قسمت دوم شنیده می شد . EA نیز در این رابطه سکوت اختیار کرده است و هنوز تایید و تکذیبی نکرده است .

Dead Space 2 در 25 ژانویه در آمریکا و 28 ژانویه در اروپا برای Xbox 360, PS3 و PC عرضه خواهد شد . این در حالی است که این بازی با نمرات بالا به یکی از تاپ ترین عناوین روز بدل شده است .

تا موقعی که باز فروش خوبی داشته باشه و پول ساز باشه میسازن ازش.

حالا میخواد 3 باشه یا مثل فاینال فانتازی 13
شماره اول همچین فروشی نداشت که بخوان بخاطرش شماره دو منتشر نشده ساخت شماره سوم رو شروع کنن

عجب!!! اینا تبلیغات دیگه واسه که از الان جای Dead Space 3 رو هم محکم کنند.به نظر من اصلا کار جالبی نیست.

اینا حرف های منتقد سایت گیم اینفرومر هست و EA فعلا هیچ نظری نداده ، بنابراین فیک بودن خبر زیادِ ! شاید اصلا EA نخواد تا 2012 یا شایدم اواخر همین سال از DS3 حرفی بزنه !

اصلآ وقتی که Dead Space معرفی شد Visceral گفت که این بازی یک سه گانه هستش و مطمئن باشین نسخه ی سومش ساخته میشه !

حالا اینا دارن در مورد فیک بودن خبر بحث میکنن :دی

• Like
Reactions: HL2-GF
اینا حرف های منتقد سایت گیم اینفرومر هست و EA فعلا هیچ نظری نداده ، بنابراین فیک بودن خبر زیادِ ! شاید اصلا EA نخواد تا 2012 یا شایدم اواخر همین سال از DS3 حرفی بزنه !

من خودم از طرفداران بازی dead space هستم و منتظرم شماره دومش هستم.ولی دوست دارم بین شماره بازی ها حداقل 2 3 سال فاصله باشه که باهم تفاوت چشمگیری داشته باشند.هم این dead space هم resident evil.

اتفاقا به نظر من DS از اون بازی هایی هست که بدرد یه نسل می خوره و باید پروندش توی همین نسل بسته شه بره . چون به عقیده خود ِ من ، توی کیفیت بازی تاثیر داره و Visceral میتونه باقی ایده هاش رو توی یه سری جدید توی یه نسل جدید معرفی کنه . به عبارت ساده تر آب نبندن بهش :دی !

چه خبر خوبي.پس بايد منتظر يك DS ديگه هم باشيم.ولي به نظر من اگر يك مقدار اختلاف بين نسخه ها قرار بدن جالب تر ميشه.
اگر اين دمو توي خود نسخه 2 باشه ديگه نيازي به تاييد يا تكذيب EA براي ساخته شدن يا نشدن نسخه 3 نيست!!!!!!

چه خبر خوبي.پس بايد منتظر يك DS ديگه هم باشيم.ولي به نظر من اگر يك مقدار اختلاف بين نسخه ها قرار بدن جالب تر ميشه.
اگر اين دمو توي خود نسخه 2 باشه ديگه نيازي به تاييد يا تكذيب EA براي ساخته شدن يا نشدن نسخه 3 نيست!!!!!!

سلام.منم دقیقا همینو گفتم که باید بین نسخه اختلاف باشه.

اتفاقا به نظر من DS از اون بازی هایی هست که بدرد یه نسل می خوره و باید پروندش توی همین نسل بسته شه بره . چون به عقیده خود ِ من ، توی کیفیت بازی تاثیر داره و Visceral میتونه باقی ایده هاش رو توی یه سری جدید توی یه نسل جدید معرفی کنه . به عبارت ساده تر آب نبندن بهش :biggrin1: !

بازی های پرطرفدار باید دنباله دار بشن نه این که تو یه نسل تموم بشن این نظر منه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or