تیزر سوم Assassins Creed Revelations

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

devil eyes

کاربر سایت

همان طور که اخیرا میدانید یوبی سافت طی اقدامی عجیب در روز های اخیر تیزر هایی از بازی جدید خود Assassins Creed Revelations به نمایش گذاشت
وسوالات و ابهامات زیادی را در زمینه این بازی ایجاد کرد ... در تیزر شماره قبل یک قلعه ( با نماد خاص ) و حروف عربی را مشاهده کردیم ... اما این در نمایش جدید
شاهد ارقام بهم پیوسته “24.06.1459″ هستیم که به نظر میرسد به تاریخ خاصی اشاره میکند ... در اینجا باید به این نکته اشاره کنم که وقایع
Assassin’s Creed II و Brotherhood حول محور این تاریخ یعنی سال 1400 میگذرد ... در صحنه بعدی مسجد Hagia Sophia را مشاهده میکنیم و پس
از ان با یک نماد دیگر که متعلق به السلطان سليمان القانوني هست مواجه میشویم . حال با این سوال مواجه میشویم که ارتباط بین این نماد ها و مکان ها چیست ؟
ترکیه چه ارتباطی میتواند با AC داشته باشد ؟

مسجد مشاهده شده در تیزر :

سلطان سليمان قانوني :

منبع :http://www.vg247.com/2011/05/03/thi...er-actually-contains-information/#more-168226

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]"
موضوع داره جالب و مرموز میشه یوبی سافت ملت بدجور به تفکر انداخته معلوم نیست بازی تو یونان هست یا تو ترکیه شاید تریلر بعدی یه چیزی مثلا تو ایران نشون بده فعلا نمیشه نظر قطعی داد ولی فکر کنم باید شاهد سوپرایز یوبی سافت در E3 امسال باشیم:d

احتمال اینم هست که این بار بازی تو چن تا لوکیشن انجام بشه :)

اخ قربونت برم خبر زدی در حد لالیگا.روحمو شاد کردی.خدا خیرت بده. بچه وقتی به مرموزی این اساسین فکر میکنم میترسم.هرچی که باشه جید ریموند قربونش برم شاهکار میسازه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or