تیزر سوم Assassins Creed Revelations

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

devil eyes

کاربر سایت

همان طور که اخیرا میدانید یوبی سافت طی اقدامی عجیب در روز های اخیر تیزر هایی از بازی جدید خود Assassins Creed Revelations به نمایش گذاشت
وسوالات و ابهامات زیادی را در زمینه این بازی ایجاد کرد ... در تیزر شماره قبل یک قلعه ( با نماد خاص ) و حروف عربی را مشاهده کردیم ... اما این در نمایش جدید
شاهد ارقام بهم پیوسته “24.06.1459″ هستیم که به نظر میرسد به تاریخ خاصی اشاره میکند ... در اینجا باید به این نکته اشاره کنم که وقایع
Assassin’s Creed II و Brotherhood حول محور این تاریخ یعنی سال 1400 میگذرد ... در صحنه بعدی مسجد Hagia Sophia را مشاهده میکنیم و پس
از ان با یک نماد دیگر که متعلق به السلطان سليمان القانوني هست مواجه میشویم . حال با این سوال مواجه میشویم که ارتباط بین این نماد ها و مکان ها چیست ؟
ترکیه چه ارتباطی میتواند با AC داشته باشد ؟

مسجد مشاهده شده در تیزر :

سلطان سليمان قانوني :

منبع :http://www.vg247.com/2011/05/03/thi...er-actually-contains-information/#more-168226

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]"
ولی من فکر می کنم این شماره ها رمز باشه یا شاید به اتفاق خاصی که در این تاریخ افتاده اشاره داره

به احتمال زیاد به تاریخ ترکیه قبل و حول حوش اون زمان مرتبط هست و ماجرای کاهنان مبعد ترک
اون مسجد قبلا کلیسا بود
داستان جالبی میشه

obelisk.jpg

مسجد ایاصوفیه هست به نظر برمیگرده دوران عثمانی...:)
به احتمال زیاد بر می گرده به دوران امپراتوری بیزانس یا همون روم شرقی
چون که قسطنطنیه حدود سال 1450 به دست عثمانی ها فتخ می شه
به احتمال زیاد داستان هم تو همون زمان جنگ اتفاق می افته که دوره ای بود پر
از خیانت و قتل های سیاسی . به نظر من انتخاب یه هم چین زمانی عالیه.:d

عجب این یوبی سافت همرو گذاشته تو خماری. اتفاقا من با اینکه به شخصیت الطیر خیلی خیلی علاقه دارم ولی اصلا دوست ندارم دوباره بره زمان اون. چون اگه اون کرکتر رو به خوبی همون نسخه ی اول در نیارن تمام تصورات گیمر ها ازش بر میگرده. خودم فکر نمیکنم که زمان اطیر باشه. باید تا E3 صبر کرد.

یوبی هم خوب بلده گیمر ها رو مشتاق کنه :d

ممنون مجتبی جان بی زحمت لینک تیزر قبلی ( همون دسته ) رو هم بزار چون هر چی گشتم نتوسنتم پیداش کنم ، یدونه بود که کار نمیکرد :d ;) >:d< :x

سال 1459 باید دوره الطیر خودمون باشه..
الطیر توی 1460 نزدیک به 400 سال سن باید داشته باشه! این زمان مربوط به Ezio میشه :دی.

حالم دیگه از کارهای Ubi داره به هم میخوره؛ باید AC III رو میداد دیگه ... . Enzio اگر در این بازی باشه واقعا دیگه لوس میشه جریان... اونم ترکیه!!! ایران زمین پتانسیل بیشتری داره ، اگرم یونان باشه باز قابل تحمل تره...

اینطور که به نظر میرسه بازی فعلا در دو مکام مشخص شده یکی یونان و دیگر ی ترکیه و از همه مشخص تر شدن شخصیت بازی هست یعنی الطاهیر
اونطور که توی فرم های گیم اسپات و IGN نوشته شده بود از طرف فردهای نا معلومی گفته شده که 2 مکان دیگر در بازی هست که باید منتظر انها بود
فعلا یوب داره میچزونه گیمرها رو و قطعا یه چند تا تیزر دیگه هم منتشر میکنه :>

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or