تیزر رسمی Resident Evil: Retribution فردا به نمایش در خواهد آمد

hmd2009

کاربر سایت
تیزر رسمی Resident Evil: Retribution رونمایی شد

Resident Evil : Retribution

395831_363903243636390_151721394854577_1477093_95431526_n.jpg

درود

امروز Milla Jovovich تو تویتر خودش اعلام کرد که تیزر Redidnt Evil: Retribution فردا بعد از ظهر ساعت 1pm EST/10am PST. US از طریق وبسایت رسمی فیلم های رزیدنت اویل قابل مشاهده هست.

صحبت های میلا در تویتر :

ret.jpg

Updated : تیزر رزیدنت اویل نمایش داده شد.

دانلود با کیفیت HD :

videoplayback_9

آخرین ویرایش:
والا انقدر کیفیت زیبا بود که زیادی حال کردم :دی منتظر میمونم با کیفیتش بیاد !!!! :دی

خب کیفیت بالاشم بیاد میزارم. فکر میکنم یه چیزی تو مایه های Resident Evil : Afterlife باشه. البته حدس میزنم. کلا این کارگردان Paul W.S Anderson باید عوض شه میلا هم بره بعد یه فیلم رزیدنت اویل بسازن تا ببینیم چی از آب در میاد ولی صادقانه بگم از شمازه 1 به بعدش بد شد شماره 1 فیلم فوق العاده زیبا بود من 10 20 باز دیدمش فکر کنم.:d

حمید تیزر رو دیدم.شرمنده ولی افتضاح بود!!! به معنای کلمه افتضاح بود!!!

اما من تا فیلم رو نبینم نظر نمیدم در موردش باید داستان رو ببینم چجوری هست.

آخرین ویرایش:
داستان این سری احتمالا در مورد تشکیل اتحاد زامبی هاست که برای خودشون دولت تشکیل دادن و درحال ساخت بمب های اتمی هستن
احتمالا تو بازی باید تحریمشون کنیم که از گرسنگی بمیرن

فقط باید حواسمون به بالاسرمون باشه که با F16 بهمون حمله نکنن
اسلحه های نیمه خودکار لیزریشون هم ممکنه خطرناک باشه :|

اینطور که ما از این فیلم ها فهمیدیم فرقی نمیکنه کریس , لیان , جیل , کلر و ... توی فیلم باشن چون در مقابلِ این میلا یوویچ نقش یه پپه ی ماست رو بازی میکنن و در نهایت ایشون همه ـشون رو نجات میده و همه ی کارها فقط با قدرت و ذکاوت ایشون انجام میشه ! واقعاً عجب قهرمانی ;;)
:-&
یحتمل توی این هم سایر بر و بچه ها نقش باقالی رو ایفا میکنن ! یعنی با این کار تمام اون خاطرات و کارهایی که اینا توی بازیا انجام دادن رو دارن به فنا میدن :|

حالا نمیگم 80% به خاطر حرف من بوده ولی قبل از این که فیلم ساخته بشه من یه پیغام دادم به میلا گفتم لطفا به شوهرت بگو از ویلیام بیرکین هم تو فیلم استفاده کنه (بهش پیشنهاد دادم .) جوابی نداد اما الان شنیدم که تو فیلم ویلیام بیرکین هم هست WOW! آخه من از ویلیام یرکین خیلی خوشم میاد.

WL.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی من واقعا نمیفهمم این شرکتها چشون شده ، این از فیلمهای یکی از یکی مسخره تر که از رو بازی میسازن آبروی بازی رو میبرن ، اونم از بازیها که فقط اسم یه سری IP قدیمی رو یدک میکشن بدون شباهت به سری اصلی ... PS1 کجایی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or