یادش بخیر یه زمانی این لوگوی Namco Bandai میومد وسط من میگفتم دمش گرم یه دارک سولز دیگه معرفی شد بریم حال کنیمولی الان..... یادش بخیر.
آره واسه من Namco یعنی اول سولز بعد Teken مشکلی هست.؟من بازی رو که دوست دارم میگم اولین باشه برام فرق نمیکنه 7-8 سال پیش اومده یا همین دیروز.!بازم سوالی داشتی بپرس.نامکو یه شرکت 20-30 ساله است ... که کلا 7-8 ساله که سری سولز رو منتشر میکنه ... اونوقت هر وقت لوگوش میومد انتظار سولز داشتی ؟؟؟؟
یادش بخیر یه زمانی این لوگوی Namco Bandai میومد وسط من میگفتم دمش گرم یه دارک سولز دیگه معرفی شد بریم حال کنیمولی الان..... یادش بخیر.
نامکو یه شرکت 20-30 ساله است ... که کلا 7-8 ساله که سری سولز رو منتشر میکنه ... اونوقت هر وقت لوگوش میومد انتظار سولز داشتی ؟؟؟؟
اگر بازی برای سوئیچ باشه دیگه فرقی نمیکنه با دیدن لوگوی نامکو یاد چه چیزی میافتیدآره واسه من Namco یعنی اول سولز بعد Teken مشکلی هست.؟من بازی رو که دوست دارم میگم اولین باشه برام فرق نمیکنه 7-8 سال پیش اومده یا همین دیروز.!بازم سوالی داشتی بپرس.
اخه يه جوري كفتيد كه إنكار از اخرين شماره سولز ده سال ميكذره و بعد از أون هم بازي خوبي عرضه نكرده نامكو و يه شركت رو به زوالهآره واسه من Namco یعنی اول سولز بعد Teken مشکلی هست.؟من بازی رو که دوست دارم میگم اولین باشه برام فرق نمیکنه 7-8 سال پیش اومده یا همین دیروز.!بازم سوالی داشتی بپرس.
شما یه جور دیگه برداشت کردی..!!من نظرم رو گفتم مطمعن باش اگه کسه دیگه ای با شما هم نظر بود یا برداشت میکرد حرف من رو میگفت..!!!من اصلا یک کلمه حرف درباره زوال و فروپاشی و از این چیزا زدم یا گفتم.؟؟اونم با نامکو.؟؟؟از سال 98 من خاطره دارم از این شرکت تو کلوپ با بازیهاش بعد بیام دربارش بد بگم.؟حالا اگه کونامی بود شاید ولی این شرکت اصلا..!!!اخه يه جوري كفتيد كه إنكار از اخرين شماره سولز ده سال ميكذره و بعد از أون هم بازي خوبي عرضه نكرده نامكو و يه شركت رو به زواله
من منظورتون رو درست نفهمیدماگر بازی برای سوئیچ باشه دیگه فرقی نمیکنه با دیدن لوگوی نامکو یاد چه چیزی میافتید
همه چی حله!- و پلتفرمها هنوز مشخص نیست
The game engine is Unreal Engine 4
گفتن بازی روی کنسول عرضه میشه ... احتمالا برای PC یا نیاد، یا حداقل با تاخیر بیاداگه انحصاری نباشه به نظرم برای PC PS4 Switch احتمال بالا میاد
به خصوص این خبر اخیر برای سویچ :
20 Unreal Engine 4 games in development for Switch in Japan - Gematsu