تیر اندازی دو سازنده بازیهای MW3 و BF3 به یکدیگر در همایش Gamescom

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

همانطور که مطلع هستید از اغاز معرفی دو بازی MW3 و BF3 از سوی دو شرکت سازنده بازیها یعنی Activision و Electronic Arts ، سران دو شرکت همیشه به طعنه زدن به یکدیگر و کوچک شمردن هم پرداختند ؛ که تا همین دیروز نیز اشخاصی از این دو شرکت با سخنانی تند همدیگر را مورد لطف قرار دادند.

اگر فکر میکنید بار دیگر نیز دعوا و جنگ این دو بازی را برایتان نوشته ایم سخت در اشتباه هستید ، اینبار دوستی و رقابت دو نفر بازی ساز را در قالب دو گیمر به صورت بسیار دوستانه ، برایتان روایت میکنیم . در یک سو اقای Robert Bowling استراتژیست بازی MW3 از شرکت Activision و در دیگر سو نیز اقای Daniel Matros مدیر روابط عمومی شرکت EA قرار داند . این دو مرد بزرگ فارغ از هر تنش و درگیری در همایش Gamescom به بازی کردن بخش مولتی بازیهای یکدیگر دست زدند و همدیگر را در صفحه Twitter مورد لطف و تمجید قرار دادند . اقای Robert Bowling با نام کاربری fourzerotwo و اقای Daniel Matros با نام کاربری zh1nt0 در صفحات مخصوص خود نظر دادند که شرح این بازی و سخنان رد و بدل شده این دو سازنده و دست اندر کار بازیها را در زیر مشاهده میکنید .

fourzerotwo - Robert Bowling : همایش GamesCom تمام شد! و با دوستانمون از استودیو DICE تقریبا یک ساعت مولتی بازی BF3 را انجام دادیم که بسیار لذت بخش بود ؛ بازی بسیار عالی بود . همچنین بازی Batman: Arkham City نیز فوق العاده بود .

zh1nt0 -Daniel Matros : رابرت @fourzerotwo ، نشستومن با بازی BF3 بسیار عالی بود . تگ هاتم دست من هستش
icon_wink.gif
مواظب باش راب ! بازی COD به خاطر بودن تو خوش شانسه
icon_smile.gif
( این تصاویر در گفتگوی این دو گزاشته شده است )

fourzerotwo - Robert Bowling : بهت قول میدم @zh1nt0 ! هیچ وقت نمیتونی تگ های fourzerotwo رو بدست بیاری ! و من تو رو به یک مسابقه دعوت میکنم! بیا تا چند گلوله روی سر صورتت خالی کنم رفیق !

zh1nt0 : خواهیم دید
icon_biggrin.gif

و در اخر نیز اقای رابرت بولینگ در جواب به اقای Matros مینویسد .!

نکته خوبیه @zh1nt0 ؛ وقتی بازی عرضه شد ما سنگ هامون با هم باز میکنیم .

هانطور که دیدید هر دو این اشخاص سخنان خوب و در خور شانی را ارائه کردند . و میتوان گفت برای رقابت و فروش بالا حتما نباید دست به تخریب همدیگر بزنیم .

آخرین ویرایش:
نه به اون موقع که همدیگه را قهوه ای میکردن نه به الن که برای هم پپسی باز میکنن:d
کار درستی کردن این بچه بازی گذاشتن کنار همین کار تو کارشون تاثیر میزاره

خدا رو شکر که به راه راست هدایت شدن
من میگم اون جنگ ها کار اسراییلی ها بوده ( موش میدووندن ) :))
وگرنه اینا آدمای خوبی هستن .

به جای تو سر هم زدن بیان تاریخ بازی هاشون رو جلو بندازن ! یعنی چی بازی آمادست نگه داشتن که چی بشه ! 2 ماه یا همین الان چه فرقی می کنه! دلار گرون تر میشه ! بنزین گرون تر میشه ! چه تاثیری به حالشون داره !

به جای تو سر هم زدن بیان تاریخ بازی هاشون رو جلو بندازن ! یعنی چی بازی آمادست نگه داشتن که چی بشه ! 2 ماه یا همین الان چه فرقی می کنه! دلار گرون تر میشه ! بنزین گرون تر میشه ! چه تاثیری به حالشون داره !
ایرادات بازیها رفع بشه بهتره بعد عرضه بشه یا بازی با ایراد زودتر عرضه بشه

یک احتمال دیگه هم هست که اینا جلوی ملت تو سر هم میزننو هر روز ی بامبولی در میارن تا بازی هاشون فروخته بشه . بعد پشت پرده هر کدوم از اون یکی سهم خودشو از این جریان میگیره !

• Like
Reactions: hosein me
بازم ميگم من طرفدار هيچ كدوم از بازي ها نيستم اما اگه بودم هيچ كدوم رو نميخريدم جفتشون ضايع بشن!

كلا طرفداران اين دو بازي مرد باشيد جفتشون رو تحريم كنيد با مخ بخورن زمين تا ديگه اينجوري گيمرها رو با اين خاله بازي هاشون مسخره نكنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or