تیر اندازی با انگشتان دست به واسطه دوربین سه بعدی سونی

Techman

کاربر سایت
99852601611826430682.jpg

تیر اندازی با انگشتان دست به واسطه دوربین سه بعدی سونی

در سالی که گذشت شاهد اختراع های متعددی بودیم که از جانب بخش سرگرمی های سونی به ثبت می رسید و یکی از این اختراعات دوربینی بود که به واسطه حسگر سه بعدی خود تا حدودی به Kinect مایکروسافت شباهت داشت. این ماه نیز توضیحات جدیدی در مورد ویژگی های این دوربین سونی در قالب یک فایل PDF منتشر شده است.
نکته جالب توجهی که در مورد این دوربین منتشر شده، این است که به واسطه این تکنولوژی کاربر می تواند از انگشتان دست خود به عنوان یک اسلحه استفاده کند!

87504761572951702309.jpg

در حالت شماره 7 عنوان شده که کاربر به وسیله انگشت شست خود می تواند فرمان شلیک اسلحه را صادر کند:

" برای مثال شما با دادن حالت های مختلف به دستتان می توانید شلیک کنید، همین طور شما با حرکات مختلف دست می توانید اسلحه خود را Reload کرده و در صورت استفاده از نرم افزارها و بازی های بهینه سازی شده با این سیستم، می توانید شاهد این باشید که به موازات تغییر حالت دستتان، اسلحه نیز در محیط بازی به همان شکل به صورت گرافیکی تغییر حالت می دهد. "

این در حالی است که محصول پر فروش کمپانی مایکروسافت یعنی Kinect قادر به رد گیری دقیق حرکات دست نمی باشد و همین فاکتور را می توان یکی از برتری های این دوربین نسبت به Kinect دانست. البته شایعاتی نیز وجود دارد که 2 Kinect قابلیت رد گیری حرکت انگشتان دست را دارا می باشد.

علاوه بر این یکی دیگر از ویژگی های جالب این محصول قابلیت تشخیص مکان به واسطه آنالیز عمق صدای دریافتی می باشد.

دوربین هایی همچون Kinect برای تشخیص فاصله فرد تا دوربین، از اشعه مادون قرمز بهره می گیرند اما موقعیت یابی به واسطه صدا نیز به همان اندازه می تواند کاربردی و دقیق باشد.
این سیستم قبل از این که رادار ها جای آن را بگیرند در در جنگ جهانی اول و اوایل جنگ جهانی دوم نیز کاربرد زیادی داشت و از آن برای شناسایی هواپیماهایی که در حال نزدیک شدن بودند استفاده می شد.

یکی از برتری های موقعیت یابی به واسطه صدا این است که از طریق بازخورد صدا از تمامی گوشه کنار ها، به واقع دوربین می تواند تمام محیط را دیده و به آن اشراف داشته باشد؛ کاری که سیستم Infra-red قادر به انجام آن نیست، که البته بستگی به دقت دستگاه هم دارد.

شما می توانید این PDF را از اینجا دریافت کنید.

منبع

نه خیر اولین webcam رو دپارتمان علمی دانشگاه کمبریج ساخته و ps eye سالها بعدش ساخته شده8-|
البته وبکم با سنسوری که طول عرض ارتفاع و عمق رو تشخیص میده (xyzd) فرق میکنه:))

من تو سیستمای بازی رو دارم میگم. و اینکه فکر میکنید سیستم PS Eye مخصوصا PS EYE پلی استیشن 3 رو یه وبکم ساده بوده واقعا جای تاسف داره:-? تازه جدای اینا اگه کامنتمو خونده باشید میبینید که گفتم این دوربین ارتقا داده شده و ادعای اینکه سونی از مایکرو کپی کرده اشتباهه چون ایده و طرح اولیه بوسیله ی یه device حرکتای بازیکن به کنسول منتقل بشه رو سونی توی ps eye اجراییش کرد حالا شما باز شکلک خنده بزار:|

آخرین ویرایش:
این بحث کی چی رو اول اختراع کرده مثل همون سوال فرازمینیه که میگه اول مرغ اومده یا تخم مرغ:d
بابا بکشید بیرون از این مدل بحثا خداییش زشته:dتو این موارد اگه دخول کنین باید تا دوران پیرینه سنگی برین عقب!مثل همون طرف که چند وقت پیش گفته کی گفته هواپیما رو برادران رایت اختراع کردن حضرت سلیمان و قالیچش پس چین!:d

من تو صفحه اصلی هم گفتم ...

اونایی که الان فن sony هستن میگن : وای خدا چه هلوییه
اونایم که فن micro هستن میگن : وای چه قدر مزخرفه ....

کلا بازی سنتر داره به فنا میره یه مشت گیمر تازه به دوران رسیده جمع شدن یکی میگه فقط ps3 یکی میگه فقط x360 :d

من تو سیستمای بازی رو دارم میگم. و اینکه فکر میکنید سیستم PS Eye مخصوصا PS EYE پلی استیشن 3 رو یه وبکم ساده بوده واقعا جای تاسف داره:-? تازه جدای اینا اگه کامنتمو خونده باشید میبینید که گفتم این دوربین ارتقا داده شده و ادعای اینکه سونی از مایکرو کپی کرده اشتباهه چون ایده و طرح اولیه بوسیله ی یه device حرکتای بازیکن به کنسول منتقل بشه رو سونی توی ps eye اجراییش کرد حالا شما باز شکلک خنده بزار:|
نه ساده نیست, وبکم با قابلیت تشخیص رنگ هست;;)
سنسور با وبکم فرق میکنه حالا هرچی من بگم که فایده نداره(و نخواهد داشت)
PlayStation Eye - Wikipedia, the free encyclopedia
Kinect - Wikipedia, the free encyclopedia
این بحث کی چی رو اول اختراع کرده مثل همون سوال فرازمینیه که میگه اول مرغ اومده یا تخم مرغ
اول مرغ اومده :dلینک بدم؟

سونی هنوز جا پای سنسور حرکتی خودش رو سِفت نکرده !
شکست کاملی بود در مقابل کینکت
بجای سرمایه گذاری و توسعه ی همون داره روی چیز جدید کار میکنه ؟
همیشه سونی همین مشکل رو داره، خوب میسازه، خوب ساپورت نمیکنه، شکست میخوره !
الان مثلا مایکرو چند تا بازی AAA با پشتیبانی از کینکت ساخته که شما این حرف رو میزنی؟!:-/
باز دم سونی گرم حداقل چند تا بازی شاخ با پشتیبانی از موو ریلیز کرد مایکرو که همونم...

الان مثلا مایکرو چند تا بازی AAA با پشتیبانی از کینکت ساخته که شما این حرف رو میزنی؟!:-/
باز دم سونی گرم حداقل چند تا بازی شاخ با پشتیبانی از موو ریلیز کرد مایکرو که همونم...
جدّی کامنت دادی یا محض دفاع از سونی بود؟
در هر صورت جوابی واست ندارم. هرطور که تو دوست داری فکر کن، من قبول میکنم.

مثلا کیلزون رو رلیز کرد که باید یک
پک اسلحه رو هم بخری که بزنی تنگ موشِن و باهاش بازی کنی؟؟

yeah, you right

آقا به نظرم این دفاع بازی هارو بیخیال شین :d

کینکت و فرمون ایکس باکس، بهترین وسیله توی بازی های ایکس باکس هستن

موو و پک اسلحه ، بهترین وسیله تو بازی های پلی 3 هستن :d

حالا هر کی این حرف منو قبول داره لایکو بزنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or