تک دمو ی Unreal Engine 4 توسط یک تک پردازنده قدرتمند گرافیکی انویدیا اجرا شد!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
52738250612513057708.jpg

درود

بالاخره پس از انتظاری طولانی Epic Games مهمترین و قابل پیش بینی ترین انجین خود یعنی Unreal Engine 4 را در Spike TV معرفی و نمایش داد. اکنون ما اطلاعات مختصری در مورد این انجین جدید برای شما داریم. بر طبق اظهارات Epic Games انریل انجین 4 شامل برخی از ابزارها و ویژگی ها برای تمامیه دستگاهها از ضعیف ترین تا پیشرفته ترین خواهد بود. علاوه بر این Epic اظهار داشت هر پلتفرمی از ایفون گرفته تا PC های فوق پیشرفته نسل بعدی انجین epic را پشتیبانی خواهند کرد
اما مهمترین سوال این است که آیا Wi iU هم از این انجین پشتیبانی خواهد کرد؟! با وجود نظریات اولیه مبنی بر عدم پشتیبانی Wii U از این انجین اما ما میدانیم که این پلتفرم از ایفون قویتر است بنارین واضح است که کنسول جدید نیننتندو میبایست این انجین را پشتیبانی کند ما حدس میزنیم که Wii U این انجین رو پشتیبانی خواهد کرد. در حقیقت UE4 برای بازی های آینده epic در نظر گرفته شده ار بازی های موبایل گرفته تا کنسول ها و PC ها و این عالیست به این معنی که ممکن است PS3 و Xbox360 در برگیرنده عناوینی باشند که با این انجین ساخته شده اند.
اگر چه تک دموی که نمایش داده شد بنظر خوب میاید اما به اندازه تک دموی Square Enix هیجان انگیز نبود واضح است که تک دموی Luminous در هر قسمتی از UE4 بهتر عمل کرده بود
از طرف دیگر Tim Sweeney تایید کرد که تک دموی ue4 بر روی یک تک پردازنده قدرتمند انویدیا اجر اشده بود و اجرای تک دمو روی یک تک پردازنده GTX680 واقعا تحسین بر انگیز بود .

این تک دموی کامل معرفی Unreal Engine 4 هست!

[video=youtube;OZmRt8gCsC0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OZmRt8gCsC0[/video]

آخرین ویرایش:
آنریل انجین رو باهاش گیرز درست کردن ، اونوخ گیرز انحصاری 360ـه ، ازون جایی هم که گیرز (ع) هست ، پس 360 (ع) هست ، پس بعد ترش اپیک و بالطّبع انجینی هم که درست میکنه (ع) هست ؛ فلذا هر آنچه که میبینیم بهترین چیزیه که وجود داره ...
متاسفانه این چیزی که گفتم شاید به قول آریا از مواردی باشه که باعث بشه مغز آدم منفجر شه و بپاشه رو در و دیوار و کثیف کنه ، اما وجود داره و داریم می بینیم :دی:( !

آخرین ویرایش:
پاشو برو تک دمو UE 3 رو قبل عرضه Geow 1 ببین . ببین چی بود الان داره به کجا ها میرسه . این تک دمو هم بیشتر از اوونی که بخواد رو تکسچر مانور بده رو نمایش ذرات و اثرات برخورد پویا اوون با اجسام مانور میداد.

وقتی میشه UE 3 رو تا اونجا بالا برد که Samaritan و Star wars رو ببینیم پس ببین UE 4 دیگه تا کجا ها راه داره
حالا آرتین پیشرفت که بحثش جداست ، من میگم اصلاً نگاه ِ یسری دوستان به این تک دمو اشتباه ! این یه دمو تکنیکی واسه نشون دادن قابلیت های جدید UE4 ـه همینو بس ! و مهمتر از اون اینکه اپیک واسه نشون دادن optimize بودن UE4 تمام این افکت ها رو یه 680 اجرا کرده.

51858343877186494965.jpg
خوب این عکس یعنی نهایت توان CE3 همچین چیزیه ؟

@ یاکوزا
بیخیال شو برو ببین بحث کی شروع کرد!

حالا آرتین پیشرفت که بحثش جداست ، من میگم اصلاً نگاه ِ یسری دوستان به این تک دمو اشتباه ! این یه دمو تکنیکی واسه نشون دادن قابلیت های جدید UE4 ـه همین بس ! و مهمتر از اون اینکه اپیک واسه نشون دادن optimize بودن UE4 تمام این افکت ها رو یه 680 اجرا کرده.

51858343877186494965.jpg
خوب این عکس یعنی نهایت توان CE3 همچین چیزیه ؟

@ یاکوزا
بیخیال شو برو ببین بحث کی شروع کرد!

دقیقا منم همینو میگم قضاوت راجب کل یک موتور از رو اولین تک دمو بدترین حرکت ممکنه.
همین CE3 که خیلیا قبولش دارن تا حالا چند مدل تک دمو راجب قسمت های مختلفش داده ولی متاسفانه اینجا با اولین تک دمو دارن کل موتور رو زیر سوال میبرن.
اجازه نمیدن 2 3 تا تک دمو دیگه منتشر شه.

سوالی که پیش میاد اینه که چطوری به بازی استاروارز که با آنریل 3 ساخته شده نسل بعدی و عالیه اونوقت این به اون اندازه هایپشون نکرده

چون همه از تک دمو انتظار یه چیز بترکون و فک برانداز رو دارن ، ولی از گیم پلی یه بازی نسل هفتمی انتظار اون گرافیک SW رو نداشتن ! مشکل توقع و انتظار بچه هاست :دی ربطی به نمایش ها نداره :دی

همینطوری خواستم دلم نشکنه از این استفاده کردم:دی
راست میگه دیگه,تکسچر ها ضعیفن:دی
ولی کلا این دمو تمرکزش رو دود و اینا بود:دییعنی من فقط دود میدیدم توش:دی

شما داری عنوانی که قراره اختتامیه این نسل باشه (tlou) رو و با نسل قبل مقایسه میکنی خواب معلوه که جهش خیلی زیاده.
تمام تک دمو هایم که معرفی شدن در وافع افتتاحیه نسل جدیدن و در اینده پیشرفت محسوسی پیدا میکنن.
gears of war 1 یا GTA IV یا Uncharted 1 اختتامیه این نسل هستن؟حتی اگه اون هم مقایسه کنید متوجه اختلاف قابل توجه می شید

این نمایش ها رو برای بازیسازها دادن بیرون که قابلیت های جدید موتور رو ببینن اگر هدفشون جلب رضایت شما ها بود که چهارتا پری دریایی و زمینی منداختن توش تا یک هو نظرتون 180 درجه برگرده..

از روی دمو به هیچ وجه نمیشه مشکلات aa رو روی مقیاس کم تشخیص داد این دمو هم صد در صد از txaa پشتیبانی میکنه که تقریبا
دیگه گوشه ها کیفیتش در حد CG میشه اتفاقا UE یکی از بهترین موتورها تو اجرای aa بود حتی همون موقع که UT3 اومد هم کم
نقص بود شما اگر فیلم هم با مانیتور ببینی گوشه های ناصاف درش وجود و این هیچ ربطی به سورست نداره.
شما این دمو رو روی یک پلاسمای HIGH ببین اون موقع نظر قطعی رو بده تو صحنه های متحرک مشکل که دیدی ناشی
از پنل مانیتورت بوده و هیچ ربطی به خود دمو نداشته.
80% این دمو تاریک هست و هم AA کمتر به چشم میاد ! اون قسمت ستون ها رو نگاه کنید مشخصه.در مورد CG هم حداقل حساب مانیتور خودم دستمه و میدونم همچین مشکلی نداره! صدها بازی چک کردم و هزاران تریلر CG و این گیم رو دیدم و کاملا بودن و نبودن AA رو میدونم ! و چون بودن این مورد رو خیلی برتر از مورد های دیگه گرافیک میدونم خیلی واسم قاعل ارزش هستش.شاید یکی از برتری های پلاسما همین باشه چون من چک نکردم .
ولی تا مشخص نشه این دمو در چه مقطع تنظیمات گرافیکی هستش نمیشه با قاطعیت از بی نقص بودنش صحبت کرد ! Samartian بنظرم بی نقص تر بود .

این نمایش ها رو برای بازیسازها دادن بیرون که قابلیت های جدید موتور رو ببینن اگر هدفشون جلب رضایت شما ها بود که چهارتا پری دریایی و زمینی منداختن توش تا یک هو نظرتون 180 درجه برگرده..
کافر همه را به کیش خود پندارد!
این برای یک تک دمو خوب نبوده.این معلوم هست که نسل بعد گرافیک خیلی خیلی بهتر از این موتور می بینیم ولی فعلا این گرافیک اونقدر خیره کننده نیست.

به نظر من نسل بعد از direx 12 و opengl 5.1 استفاده میکنن که هنوز ساخته نشدن .

من جز نور پردازی بهتر چیز خاصی توی موتور گرافیکی luminous engine unreal engin 4 و fox engin ندیدم

من موتور گرافیکی rage به اینا ترجیح میدم.
[h=3][/h][h=1][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or