تک دموی Crysis 3 فراتر از تصور!!!

hmd2009

کاربر سایت
all-glory-to-the-cryengine-3-hypnotoad_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

حتما تا به حال تک دمو های بسیاری را در مورد متور های قوی بازیسازی شرکت های مختلف دیده اید به عنوان مثال تک دموی Luminous Engine فاینال فانتازی یا تک دموی Unreal Engine 4 که در E3 2012 رونمایی شد در حالی که هیچکدام از آنها نتوانست آنطور که باید و شاید گیمر ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما امروز کرایتک یک تک دموی فوق العاده از قسمت سوم بازی sci-fi shooter خود که قرار است سال بعد منتشر شود یعنی Crysis 3 را با سطح دیوانه کننده ای از جزئیات منتشر کرد که باعث حیرت همگان شد! در این تک دمو شما شاهد جزئیات و افکت های غیر قابل باوری هستید که توسط متور قدرتمند CryEngine 3 خلق شده اند! بازی کرایسیس 3 قرار است در ماه فبریه 2013 برای Xbox 360 and PlayStation 3 و PC عرضه شود!

ویژگی های منحصر به فردی که در این تریلر قابل مشاهده هستند!

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

[video=youtube;JWvgETOo5ek]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWvgETOo5ek[/video]

CryEngine 3 Tech Demo Video Shows Off Maximum Toad in Crysis 3 - AusGamers.com

لینک دانلود تک دمو CryEngine 3 - Tech Trailer | Gametrailers

آخرین ویرایش:
باور چيزي كه آدم به چشم به عنوان يك صحنه از يك بازي تو اين دمو ميبينه(نه فيلم!) سخته اما وقتي صحبت از Crytek ميشه و ناخودآگاه ياد Crysis 1 و انقلاب گرافيكي كه تو زمان خودش بوجود آورد مي افتم هيچ شكي برام بوجود نمياد كه اين دمو يك صحنه real time از موتور cry engine 3 هست نه يك دموي pre-render

تنها سوالي كه باقي ميمونه اينه كه چنين عظمتِ نمايشي با چه موتور سخت افزار گرافيكي رو pc با همين وضوح و جزئيات در يك فريم قابل قبول قابل بازي هست؟ nvidia Kepler Gtx 680 ؟ SLI چطور؟! شايدم نسل بعد تراشه هاي گرافيكي! شايدم نسل بعدش!
هنوز كه هنوزه هيچ كارت گرافيكي تك هسته اي نتونسته Crysis رو با قدرت نمايشي كامل در ٦٠ فريم به نمايش در بياره! و بخاطر همينه كه حتي anandtech بعد از اينهمه سال كه از عرضه Crysis ميگزره در تستهاي Radeon HD 7970GE (قويترين تراشه گرافيكي تك هسته اي تا الان در موتور cryengine) همچنان جواب اين سوالش منفي هست:
Kicking things off as always is Crysis: Warhead. It’s no longer the toughest game in our benchmark suite, but it’s still a technically complex game that has proven to be a very consistent benchmark. Thus even four years since the release of the original Crysis, “but can it run Crysis?” is still an important question, and the answer continues to be “no.” While we’re closer than ever, full Enthusiast settings at a 60fps is still beyond the grasp of a single-GPU card.
http://images.anandtech.com/graphs/graph6096/48450.png

و حالا اين CryEngine3؟ برا رسيدن سرعت فريم به يك حدي كه بشه فقط بازي كرد(نه صرفاً به ٦٠ فريم برسه) چند هزار دلار(براي تومن ضبدر دو!) بهاش هست؟
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]

نمایش بی نظیری بود جزئیات, افکت ها ,نورپردازی و همه چیز فوق العاده و بالاتر از حد تصور ظاهر شد و قدرت بالای این موتور رو به نمایش میذاشت
صحنه هایی مثل فرود هلیکوپتر (بالگرد!) و یا جزئیات اون درخت بسیار جالب بود طوری که توی دنیای واقعی هم اونقدر درختان رو با جزئیات ندیدم!
Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته
کاملا درسته واقعا UE 4 چیزه خاصی واسه سوپرایز نداره ! دیگه فکر کنم این تک دمو خودش توضیح دهنده ماجرا باشه واقعا بعضی از پست
های کاربرای همچی دون (!) در اون صفحه جای خوندن داره تازه با احتساب اینکه UE 4 برای نسل بعد ساخته شده.
از نظر شخصی برداشت من اینه که آنریل موتوری همگانی و محبوب تره ولی از نظر قدرت CryEngine برتری داره و این موضوع انکار ناپذیره.

باور چيزي كه آدم به چشم به عنوان يك صحنه از يك بازي تو اين دمو ميبينه(نه فيلم!) سخته اما وقتي صحبت از Crytek ميشه و ناخودآگاه ياد Crysis 1 و انقلاب گرافيكي كه تو زمان خودش بوجود آورد مي افتم هيچ شكي برام بوجود نمياد كه اين دمو يك صحنه real time از موتور cry engine 3 هست نه يك دموي pre-render

تنها سوالي كه باقي ميمونه اينه كه چنين عظمتِ نمايشي با چه موتور سخت افزار گرافيكي رو pc با همين وضوح و جزئيات در يك فريم قابل قبول قابل بازي هست؟ nvidia Kepler Gtx 680 ؟ SLI چطور؟! شايدم نسل بعد تراشه هاي گرافيكي! شايدم نسل بعدش!
هنوز كه هنوزه هيچ كارت گرافيكي تك هسته اي نتونسته Crysis رو با قدرت نمايشي كامل در ٦٠ فريم به نمايش در بياره! و بخاطر همينه كه حتي anandtech بعد از اينهمه سال كه از عرضه Crysis ميگزره در تستهاي Radeon HD 7970GE (قويترين تراشه گرافيكي تك هسته اي تا الان در موتور cryengine) همچنان جواب اين سوالش منفي هست:
Kicking things off as always is Crysis: Warhead. It’s no longer the toughest game in our benchmark suite, but it’s still a technically complex game that has proven to be a very consistent benchmark. Thus even four years since the release of the original Crysis, “but can it run Crysis?” is still an important question, and the answer continues to be “no.” While we’re closer than ever, full Enthusiast settings at a 60fps is still beyond the grasp of a single-GPU card.
http://images.anandtech.com/graphs/graph6096/48450.png

و حالا اين CryEngine3؟ برا رسيدن سرعت فريم به يك حدي كه بشه فقط بازي كرد(نه صرفاً به ٦٠ فريم برسه) چند هزار دلار(براي تومن ضبدر دو!) بهاش هست؟
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]

Cryengine 3 خیلی بهینه تر از نسخه 1 ش هست و حتی از Crysis 1 هم سخت افزار پایین تری میخواد
این حرفم رو از روی Crysis 2 میزنم که با وجود اینکه دایرکس 11 بود و افکتهای خیلی بهتری نسبت به 1 داشت اما سخت افزار ضعیفتری احتیاج داشت
و با یه کارت 580 به راحتی 60 فریم روی اخرین تنظمیات گرفت

فرخ پستم با دعوا نیست اینم شاهد :d ولی قبول کن داری خودت رو به در و دیوار میکوبی:d
اینایی که میخوام بگم مطمئنم خوب میدونی ولی یادآوری ـه.نمایش UE4 تک دمو از انجین بود.با همه توانایی هاش.درسته این تک دمو هم اینجوری بود ولی قبول کن که این تک دمو فوتیج از داخل خود بازی ـه.بازی این نسل ولی UE4 واسه نسل بعده.با همه این تفاسیر دیدیم که کرای انجین هیچی کمتر نداره که هیچ بلکه تو بعضی جاها از آنریل هم سرتره(حتی تو همین تک دمو)
بحث پارتیکل های تک دموی آنریل بود که دیدی تو این تک دمو(منظور کرای انجین) غوغا کرده بود.حتی بهتر از آنریل.بحث نورپردازی هم نکن که دیگه اظهر من الشمس ـه کدوم بهتره:d بحث مدل سازی ـه 3 بعدی ـه که با این عکس های بالا باز هم معلوم شد اگر بهتر نباشه حداقل مساوی ان(باز این نکته رو بگم که UE4 انجینی مخصوص نسل بعد هست ولی CE3 تو این نسل هم دیدیم چکار کرده و توانایی نسل بعد رو هم قطعا داره)
الان تنها چیزی که میتونی بگی فیزیک هست که یه چشمه از فیزیک رو تو تکون خوردن پارچه ها و برگ ها در اثر باد رو دیدیم
مطمئنم که اگر نمایش دیگه ای داشته باشه که توش فیزیک هم باشه(که ندیده مطمئنم که هیچی از UE4 کم نداره) باز یه بهونه جدید میارین
کلا هر چی بگی ما هم یه چیزی میگیم:d

فرخ پستم با دعوا نیست اینم شاهد :d ولی قبول کن داری خودت رو به در و دیوار میکوبی:d
اینایی که میخوام بگم مطمئنم خوب میدونی ولی یادآوری ـه.نمایش UE4 تک دمو از انجین بود.با همه توانایی هاش.درسته این تک دمو هم اینجوری بود ولی قبول کن که این تک دمو فوتیج از داخل خود بازی ـه.بازی این نسل ولی UE4 واسه نسل بعده.با همه این تفاسیر دیدیم که کرای انجین هیچی کمتر نداره که هیچ بلکه تو بعضی جاها از آنریل هم سرتره(حتی تو همین تک دمو)
بحث پارتیکل های تک دموی آنریل بود که دیدی تو این تک دمو(منظور کرای انجین) غوغا کرده بود.حتی بهتر از آنریل.بحث نورپردازی هم نکن که دیگه اظهر من الشمس ـه کدوم بهتره:d بحث مدل سازی ـه 3 بعدی ـه که با این عکس های بالا باز هم معلوم شد اگر بهتر نباشه حداقل مساوی ان(باز این نکته رو بگم که UE4 انجینی مخصوص نسل بعد هست ولی CE3 تو این نسل هم دیدیم چکار کرده و توانایی نسل بعد رو هم قطعا داره)
الان تنها چیزی که میتونی بگی فیزیک هست که یه چشمه از فیزیک رو تو تکون خوردن پارچه ها و برگ ها در اثر باد رو دیدیم
مطمئنم که اگر نمایش دیگه ای داشته باشه که توش فیزیک هم باشه(که ندیده مطمئنم که هیچی از UE4 کم نداره) باز یه بهونه جدید میارین
کلا هر چی بگی ما هم یه چیزی میگیم:d
Unreal4 Exclusive Development Walkthrough رو دیدید انشالله؟ :دی.

برتری فاحش نسخه ی pc هم به نسبت به کنسول در این تک دمو به صورت واقعی نشون داده شد تکینیک های تک دمو حقیقتا پیشرفته و زیبا هستن

پخ که بستگی داره!:)) بازی خاصی نیست فقط تو گرافیک حرف اول و میزنه
منم crysis 2 رو به خاطر وجود Cryengine 3 بازی کردم قشنگ هم بود گرافیک خیلی زیبایی داره
اتفاقا من کرایسیس 2 رو به هیچ وجه به خاطر گرافیکش بازی نکردم و بار اولی که تمومش کردم بدون هیچ پچ و آپدیتی بود و با معمولی ترین گرافیک ممکن بازی کردم ولی از گیم پلی و روند هیچ بازی اول شخصی اینقدر لذت نبرده بودم و واقعا کرایسیس جزو 2-3 FPS عمرم شد ...
اتفاقا همین چند وقت پیش پچ دایرکت ایکس 11 و آپدیت های رو روی بازی نصب کردم و با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کردم و الحق که فکم روی زمین افتاد و یه بار دیگه تا تهش رفتم و چه لذتی هم بردم ... هنوزم رو سیستمم نصبه و هر چند وقت یه بار تو محیطش یه چرخی میزنم ..! :دی
در ضمن ... اون قورباغه هم تو حلقم ... :دی

آخرین ویرایش:
مدلسازی چیزی شاقی نیست ؟! ولمون کن بابا :دی یک تسلاشن ببین چه بلایی سر کارکرد سخت افزار میاره حالا کاری که اپیک کرده خیلی فراتر از این حرفهاست نه تنها کلا همه چیز به صورت بسیار بالایی پلیگان خوردند همه چیز که تو محیط میبینی حتی اون سنگ ریزه ها کاملا به صورت جدا جدا مدل سازی شدند یعنی یک بار بسایا بسیار سنگینی روی سخت افزار میاره حالا تو وقتی میبینی روی یک 680 اجرا میشه کاملا طبیعی هست ! چون باید سخت افزاری وجود داشته باشه که بتونه از پسش بربیاد و بتونه چنین میزان پلگان را کشش داشته باشه .
حالا این در حد یک تک دموست مشخصا انجین هنوز خیلی کار داره و کارهای بهینه سازی انجام نشده .

اون عکسهایی که گذاشتی واسه خود کرایتک نیستند و معلوم نیست در چه شرایطی و در چه فریمی دارند اجرا میشند ؟! من چیزی که برام مهمه تک دموی کاملا ریل تایم هست و من تا اینجای کار چیزی که از تک دموی ue4 دیدم برام خیلی جذابتر و سنگینتر بوده !

اول اینکه محیطی که من تو اون دمو دیدم کاملا داغون بوده و فقط مدلیینگ رو بعضی چیزا اعمال شده بود نه همه چیز ! دوما که من تو این دمو cryengine3 چیزایی رو مثل pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation دیدم که عملا همین دو مورد کل دمو u4 رو میکرد تو قوطی. نیازی هم به فکر نمیکنم به بحث باشه که این دوتا افکت تا چه حد سنگین هستن و تا چقدر detail رو به object ها میتونن اضافه کنن کما اینکه توی این دمو هم دیدیم روی اون درخت چه بلایی آوردن !
چیزی که من از اون دمو دیدم به جز همون تعداد زیاد particleهاش که اونم دیگه سورپرایزی نیست.... چیزی خاصی مطلقا نداشت.چون بازم کرایتک قبلا رو کردتش. از هرلحاظ این دمو u4 رو کرد تو قوطی. از لحاظ بصری هم غیر قابل انکاره مگر اینکه بزنی به کوچه علی چپ.تنها چیزی که الان برام مقداری مبهمه اینه که با چه سیستمی قراره این کیفیت اجرا بشه که بازم مطمئنم سخت افزار فضایی برای اجراش لازم نداره چون به شدت بهینه شدست.

Cryengine 3 خیلی بهینه تر از نسخه 1 ش هست و حتی از Crysis 1 هم سخت افزار پایین تری میخواد
این حرفم رو از روی Crysis 2 میزنم که با وجود اینکه دایرکس 11 بود و افکتهای خیلی بهتری نسبت به 1 داشت اما سخت افزار ضعیفتری احتیاج داشت
و با یه کارت 580 به راحتی 60 فریم روی اخرین تنظمیات گرفت

قاعدش هم بايد همينطور باشه
Cryengine3 هنوز تحت عنوان يك بازي نيومده و Crysis 2 سال قبل ريليز شد در حالي كه Crysis/Warhead نزديك به ٥ سال پيش اومد!
هر چند كه من همچنان Crysis/Warhead از لحاظ بصري برتر ميدونم و Crysis2 رو حتي با وجود DX11/high-res texture يك شكست گرافيكي نسبت به سالي كه ريليز شد برا Crytek ميدونم.

نكته اي كه من ميخواستم بهش برسم تو پست قبلي اين بود كه هر چيزي يه بهايي بايد براش داد .كيفيت نمايشي كم نظيري كه من از Cryengine3 تو اين دمو ديدم شايد نشه با هر سيستمي حتي اجرا كرد! البته هنوز وقت زياد هست تا عرضه بازي اما...

اول اینکه محیطی که من تو اون دمو دیدم کاملا داغون بوده و فقط مدلیینگ رو بعضی چیزا اعمال شده بود نه همه چیز ! دوما که من تو این دمو cryengine3 چیزایی رو مثل pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation دیدم که عملا همین دو مورد کل دمو u4 رو میکرد تو قوطی. نیازی هم به فکر نمیکنم به بحث باشه که این دوتا افکت تا چه حد سنگین هستن و تا چقدر detail رو به object ها میتونن اضافه کنن کما اینکه توی این دمو هم دیدیم روی اون درخت چه بلایی آوردن !
چیزی که من از اون دمو دیدم به جز همون تعداد زیاد particleهاش که اونم دیگه سورپرایزی نیست.... چیزی خاصی مطلقا نداشت.چون بازم کرایتک قبلا رو کردتش. از هرلحاظ این دمو u4 رو کرد تو قوطی. از لحاظ بصری هم غیر قابل انکاره مگر اینکه بزنی به کوچه علی چپ.تنها چیزی که الان برام مقداری مبهمه اینه که با چه سیستمی قراره این کیفیت اجرا بشه که بازم مطمئنم سخت افزار فضایی برای اجراش لازم نداره چون به شدت بهینه شدست.

میدونی چیه ؟ اینه که بحث اینجا فایده ای نداره ! چون مطمئنا نه من حرف تو را قبول میکنم نه تو حرفه منو !
واقعیتش هم من دیگه نه اصلا وقتش را دارم تا بیام انرژی بزارم تا یه چیزی را توضیح بدم نه حالش !

ولی در اخر اینو میخوام بگم :
ایشالا این سازنده ها بالاخره برتری های ce3 را در نهایت ببینن و سعی کنن چشم بصیرتشون را بالاخره باز کنن و واقعیت ها را ببینن و بدوننن که ce3 چقدر بهینست و براحتی میتونن باهاش بازی بسازن .
ایشالا دیگه سایتها و مراجع مهم حق خوری نکنن و حق کرایتک را کف دستش بزارن و سعی کنن بازی های که با ue3 ساخته شدند و ساخته میشند را اخر سال تو لیست کاندیدها نزارن و تو لیست کاندیهای نمایشگاه هم انتخابش نکنن .
ایشالا دیگه از نسل بعد هم بجای ue4 بجاش بیان ce3 لایسنس کنن .
ایشالا مرگ بر استکبار جهانی .

قاعدش هم بايد همينطور باشه
Cryengine3 هنوز تحت عنوان يك بازي نيومده و Crysis 2 سال قبل ريليز شد در حالي كه Crysis/Warhead نزديك به ٥ سال پيش اومد!
هر چند كه من همچنان Crysis/Warhead از لحاظ بصري برتر ميدونم و Crysis2 رو حتي با وجود DX11/high-res texture يك شكست گرافيكي نسبت به سالي كه ريليز شد برا Crytek ميدونم.

نكته اي كه من ميخواستم بهش برسم تو پست قبلي اين بود كه هر چيزي يه بهايي بايد براش داد .كيفيت نمايشي كم نظيري كه من از Cryengine3 تو اين دمو ديدم شايد نشه با هر سيستمي حتي اجرا كرد! البته هنوز وقت زياد هست تا عرضه بازي اما...
یعنی چی تحت عنوان یک بازی نیمده؟ C2 که پارسال عرضه شد تحت CE3 بود دیگه :|.

خوب ظاهرا یک سری از دوستان هنوز با قدرت موتورCryENGINE

اشنا نیستند تکامل شماره 1تا 3
CryENGINE

را در زیر می تونید مشاهده فرمایید !

CryENGINE® 1

img-ce-01.jpg

CryENGINE® 2

img-ce2-01.jpg

CryENGINE® 3

img-ce3-01.jpg

در اخر به نظرم در حال حاضر crytekتنها شرکتی هست که نسل داره به جلو می بره و به قول خودمون هول می ده به جلو

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or