تک دموی Crysis 3 فراتر از تصور!!!

hmd2009

کاربر سایت
all-glory-to-the-cryengine-3-hypnotoad_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

حتما تا به حال تک دمو های بسیاری را در مورد متور های قوی بازیسازی شرکت های مختلف دیده اید به عنوان مثال تک دموی Luminous Engine فاینال فانتازی یا تک دموی Unreal Engine 4 که در E3 2012 رونمایی شد در حالی که هیچکدام از آنها نتوانست آنطور که باید و شاید گیمر ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما امروز کرایتک یک تک دموی فوق العاده از قسمت سوم بازی sci-fi shooter خود که قرار است سال بعد منتشر شود یعنی Crysis 3 را با سطح دیوانه کننده ای از جزئیات منتشر کرد که باعث حیرت همگان شد! در این تک دمو شما شاهد جزئیات و افکت های غیر قابل باوری هستید که توسط متور قدرتمند CryEngine 3 خلق شده اند! بازی کرایسیس 3 قرار است در ماه فبریه 2013 برای Xbox 360 and PlayStation 3 و PC عرضه شود!

ویژگی های منحصر به فردی که در این تریلر قابل مشاهده هستند!

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

[video=youtube;JWvgETOo5ek]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWvgETOo5ek[/video]

CryEngine 3 Tech Demo Video Shows Off Maximum Toad in Crysis 3 - AusGamers.com

لینک دانلود تک دمو CryEngine 3 - Tech Trailer | Gametrailers

آخرین ویرایش:
دوست عزیز برای هر موضوعی یا خبری که در VG247 منتشر میشه نباید تایپیک زد.
ضمن اینکه ویدئو هم فیل..تر هست.
یه کرکتر جدید از بازی معرفی میشه تاپیک میزنن اون وقت این هر موضوعی شد دیگه! شما به من بگید چی ***** نیست اینجا؟!!!!!!
یکسری اطلاعات باید ارائه بشه که پست جنبه خبری رو بخودش بگیره. وگرنه هر روز 10 ها تریلر و دمو و preview منتشر میشه ولی برای همشون نباید که یک تایپیک زد.

آخرین ویرایش:

یه کرکتر جدید از بازی معرفی میشه تاپیک میزنن اون وقت این هر موضوعی شد دیگه! شما به من بگید چی ***** نیست اینجا؟!!!!!!

میخوای که لینک نرم افزار ق شکن رو هم بزارم براتون؟ :|

مرسی حمید جان. داشتم الان خبرش رو میزدم که زحمتش رو کشیدی.

واقعا عالی هستش.

اشکال تشکلیل دهنده این ویدئو.

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

دوستان میتونن این ویدئو رو از این سایت به صورت HD و بدون نیاز به چیزی مشاهده کنند.

یکسری اطلاعات باید ارائه بشه که پست جنبه خبری رو بخودش بگیره. وگرنه هر روز 10 ها تریلر و دمو و preview منتشر میشه ولی برای همشون نباید که یک تایپیک زد.

شما در مقامی نیستی که به ایشون بگی چی کار بکنه، ناظم و مدیر برای همین موقع هاست

تشکر بابت خبر، امیدوارم AI اشم مثل گرافیکش باشه

شما در مقامی نیستی که به ایشون بگی چی کار بکنه، ناظم و مدیر برای همین موقع هاست

تشکر بابت خبر، امیدوارم AI اشم مثل گرافیکش باشه
من منظورم توهین به شخصی نبود بلکه گفتم اگه ویدئو میذارید یکسری اطلاعات هم کنارش بگذارید تا فقط ویدئو خالی نباشه.

این هر تیلر و دمویی نیست و تک دمو هست تک دمو ها هم هر روز منتشر نمیشن! آخرین تک دموی کرای انجین مربوط به GDC میشد که سال قبل بود! و تک دموی Luminous Engine و آنریئل انجین هم تاپیک هاش تو انجمن موجود هستند با یه سرچ ساده میتونید ببنید. تک دمو ها چون میتونن نهایت قدرت یک متور گرافیکی رو نشون بدن اهمیت خاصی دارن همینطور خیلی از گیمر ها هم به دیدن اونا علاقه دارن!

من منظورم توهین به شخصی نبود بلکه گفتم اگه ویدئو میذارید یکسری اطلاعات هم کنارش بگذارید تا فقط ویدئو خالی نباشه.

آقای عزیز من ویدئو رو از تو یوتیب که پیدا نکردم از تو این سایت دیدم و شما به من بگید چه اطلاعات مهمی تو این سایت بود که من نزاشتم! این تک دمو هنوز تازه امروز ریلز شده شما توقع دو صفحه اطلاعات رو دارید؟

آخه من چه اطلاعاتی راجع به این تک دمو میتونم بزارم بگم قورباغش اهل کجاست؟!!!

مرسی حمید جان. داشتم الان خبرش رو میزدم که زحمتش رو کشیدی.

واقعا عالی هستش.

اشکال تشکلیل دهنده این ویدئو.

دوستان میتونن این ویدئو رو از این سایت به صورت HD و بدون نیاز به چیزی مشاهده کنند.

مرسی فرهاد جان بابت لینک ویدئو :)

آخرین ویرایش:
قدرت انجین وقتی مشخص میشه که یه بازی کامل باهاش ساخته بشه. به تک دمو نیست.

پس تک دمو فیلم سینماییه :|

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ----------

من کشته مرده این تلسشنم !!!

وقتی داشتم میدیدم دستم لرزید دهنمم : :o

پس تک دمو فیلم سینماییه :|
اتفاقاً چیزه خیلی خوبی ام هست کلی هیجان و هایپ ایجاد میکنه. من یکی عاشقشم. ولی جوگیر شدن و Wooooow کشیدن واسه یه تک دمو کار جالبی نیست. ممکنه 50% این چیزهای که میبینید توی بازی نهائی نباشه یا اگرم هست با این کیفیت نیست.

آخرین ویرایش:
اتفاقاً چیزه خیلی خوبی ام هست کلی هیجان و هایپ ایجاد میکنه. من یکی عاشقشم. ولی جوگیر شدن و Wooooow کشیدن واسه یه تک دمو کار جالبی نیست. ممکنه 50% این چیزهای که میبینید توی بازی نهائی نباشه یا اگرم هست با این کیفیت نباشه.

شاید تو کریسیس 3 دقیقا اینطوری نباشه اما اینا با این تک دمو میخوان CE3 برای نسل بعد هم آمادست!

اتفاقاً چیزه خیلی خوبی ام هست کلی هیجان و هایپ ایجاد میکنه. من یکی عاشقشم. ولی جوگیر شدن و Wooooow کشیدن واسه یه تک دمو کار جالبی نیست. ممکنه 50% این چیزهای که میبینید توی بازی نهائی نباشه یا اگرم هست با این کیفیت نباشه.

مطمئنن برای کنسول نیست.

امیدوارم این دفعه دیگه واقعا مواردی رو که داخل تریلر گذاشته بودن داخل نسخه pc تمام و کمال باشه چون الان دیگه اکثر pc دارها کارت گرافیک دایرکس11 بعلاوه رم بالا و پردازندهای با قدرت دارن که سیستم رو به چالش بکشه.

اگر واقعا نسخه pc این باشه بشدت منتظریم.جایزتون هم دادن پول بازیتون هست:d

مطمئنن برای کنسول نیست.

امیدوارم این دفعه دیگه واقعا مواردی رو که داخل تریلر گذاشته بودن داخل نسخه pc تمام و کمال باشه چون الان دیگه اکثر pc دارها کارت گرافیک دایرکس11 بعلاوه رم بالا و پردازندهای با قدرت دارن که سیستم رو به چالش بکشه.

اگر واقعا نسخه pc این باشه بشدت منتظریم.جایزتون هم دادن پول بازیتون هست:d

اگه نسل بعد باشه هست ! ( فکر نکنم البته چون فوریه میاد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or