تکنولوژی جدید به کمک بازیسازان

sh_lair

کاربر سایت
شای تا حالا مراحل ساخت بازی رو دیده باشید...
در بازی ها انسانهای واقعی چیز هاییرا شبیه به سوزن به بدن خود وصل کرده و با حرکت کردن اطلاعات هر کاری که میکنند وارد دستگاههای بازیسازان میشود.
اما تکنولوژِی جدیدی آمده که دیگر آن سوزنها را وصل نکرده و در عین حال با گرافیک بالاتری نیز میباشد

این تکنولوژِ در بازیهای UT3 & GTA4 به کار گرفته شده است .

دمویی از این تکنولوژِ جدید منتشر شده که امیدوارم شما دوستان آن رو ببینید:arrowd:

برای دیدن دمو به http://image-metrics.com/ بروید .

آخرین ویرایش:
سوزن دیگه چیه:laughing:
خب بگو تکنولوژی Motion-Capture وبرای بازی نیست بلکه تو فیلم ها و انیمیشنها نیزی ازش استفاده میشه استفاده اش هم مشخصه;)

سوزن دیگه چیه:laughing:
خب بگو تکنولوژی Motion-Capture وبرای بازی نیست بلکه تو فیلم ها و انیمیشنها نیزی ازش استفاده میشه استفاده اش هم مشخصه;)
با اجازت یکم جملت رو کامل تر می کنم ;)
این کار ربطی هم به گرافیک نداره مربوط به فیزیک میشه :biggrin1::-"

به فیزیک هم مربوط نمیشه عزیزان من، با این روش انیمیشن ها رو کپچر میکنند.
نه تنها در انیمیشن ها بلکه تمامیه حرکات فیزیکی بازیکنان از این قابلیت استفاده می کنن مخصوصاَ بازیهای سوم شخص که نیاز به فیزیک بسیار زیاد است برای دیدن تصاویر و توضیحات کاملتر میتونید به بازی هونلی سورد برید و در بخش پشت صحنه ها همه چیز توضیح داده میشه چون این بازی بسیار قوی کار کرده بود روی این قضیه مخصوصاَ در انیمیشن ها روی حرکات صورت ;)

هنوز که هنوزه من بازی مثل هونلی در این زمینه روی حرکات صورت ندیدم :biggrin1:

اما تکنولوژِی جدیدی آمده که دیگر آن سوزنها را وصل نکرده و در عین حال با گرافیک بالاتری نیز میباشد
خوب به قول خودت سوزن هارو وصل نميكنن چي كار ميكنن بالاخره بايد يه چيزي جا گزينش باشه اگه ميشه متن خبر رو بذار اگرم نذاري معلوم فقط دمورو ديدي متن رو از خودت دراوردي نوشتي.

خب بگو تکنولوژی Motion-Capture وبرای بازی نیست بلکه تو فیلم ها و انیمیشنها نیزی ازش استفاده میشه استفاده اش هم مشخصه
عزيز تو تمام بازي ها ازش استفاده ميشه

آخرین ویرایش:
نه تنها در انیمیشن ها بلکه تمامیه حرکات فیزیکی بازیکنان از این قابلیت استفاده می کنن مخصوصاَ بازیهای سوم شخص که نیاز به فیزیک بسیار زیاد است برای دیدن تصاویر و توضیحات کاملتر میتونید به بازی هونلی سورد برید و در بخش پشت صحنه ها همه چیز توضیح داده میشه چون این بازی بسیار قوی کار کرده بود روی این قضیه مخصوصاَ در انیمیشن ها روی حرکات صورت ;)

هنوز که هنوزه من بازی مثل هونلی در این زمینه روی حرکات صورت ندیدم :biggrin1:
darkfield جان درست میگن دوست عزیز motion capture فقط به animation ربط داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or