تکسچرهای با کیفیت در راه است !

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rage

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
rage2-screenshot.jpg

پس از انتقاد های شدید کامیونیتی PC از وضعیت گرافیکی تازه ترین اثر id جان کارمک طی صحبت هایی از در دسترس قرار گرفتن پچ بهبود دهنده ی گرافیکی Rage در آینده نزدیک خبر داد .
طبق صحبت های کارمک تیم وی به شدت مشغول کار بر روی یک افزونه ی کامل برای نسخه ی PC هستند تا مشکل تکسچرهای تار و بی کیفیت آن را حل کنند .
کارمک قول داده است با عرضه ی این پچ شاهد افزایش قابل توجه کیفیت ورژن PC باشیم .

id دو روز پس از عرضه نیز با ارائه ی یک پچ برخی مشکلات ویرایش کامپیوترهای شخصی نظیر نبود Vsync را حل کرده بود .

بازیه بدی نیست! ولی این مشکلاتش آدم رو دیوونه میکنه . . . :(

آخه مردک ریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی! دیگه نمیخواد همش بزنی!!! )x

کارمک یه سوتی داده که الانم توش مونده ولش کنید دیگه
دقیقا!

هنوز یادم نرفته چقدر چرت و پرت میگفت سر کیفیت سخت افزار کنسول ها و چه جنجالهایی که نشد سر همین حرفاش!
الان مونده چطوری جمش کنه گندی که زده رو!
اینقدر وعده داد به این کنسولیا :دی زد نسخه PC رو هم رُمبوند!

• Like
Reactions: shefer
بببين كاملا معلوم است كه چرا نسخه pc كيفيتش پايين تر است اين هم فقظ بخاطر فروش كنسول ها است اگر براي كامپيوتر با كيفيت عالي مي دادند بيرون اون موقع نسخه كنسولي زياد فروش نمي رفت
کیفیت نسخه pc در حلت کلی به خاطر aa و رزولوشن از کنسول بهتره . پچی هم اگه قرار باشه عرضه بشه احتمالا برای بهتر شدن یه سری تکسچرای بلور ـی ، برطرف کردن باگها و بهینه شدن هر چه بیشتر زمان لودینگ تکسچرهاست .

دوستان من با یه اشتباه کل شخصیت طرف و کارنامه کاریشو زیر سوال نبرید بابا نا سلامتی جزو صاحبان سبکه و ایده هایه زیادیرو ارائه کرده حتی این مسائله تکسچر هم به نظر من زیادی گنده شده هر چند طمع فروش بیشتر از طریق کنسول ها و طبیعتا کم کار کردن رویه pc رو نمیشه نادیده گرفت اکثر دوستانی که تا آخر رفتن پیشنهاد دادن که حتما تجربه کنیم این بازیرو پس مطمئنا بجز گرافیک فاکتورهایه دیگه ای هم هست که باید روش متمرکز شد ولی بازهم میگم طمع فروش بیشتر از طریق کنسول ها و فداکردن pc رو هم نمیشه نادیده گرفت و میشه یه اشتباه برشمرد از طرف یه شخصیت بزرگ و امیدوار بود این کارو تو پروژه هایه بعدیش(DOOM4)تکرار نکنه...

واقعا مطمئنید نسخه ای که تو ایران هست همینیه که در موردش صحبت میکنید؟
چون بافت ها توش به صورت تابلویی ضعیفه
اون هم شرکتی مثل ID
یعنی من فکر کنم Doom3 از این بهتر بود.آخه این اصلا منطقی نیست!!!

واقعا مطمئنید نسخه ای که تو ایران هست همینیه که در موردش صحبت میکنید؟
چون بافت ها توش به صورت تابلویی ضعیفه
اون هم شرکتی مثل ID
یعنی من فکر کنم Doom3 از این بهتر بود.آخه این اصلا منطقی نیست!!!
ببین
دوم 3 خدای نورپردازی و صداگذاری بود !!
خدااااا بود توی این دو مورد
این ریج اصلا قابل قیاس نیست در این دو مورد !!!
میرسیم به فیزیک، توی دوم میشد چهارتا بشکه رو ترکوند و چهارتا لیوان رو شوت کرد !!
این هیچی !!!! یادش بخیر چقدر COD رو مسخره میکردیم بابت فیزیک اشیاء محیط، ریج رو سفید کرد COD رو !!!
----------------
جزئیات دوم خیلی خوبتر بود ! ینی فرو میرفتی توی اشیاء به این شدتی که توی ریج میبینی اجسام بی کیفیت نمیشدن (دوم برا 6 سال پیشه تازه)
-----------------
داستان هم که چه عرض کنم، جفتشون یه کوفتن :d
------------------
میریم سره گیم پلیک ه ریج واقعا موفق عمل کرد در گیم پلی ! اما این گیم پلی شد یک هاله ی محو در مشکلات خیلی خیلی بزرگ بازی !!

ببین
دوم 3 خدای نورپردازی و صداگذاری بود !!
خدااااا بود توی این دو مورد
این ریج اصلا قابل قیاس نیست در این دو مورد !!!
میرسیم به فیزیک، توی دوم میشد چهارتا بشکه رو ترکوند و چهارتا لیوان رو شوت کرد !!
این هیچی !!!! یادش بخیر چقدر COD رو مسخره میکردیم بابت فیزیک اشیاء محیط، ریج رو سفید کرد COD رو !!!
----------------
جزئیات دوم خیلی خوبتر بود ! ینی فرو میرفتی توی اشیاء به این شدتی که توی ریج میبینی اجسام بی کیفیت نمیشدن (دوم برا 6 سال پیشه تازه)
-----------------
داستان هم که چه عرض کنم، جفتشون یه کوفتن :d
------------------
میریم سره گیم پلیک ه ریج واقعا موفق عمل کرد در گیم پلی ! اما این گیم پلی شد یک هاله ی محو در مشکلات خیلی خیلی بزرگ بازی !!
بزرگترین مشکل بازی تو نسخه ی PC همون گرافیک داغون و پرباگش هست که باعث شده لذت از گیم پلی کمتر بشه. آبی که ریخت نمیشه جمعش کرد. می خوان با پچ های متعدد دل PC گیمرها رو بدست بیارت که خیلی سخته. من خودم فقط 1 ساعت بازیش کردم. گذاشتم سر فرصت جد و آباد بازی رو پیوند بدم. :دی

به معنای واقعی گند زده.
دیگه واقعا با اون همه حرفهایی که راجب PC و کنسول میزد من که انتظار نداشتم این بازی از نظر گرافیکی رو PC خراب کنه که انگار بدجوری هم خراب کرده...
حالا میخوان با وصله پینه سر و تهش رو هم بیارن ولی دیگه فایده نداره آب رفته به جوب برنمیگرده...

آقا چی شد آخرش؟؟ تکسچرهای باکیفیت در راه هست یا خیر؟! من که اینقدر دوستان از نسخه pc بازی بد گفتن فعلا بیخیالش شدم مگه اینکه بعدا پچی،تکسچری چیزی براش بیرون بدن

کسایی که اخبار گیم رو دنبال می کنن یادشون هست که چقدر روی گرافیک این بازی مانور می دادن! انقلاب می خواستن ایجاد کنن تو گرافیک بازی ها! چندتا عکس اون اوایل از کارکتر گذاشته بودن با چه جزئیات بالایی! پس چی شد!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or