تيم شفر از Psychonauts 2 ميگويد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20110615psychonauts.jpg

رئيس استديو Double Fine يعني Tim Schafer از ادامه ي بازي خلاقانه ي Psychonauts سخن ميگويد و اينكه شماره ي 2 اين عنوان را چند بار به ناشر ها پيشنهاد داده است اما آنها قبول نكردند.

" روزانه در تويتر و ديگر شبكه هاي اجتماعي سوال هاي بسياري درباره ادامه ي Psychonauts از من ميشود ، بايد بگم كه من خيلي دوست دارم Psychonauts2 را ببينم در واقع چندباري اين پيشنهاد رو ناشر ها كرده ام اما جوابي نگرفتم. بيشتر طرفداران بازي نميدانند كه اين شغل چطور عمل ميكند و فرق هاي زيادي بين ناشر و سازنده وجود دارد و توضيح دادن آن كمي سخت است. همونطور كه گفتم عاشق اينم كه اين بازي رو ببينم اما فقط بايد يه نفر رو متقاعد كنم كه فقط چند ميليون دلاري به من بدهد."

نسخه ي اصلي Psychonauts در سال 2005 عرضه شد كه مورد توجه بسياري از منتقد ها قرار گرفت و همچنين طرفداران بسياري پيدا كرد ، اما فروش خوبي نداشت.

منبع

یه بازی هنری که واقعا یکی از بهترینها بود
خیلی از این بازی خوشم اومد
به نظرم میترسن شماره بعدی این بازی رو (به دلایلی که خودتون میدونید) بسازن:|
حق هم دارن . . .

یاد نسخه اول بخیر، یک شاهکار تمام عیار و یک عنوان ساختار شکنانه! سال 2005 با این بازی و RE4 برای همیشه برام بیاد موندنی شد. حیف که از این جور بازی‌ها زیاد استقبال نمیشه...

رئيس استديو Double Fine يعني Tim Schafer از ادامه ي بازي خلاقانه ي Psychonauts سخن ميگويد و اينكه شماره ي 2 اين عنوان را چند بار به ناشر ها پيشنهاد داده است اما آنها قبول نكردند.
)x
شفر جون کاری نداره که کافی بود به جای پیشنهاد برای ادامه ی ساخت این شاهکار بری پیشنهاد ساخت یه بازی تو سبک شوتر نظامی و همراه با صحنه های سینمایی فراوون رو به ناشرا ارائه بدی اون وقت رو هوا بازیتو میزنن
لعنت به صنعتی که توش افرادی مثل شفر مجبورن به خاطر نفروختن بازیاشون برن ایده هاشونو تو شبکه های آنلاین ارائه بدن و کاملا کم رنگ بشن در حالی که صنعت گیم با ایده های همین افراد به اینجا رسید نه تکرار ایده های موفق و تقلید های پیاپی

والله ما که اون موقع این بازی اومدی چیزی ازش سر درنیاوردیم فقط تعریفای طه رسولی وسوسه مون کرد بریم بازی شو بگیریم.....
پ.ن:کلا با IP های تیم شیفر مشکل دارم با هیچ کدومشون غیر از Brutal Legend حال نکردم.

بالام جان پریروز stacking رو دانلود کردم فوق العاده باحال بود حیف که به قول دوستمون بازی های خوب کم رنگن و تکرار تکرارها اینقدر پر تبلیغات و پرفروش

دارم به این نتیجه میرسم که این نسل (صنعت!) نفرین شده ست. جای برای امثال Psychonauts و تیم شفر و انسل سازنده های خلاق دیگه نیست.

بهترین بازی 2005 که هیچکس اون رو بازی نکرد ... این بازی فوق العادست
من بازي كردم :d . سنمم كم بود ، خيلي گير ميكردم ولي چندين بار از اول رفتمش. هيچ وقت يادم نميره اونجايي كه ميرفتي تو اون فروشگاهه و همه جا تاريك بود (نميدونم سيستم من خراب بود يا بازي اينطوري بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or