Brad کاربر سایت Sep 22, 2006 #1 سلام. اگر میشه یکی برای من راهنمای کامل بازی سایبریا رو بزاره.raying: خصوصا اونجایی که باید از کوه بریم بالا و خلبان رو بیدار کنیم ، آخه من اونجا گیر کردم:baby:
سلام. اگر میشه یکی برای من راهنمای کامل بازی سایبریا رو بزاره.raying: خصوصا اونجایی که باید از کوه بریم بالا و خلبان رو بیدار کنیم ، آخه من اونجا گیر کردم:baby:
Brad کاربر سایت Sep 28, 2006 #2 یعنی هیچ بنی بشری نیست که به من کمک کنه؟؟؟ ای بابا عجب بدبختی گیر کردیم یکی نیست به من کمک کنه:confused:
یعنی هیچ بنی بشری نیست که به من کمک کنه؟؟؟ ای بابا عجب بدبختی گیر کردیم یکی نیست به من کمک کنه:confused:
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Sep 28, 2006 #3 عزیز نیازی نبود که تاپیک بزنی راهنمایی در هر بازی توی این تاپیک مطرح میکردی میتونی FAQ بازی رو از این سایت بگیری که کار چند نفر هستش من خودم تستش کردم قبلا Syberia II FAQs
عزیز نیازی نبود که تاپیک بزنی راهنمایی در هر بازی توی این تاپیک مطرح میکردی میتونی FAQ بازی رو از این سایت بگیری که کار چند نفر هستش من خودم تستش کردم قبلا Syberia II FAQs
Brad کاربر سایت Sep 28, 2006 #4 من یه جا دیگه گیر کردم اه. دوباره یه جای دیگه گیر کردم ایندفه نمیدونم چجوری قلب اسکارو در بیارم اگه میشه جوابو برام ایمیل بزنید brad_afs@yahoo.com
من یه جا دیگه گیر کردم اه. دوباره یه جای دیگه گیر کردم ایندفه نمیدونم چجوری قلب اسکارو در بیارم اگه میشه جوابو برام ایمیل بزنید brad_afs@yahoo.com
Brad کاربر سایت Oct 2, 2006 #5 بابا یکی بیاد به من کمک کنه یعنی هیکی تو این سایت نیست که تو این بازی به من کمک کنه:confused:
Brad کاربر سایت Oct 4, 2006 #7 نوشته شده توسط genaveh: اینم راهنمای بازی سایبریا2که از سایت دارینوس گزاشتم : راهنما بیشتر... ناقصه در ضمن دیگه نمی خواد زحمت بکشین دیروز تمومش کردم
نوشته شده توسط genaveh: اینم راهنمای بازی سایبریا2که از سایت دارینوس گزاشتم : راهنما بیشتر... ناقصه در ضمن دیگه نمی خواد زحمت بکشین دیروز تمومش کردم