توی انلاین کدام بهتر است؟ black ops mw3 bf3

navidfaro5

کاربر سایت
دوستان توی بخش xbox live کدام یک از این بازی ها بیشتر شما رو سرگرم میکنه؟ و کدام بهتره ؟ از نظر وسعت نقشه و تنوع اسلحه ها و میزان خرج ماکروسافت پوینت؟ در کدامیک افراد بیشتری هستند؟ در فرندای شما کدامیک از این بازی ها بیشتر انجام میشود؟
فقط بخش انلاین ایکس باکس لایو مد نظر است
:>

من خودم از بتلفیلد خوشم میاد اما به 2 دلیل بازی نمیکنم 1. اپدیت های 2 یا حتی 4 گیگی 2. امکانات فضایی که باید با پوینت بخری مثلا 2xp از mw3 خوشم میاد اما از mw2 بیشتر اما بنظرتون bo از هردوی اینا بهتر نبود؟

من خودم از بتلفیلد خوشم میاد اما به 2 دلیل بازی نمیکنم 1. اپدیت های 2 یا حتی 4 گیگی 2. امکانات فضایی که باید با پوینت بخری مثلا 2xp از mw3 خوشم میاد اما از mw2 بیشتر اما بنظرتون bo از هردوی اینا بهتر نبود؟

من خدایی از blackops و mw2 و mw1 بهتر ندیدم برای انلاین.

بچه های ایران برای اینکه BF3 خرج داره بازی نمیکنن!
آپدیت های BF3 از 2.5گیگ به بالا نبوده! ضمن اینکه برای مپ های جدید بوده یا خرید سرور ...
در کل اگه دنبال بازی شوتر، جنگ واقعی هستی Bf3 ! اگه دنبال سرگرمی هستی همون mw جواب میده ...
من خودم اون اوایل Homefront بازی میکردم:d

هامفرانت که خیلی خلوته اقا حون

---------- نوشته در 04:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

راستی میشه از کامپویتر اپدیت های بتلفیلدو دانلود کنیم بعد از طریف فلش به ایکس باکس منتقل کنیم؟ اخه سرعت با ایکس باکس کمتره و میترسم ایکس باکسم خراب شه

هامفرانت که خیلی خلوته اقا حون

---------- نوشته در 04:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

راستی میشه از کامپویتر اپدیت های بتلفیلدو دانلود کنیم بعد از طریف فلش به ایکس باکس منتقل کنیم؟ اخه سرعت با ایکس باکس کمتره و میترسم ایکس باکسم خراب شه

دوست عزیزم،خدمتتون عرض کنم که کنسولتون خراب نمیشه اگر اونو روی حالت بیهوشی در زمان دانلود قرار دهی.اینطوری حتی اگر 24 ساعت هم دانلود کنه مشکلی نیست چون عملا کنسول خاموشه فقط یه بخش کوچکی ازش داره دانلود میکنه! در مورد بازی هم که پرسیدی به نظر من BF3 یک سروگردن بالاتره در این شکی نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or