تولید Playstation 3 Slim با طلای 24 عیار

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
playstation-3-gets-gold-plated-0.jpg

درود .

شرکت Computer Choppers که پیش از این به طلا گرفتن تلفن موبایل . کامپیوتر . و غیره پرداخته بود حالا چشم خود را به ps3 slim دوخته است و قرار است با طلای 24 عیار این کنسول را از طلا بگیرد و هنوز از قیمت این کنسول 24 عیار خبری داده نشده است و شرکت فقط 5 عدد از این کنسول را طلا میگیرد و میفروشد

اگر نگاهی به تلفنهای IPhone و Blackberry بیندازیم انها وقتی طلا گرفته شدند با قیمت 1.300$ به فروش رفتند حالا باید دید slim چقدر قیمتش خواهد بود .

source

آخرین ویرایش:
این جلف بازی برای پولدار هاست کدوم آدم عاقلی 100 ملیون بی زبون را بابت کنسول میده البته یک سودی داره چون هر لحظه شاید طلا گرون تر بشه راحت گرونتر می فروشه میره پیکارش

این جلف بازی برای پولدار هاست کدوم آدم عاقلی 100 ملیون بی زبون را بابت کنسول میده البته یک سودی داره چون هر لحظه شاید طلا گرون تر بشه راحت گرونتر می فروشه میره پیکارش
عزیزم کدوم 100 میلیون؟!
ویرایش::biggrin1:

آخرین ویرایش:
ببینین! کل کنسول رو که از طلا نساختن، اینا کنسول رو Customize کردن یعنی مثلا یه لایه نازک از طلا کشیدن روش و رویه دسته هاش وگرنه همون 100 میلیون دوستمون میشد.

کاش رو FAT این کار رو میکردن!

عزیزم کدوم 100 میلیون؟!
قیمتش 1میلیون 300 هزار تومان هست
اگر نگاهی به تلفنهای IPhone و Blackberry بیندازیم انها وقتی طلا گرفته شدند با قیمت 1.300$ به فروش رفتند حالا باید دید slim چقدر قیمتش خواهد بود .
آقا گفته آیفون و بلک بری شدن 1300 دلار. بگو 1.300.000تومن
با توجه به اختلاف ابعاد چیزی حدود 12تومن بزارید کنار
تخمین رو حال می کنید؟:دی

ممنون بابت خبر! حداقل 10 میلیون فکر کنم باشه! ولی اگه FAT رو اینکار میکردن یه 40 50 میلیونی میشد قیمتش! :دی با این حساب فقط بیل گیتس میتونست یکی بخره! :laughing:
خدا اگه بیشتر میساختن و قیمتش یه خورده پایین تر بود حتما یکی میگرفتم اون وقت باید میزاشتم بانک.
کنسول حداقل 20 میلیون قیمت خواهد داشت! :دی (تومن) ما بدبختا یه عادی اش رو هم نداریم تو میخوای طلاش رو بخری؟! :mad:
پ.ن: اگه خریدی اون یکی عادی رو پست کن شیراز! :دی وقتی خواستی پست کنی پ.خ بده تا آدرس دقیق بدم! :دی :دی :دی

ممنون بابت خبر! حداقل 10 میلیون فکر کنم باشه! ولی اگه FAT رو اینکار میکردن یه 40 50 میلیونی میشد قیمتش! :دی با این حساب فقط بیل گیتس میتونست یکی بخره! :laughing:

کنسول حداقل 20 میلیون قیمت خواهد داشت! :دی (تومن) ما بدبختا یه عادی اش رو هم نداریم تو میخوای طلاش رو بخری؟! :mad:
پ.ن: اگه خریدی اون یکی عادی رو پست کن شیراز! :دی وقتی خواستی پست کنی پ.خ بده تا آدرس دقیق بدم! :دی :دی :دی

منم دوست داشتم بخرم کی حال داره 10 میلیون پول بده . داشتم میدادم طلا خالص میگرفتم الان طلا زده بالا بعدم بیشتر میشه میفروختیم سود میکردیم .;) من حالا یه چیزی گفتم من داشتم 10 تومان الان میدادم 5 میلیونش رو یه کامپیوتر مورد علاقم رو میخریدم که خیلی وقته میخوام بگیرم اما نشده تا الان.

آخرش گفتم اگه میخریدم باید میزاشتم بانک تا این که تو خونه نگه دارم بیشتر جنبه سمبولیک داره تا برای بازی کردن تازه این رو هم گفته شک نکن این قیمت اولیه هستش به من و شما با این قیمت هم نمیرسه برو بالای 50-60 تا فکر کنم .

دوست من قیمت اولیش انقدره وقتی یکی با این قیمت بزاره شک نکن بگو 5 تا رو هوا میبرن بعد شاید یکیش تو Ebay برای فروش بزارن به بالا ترین قیمت که فکر کنم قیمتش همون 50-60 تا در میاد.

آخرین ویرایش:
میلیاردرهای روسی ماشینهای یونیک کلکسیونشان رو میدن همین طلا سازای اصفهانی ما طلا کار کنند.
ایرانیا ماشین طلا کاری میکنند ، اونا PS3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or