تولید کنسول PS3 به زودی در ژاپن به اتمام می رسد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
PS3-End-Production-Soon-Japan_03-16-17.jpg
طبق اعلام وبسایت رسمی پلی استیشن ژاپن، تولید کنسول PS3 به زودی در ژاپن به اتمام می رسد. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

طبق توضیحات این وبسایت، فقط مدل استاندارد 500 گیگابایتی این کنسول در ژاپن وجود دارد که تولید آن هم به زودی تمام می شود. کنسول PS3 برای اولین بار در ماه نوامبر 2006 عرضه شد.

به نظر می رسد از اواخر ماه مارس قرار است تولید این کنسول تمام شود.

آخرین ویرایش:
معلومه غرفه یک متری روزی 10 قلم بهتره. :D من قشنگ منظورتو میدونم و واسه همین میگم سونی گند بالا آورده.
شما برو یه سری tie-ratio رو چک کن. (نسبت فروش نرم افزار به سخت افزار) خواهی دید تو این زمینه x360 بهتر عمل کرده.
سونی گند بالا اورد!؟ :)) کنسول یک سال دیر تر اومد اندازه 360 فروخت معلومه کی گند بالا اورده،البته همین 360 که هک شد باعث شد امثال شما گیمر بشن وگرنه الان اینجا نبودین :)

تا قبل از خريد و تجربه فوق العاده ps3 من نه ps1 داشتم نه ps2...آخرين كنسول بازيم سگا بود..بعد ديگه فقط و فقط pc..اون موقع يه احساسي داشتم كه انگار بازي كردن رو كنسول نسبت به pc برام کسر شأن هست! تا اين كه ps3 اومد..تيزرهاي metal gear 4 و مخصوصا kill zone 2 رو كه ديدم باورم نميشد اين بازيا قراره كه رو يه كنسول عرضه بشن كلا هيچ ديد مثبتي نسبت به FPS زدن رو كنسول نداشتم(killzone2 كلا ديدمو عوض كرد) بالاخره يه نسخه ٨٠ گيگ فت خريدم با
همين ٢ بازي metal gear 4 و 2 kill zone ..هر چند كه سوختن لنز ديسك دستگاه تنها بعد از ٢ ماه بازي كردن و هزينه تعويض ١١٠ هزار تومني اون(كلي بازار و تعميركار كنسول رو گشتمو رفتم تا لنز ديسك بلوري پيدا شد)در حاليكه كنسول رو فقط ٣٣٠ تومن كه با ٢ تا بازي مجموعا شد ٤٢٠ تومن خريده بودم زد تو ذوقم كه البته اشتباه خودم بود چون بدترين جا رو برا خريد انتخاب كردم و طبعا فروشنده دستگاه كاركرده بهم انداخته بود...خلاصه كه اين اتفاقات هيچ كدوم باعث نشد كه ذره اي از ارزشهاي كم نظير ps3 برام كاسته شه..تجربه كم نظير sony playstation هر چند برا من از ps3 شروع شد ولي با killzone 2,metal gear 4 ،سري uncharted ،سري GOW و مهمتر از همه بت TLOU بهترين لذت و تجربه كنسولي رو تا الان داشتم.الان ps3ييم هنوز كنار ps4 دارم و GT6 باهاش ميزنم كه همچنان تا اومدن GTsport رو (ps4(pro تنها انتخاب ريسينگ من خواهد بود.

مشکل شما اینه که فقط داری ایران رو می بینی. توی اونور آب هرکس میخواست مولتی پلیر بازی کنه یکراست میرفت سراغ x360 بدلیل ساپورت فوقالعاده مایکرو و همینطور داشتن بزرگترین و بهترین community پلیرها. و ps3 میموند واسه کسی که سینگلباز بود.
حالا تو ایران دقیقا برعکسه. :| اورجینال بازها رفتن سمت ps3 و x360 نصیب کپیخوربازها شد.
در ضمن هیچوقت سعی نکن با این جماعت همدردی کنی. اینا یه مشت بچه اند که با پول باباشون بازی اورجینال میخرن تا پوزشو به بقیه بدن. فکر کردی کی هستند مثلا؟ خودتو درگیر نکن.
چه گیری کردیما! :| مگه جنگه؟ نظرم نمی تونیم بدیم اینجا. تو هر بخشی که تو این فروم میگردیم درباره ی هر چی که میخوایم حرف بزنیم میفتیم وسط میدون جنگ فرق نمی کنه فیلم و بازی باشه یا فوتبال 8-|
خب دستگاه خیلی خوبی بود ولی قسمت نشد نداشتمش. آرشیو خیلی خوبی هم داشت. به نظر من که موفق بوده. از 360 خودم هم راضی بودم. به آمار فروش و مقایسه و پولداری و بی پولی و اینا چه کار دارم. اینا به من اصلا ارتباطی نداره.

چه گیری کردیما! :| مگه جنگه؟ نظرم نمی تونیم بدیم اینجا. تو هر بخشی که تو این فروم میگردیم درباره ی هر چی که میخوایم حرف بزنیم میفتیم وسط میدون جنگ فرق نمی کنه فیلم و بازی باشه یا فوتبال 8-|
خب دستگاه خیلی خوبی بود ولی قسمت نشد نداشتمش. آرشیو خیلی خوبی هم داشت. به نظر من که موفق بوده. از 360 خودم هم راضی بودم. به آمار فروش و مقایسه و پولداری و بی پولی و اینا چه کار دارم. اینا به من اصلا ارتباطی نداره.

شما کامنت این بنده خدا رو فقط بخون و یک لبخند بزن و رد شو :دی

اتفاقا چند روز پیش با دوستی صحبت میکردم حرف از رده خارج شدن 360 شد و گفتم احتمالا تا آخر امسال سونی هم PS3 رو بازنشسته میکنه.
ولی افسوس کنسول انقدر قدرتمند بود که از نسل خودش یک قدم جلوتر بود شاهد این حرف هم ریمستر شدن عناوین خاص انحصاری این کنسول برای نسل بعد هستش.من خودم 360 داشتم ولی بعدا که PS3 خریدم تجربه های نابی رو کسب کردم و 360 رو بخاطر هک شدنش خریده بودم.الحق و انصاف PS3 انحصاری های بهتری نسبت به 360 داشت و انحصاری های 360 خلاصه میشد به هیلو و گیرزآف وار و فورزا که بعد از مدتی تکراری میشدند ولی انحصاری های ناب PS3 استانداردهای بازی کامپیوتری رو جابجا کردند و از حق نگذریم PS4 فروش خوبشو مدیون PS3 و انحصاری های ناب هستش.

کنسول‌های بازی یکی-یکی به زباله دان تاریخ می‌پیوندند!! :))

جاودان باد رایانه شخصی (PC)
این جاودان شما سه گانه شاهکار انچارتد و Tlou و GOW۳ و متال ۴ و کیلزون ۲ و ... هارو داره؟
والا کار یه عده بچه به کجا رسیده.شوخی شوخی با سالارم شوخی؟باز عید شد و‌مدارس تعطیل شد شاهکارها رسیدن.

این جاودان شما سه گانه شاهکار انچارتد و Tlou و GOW۳ و متال ۴ و کیلزون ۲ و ... هارو داره؟
والا کار یه عده بچه به کجا رسیده.شوخی شوخی با سالارم شوخی؟باز عید شد و‌مدارس تعطیل شد شاهکارها رسیدن.
با بازی نکردن اون عناوین کسی نمی‌میره!

اما بیاید نگاهی داشته باشیم به برتری‌های PC نسبت به کنسول:

* آزادی عمل در انتخاب قطعات سخت‌افزار متناسب با نیاز و بودجه

* ماندگار بودن عناوین برای همیشه و وابسته نبودن به یک سخت‌افزار، الان که تولید PS3 متوقف شده، آیا شما می‌توانید این عناوین یا سایر عناوین PS3 را روی PS4 بازی کنید؟! چند سال بعد که دیگه PS3 نو گیر نیاد یا اگر بیاد قیمت نجومی داشته باشه تکلیف این بازی‌ها چی می‌شه؟

* داشتن بازی‌های استراتژیک و MOBA

* شبکه‌های عرضه دیجیتال مانند استیم با قابلیت‌های زیاد

* امکان نصب سیستم‌عامل‌های مختلف بر روی آن و استفاده برای مواردی بی‌شمار غیر از گیمینگ

* قابلیت ساخت و استفاده از Mod

چند مورد دیگه هم هست، الان حضور ذهن ندارم و نمی‌خوام پست طولانی‌تر از این بشه، چون می‌دونم جای این بحث اینجا نیست، قصد دارم یک مقاله راجع به این موضوع بنویسم و به تحریریه ارسال کنم، اگر تحریریه قبول کنه در آنجا منتشر می‌شود، در غیر اینصورت در انجمن منتشر می‌کنم.

ضمناً بنده چند سال از شما بزرگ‌تر هستم و تقریبا ده سال قبل ترک تحصیل کردم!

قمپوز در کردن، توهین و تحقیر دیگران آدمو به جایی نمی‌رسونه.

کنسول‌های بازی یکی-یکی به زباله دان تاریخ می‌پیوندند!! :))

جاودان باد رایانه شخصی (PC)

شما هم PCت رو هر چند وقت یکبار به زباله دان تاریخ می‌افکنی و قطعات جدید میبندی چون برای اجرای بازیهای جدید مجبوری این کار رو بکنی. با این تفاوت که انحصاریهای کنسول رو نداری و برای اکتیو کردن بازیهات کلی دردسر میکشی.

یادش به خیر چه کنسول سالاری بود.مخصوصا معماری پردازنده اش.یعنی من به حدی به پردازنده cell اعتماد داشتم و دارم اگه ازم بپرسن میگم PS3 میتونه هورایزن رو با همین گرافیک PS4 اجرا کنه.:D
احتمالا میتونه:D
قدرت پردازشی خامش از سی پی یو ps4 بیشتره:D
_____________________________________________________________________________________
بهترین دوران گیمینگم رو این کنسول رقم خورد:(( و البته بازم می خورد:D
سه بار خریدم:((
یه فت ریجن 2:(( یه اسلیم که ریجنش را نمیدونم:(( این یکی را خیلی دوست داشتم:(( :(( :(( چه دورانی بود:(( :(( :(( و یه اسلیم ریجن 3 که تابستون گرفتم:D
بهترین بازیای عمرم را روی این تجربه کردم. حالا چه انحصاری و چه مولتی پلتفرم:)
از فاینال فانتزی 13 و دیسانرد تا کیلزون 3 و خدای جنگ.
درکل دورانی طلایی بود. یادش بخیر:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or