تولد 5 سالگی بازی سنتر!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میدونم اسپم هست ، اما این رو از من قبول کنید :

jkww0zr2j427ea7nkm13.gif

• Like
Reactions: Quantic Dream
منم تبریک میگم
یه مدت مسافرت بودیم برا همین نتونستم سر وقت تبریک بگم ببخشید دیگه :d
امیدوارم امیدوارم انقد عمر کنه که ازش خسته شم :d انشالله 120 سال بیشتر عمر میکنه !

سلام به همه مسئولان عزیز من از سال 2007 باشما بودم منتها عضو نشده بودم که واقعا پشیمونم جا داره که واقعا بهتون تبریک بگم واقعا اینو از ته دل میگم دوستتون دارم میدونم که خیلی برای این سایت زحمت کشیدین پس تولدتون مبارک<:-p:o):birthday:

من هم به عنوان 15413اُمین نفری که تو این سایت ثبت نام کرده,تولد 5 سالگی رو به همه تبریک میگم.:)
امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنیم...

ای بابا عمر ادم چقدر زود میگذره . روزای اول رو یادم خداوکیلی ! اومده بودم تو فروم میدیدم همه تعداد پست هاشون 100 یا حداکثر 200 تا بود بعد ییهو چشمم خورد به پست یه عزیزی که پستاش 2 - 3 هزار تا بود !!!! گفتم این یارو احتمالا خودش پست میده بعدش خودش جواب پست های خودش رو میده ! :d خودش میدونه کیه ! همونی که ... :d
به چشم بهم زدنی 5 سال عمر ِ من و بازیسنتر با هم گذشت !

امیدوارم برای بقیه مفید بوده باشیم ! بازیسنتر رو که میدونم مفید بوده . ایا ما هم مفید بودیم ؟!

به هر حال تولدت مبارک عزیزم :d

ای بابا عمر ادم چقدر زود میگذره . روزای اول رو یادم خداوکیلی ! اومده بودم تو فروم میدیدم همه تعداد پست هاشون 100 یا حداکثر 200 تا بود بعد ییهو چشمم خورد به پست یه عزیزی که پستاش 2 - 3 هزار تا بود !!!! گفتم این یارو احتمالا خودش پست میده بعدش خودش جواب پست های خودش رو میده ! :d خودش میدونه کیه ! همونی که ... :d

بیا برو روله خودتی:دی!! اون اولا اتفاقا همه ی پست ها بالا بود همه زیاد فعالیت میکردن:دی

:birthday: ۵ سالگی بازیسنتر رو به همه بازیسنتری ها مخصوصا مدیران محترم و سایر دوستانی که این سایت رو به جایگاه امروزش رسوندند تبریک میگم :birthday:

شرمنده یه ۲ روزی نبودم واسه همین دیر تبریک گفتم :">

آخر !!!
ببخشید دیر شده و الان یقینا کیک رو خوردن دیگه کیکی برا من نمونده که بخورم!! ولی تبریک میگم ایشالا 101 سال عمر کنی بازیسنتر! (گفتم 101 سال که خز نباشه :d)

به چشم بهم زدنی 5 سال عمر ِ من و بازیسنتر با هم گذشت !

امیدوارم برای بقیه مفید بوده باشیم ! بازیسنتر رو که میدونم مفید بوده . ایا ما هم مفید بودیم ؟!

به هر حال تولدت مبارک عزیزم :d

اون شخص رو من به خوبی یادمه ! الان داره زیرش میزنه :دی
-
چه زود گذشت ! خوشحالم که 5 سالشو تو سایت یودم(تا زمانی که میخواستم پست بدم ثبت نام نکرده بودم :دی) دوستای خوبی هم پیدا کردم , جای خیلی ها خالیه .
الان یاد bazidot افتادم :دی
Happy Birthday BC

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or