Farh@d کاربر سایت Sep 23, 2009 #46 سلام جووون تولدت مبارک امیدوارم بزرگتر بشی و جهانی شدنت رو ببینیم :biggrin1:
poma کاربر سایت Sep 23, 2009 #49 درود من هم به عنوان عضو قدیمی سایت 4 ساله شدن bazicenter رو تبریک میگم. زنده نگه داشتن یک اسم کار ساده ای نیست.
درود من هم به عنوان عضو قدیمی سایت 4 ساله شدن bazicenter رو تبریک میگم. زنده نگه داشتن یک اسم کار ساده ای نیست.
ehsan_srk کاربر سایت Sep 23, 2009 #50 من هم به تمام آدمین ها و مدیران و اعضای خوب بازی سنتر تبریک میگم:birthday:
S ScoRPioN2 کاربر سایت Sep 23, 2009 #53 درود چقدر زود میگذره منم تبریک میگم به تیم مدیریت و کاربرای عزیز ، ایشالله جشن 40 سالگی رو بگیریم
SHB کاربر سایت Sep 23, 2009 #54 تبریک میگم. امیدوارم در سالهای آینده این سایت از یک حاشیه ی پررنگ به یک متن تعیین کننده تبدیل بشه.
aragorn کاربر سایت Sep 23, 2009 #55 میگم بد نیست به عنوان شرینی تولد مدیران محترم خدمات پرمیوم رو واسه همه 2 روز باز کنن! :biggrin1: این فقط یه نظره البته!
میگم بد نیست به عنوان شرینی تولد مدیران محترم خدمات پرمیوم رو واسه همه 2 روز باز کنن! :biggrin1: این فقط یه نظره البته!
Ἁlireza کاربر سایت Sep 23, 2009 #57 منم تبریک میگم !! Spoiler یادش بخیر پارسال هم همین موقع همه هی تبریک میگفتن !!!
ps3 lover کاربر سایت Sep 23, 2009 #60 منم به عنوان يك عضو معمولي و در ضمن اسپمر تبريك عرض ميكنم به ناظم ها و مدير ها ...:laughing: