تولد 3 سالگی بازی سنتر !!!

سلام
منم تولد سه سالگی بازی سنتر رو به همه اعضا تبریک میگم. واقعا انگار همین دیروز بود که عضو سایت شدم.
این قافله ی عمر عجب میگذرد...........
یا علی مدد

دست دست دست:biggrin1:
مبارک باشه تبریک میگم
از وقتی عضو این سایت شدم فهمیدم گیم یعنی چی:love:
و چه دوستانه گلی که پیدا کردم
دسته همه مدیران درد نکنه:smile:

منم بعنوان کوچیک همه بر وبکس سایت تولد بازیسنتر رو تبریک می گم:biggrin1::birthday:

ایشالا تا 70 سال دیگه هم که با نوه ی گلم میام تو اینترنت عینهو کوه پابرجا مونده باشه:biggrin1:

بعد 70 سال هم ایشالا ای دی مو بدم دست نوه ام تا پستهام رو به یه میلیارد برسونه:biggrin1:

منم هم تبریک میگم و خسته نباشید
واقعا کسانی میدونن این سایت چه مشکلاتی رو رد کرد که از اول با این سایت بودن. من دقیقا یادمه که 6 مهر بود که عضو شدم اینجا.
الان هر کاربری که میاد یه سایت حرفه ای میبینه و هر جا رو نگاه میکنه یه دلیل برای ثبت نام و فعالیت. اما اون موقع ها مثل بقیه فروم هایی بود که تازه شروع به کار کردن(طبیعتاً) و هزار تا مشکل. واقعا تلاش بدون چشم داشت مدیرای عزیز و بعضی کاربرا بود که سایت به اینجا رسید(البته کاربرای زیادی اومدن و رفتن اما ادمین ها از اولش بودن و تا الان برای سایت زحمت کشیدن)
واقعا راضی نگه داشتن اینهمه کاربر(اونهم با این رِنج سنی) کار سختیه که مدیرای اینجا خیلی خوب از عهدش بر اومدن. مشکلات انقدر زیاد بود (و طبیعتا خواهد بود) که نمیشه شمرد.
به عنوان یه دوست قدیمی و زیر خاکی! ( :) ) به (آقایان) علی، اشکان، بهزاد، سامان،حامد و محمد تبریک و خسته نباشید میگم و براشون آرزوی موفقیت میکنم

منم به عنوان عضو کوچيکی از این سايت به تمامی بچه های بازی سنتر تبريک میگم:smile: و از مديران سايت هم به خاطر کنترل خوبی که بر روی سايت داشتند تشکر میکنم :biggrin1:

:birthday::birthday:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or