توضیح Sony برای انتشار بازی های AAA کنسول PS3 در سال 2013

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
The-last-of-us-e3-2012.jpg
رییس شرکت سونی، آقای Shuhei Yoshida خاطر نشان کرد که آن ها در این فصل از تعطیلات به دنبال بازار خانواده ها هستند و اینکه دلیلی برای اینکه بازی هایی مهمی مثل The Last of Us, Beyond: Two Souls و God of War: Ascension به سال بعد موکول شده اند نیز وجود دارد.
وی در این مورد می‌گوید که هر بازی نیاز به زمانی برای ساخت و انتشار دارد و The Last Guardian هفت سال است که در این مرحله است اما با توجه به آخرین پیام وی، این بازی هم اکنون در حال ساخت بوده و بالاخره عرضه خواهد شد.
وی در مصاحبه با GameInformer گفت: "ما دوست داریم تا فروش زیادی در تعطیلات داشته باشیم اما هر بازی نیاز به وقتی برای ساخت دارد؛ مخصوصا IP جدیدی مانند The Last of Us. بازی God of War همیشه در مارچ منتشر شده، پس این یک زمان طبیعی برای انتشار این بازی در این ماه است."
وی ادامه می‌دهد: "برنامه ریزی و استراتژی ما در کریسمس انتشار بازی های خانوادگی و دوستانه است. این ژانری است که در PS3 به آن پرداخته نشده ولی در حال رشد کردن است و من فکر می‌کنم داشتن این چنین بازی هایی روی این دستگاه واقعا مهم است."
منبع

خدا کنه سونی دیگه رو بازیهای پارتی و کژوال تمرکز نکنه وگرنه فاتحه این صنعت خوندست

فاتحه ی این نسل وقتی خونده شد که طمع FPS افتاد به جون شرکتها...!! همه تمرکز کردن رو بازار آمریکا یه مشت تینیجر معیوب و العقل که عشقشون اینه اسلحه رو بگیرن دستشون فقط برن جلو...!!خوب آخر عاقبتش میشه همین که میبینم تو این نسل بازیهای مثل last gaurdian و یا بازی قشنگه FF13 versus که اصلا منقرض شدن..! نسل اینطور بازیها به سمتی رفت که نسبت به نسل قبلش خیلی افت کرد..!خوب آخر عاقبتش میشه 10 تا COD و 20 تا killzone یا 10 تا Gears یا 10 تا resistance حالا همین تعداد FPS رو با بازیهای دیگه مقایسه کن ببین کدوم بیشتر شده..؟؟!!و یا با نسل قبل خودشون..!

فاتحه ی این نسل وقتی خونده شد که طمع FPS افتاد به جون شرکتها...!! همه تمرکز کردن رو بازار آمریکا یه مشت تینیجر معیوب و العقل که عشقشون اینه اسلحه رو بگیرن دستشون فقط برن جلو...!!خوب آخر عاقبتش میشه همین که میبینم تو این نسل بازیهای مثل last gaurdian و یا بازی قشنگه FF13 versus که اصلا منقرض شدن..! نسل اینطور بازیها به سمتی رفت که نسبت به نسل قبلش خیلی افت کرد..!خوب آخر عاقبتش میشه 10 تا COD و 20 تا killzone یا 10 تا Gears یا 10 تا resistance حالا همین تعداد FPS رو با بازیهای دیگه مقایسه کن ببین کدوم بیشتر شده..؟؟!!و یا با نسل قبل خودشون..!

Gears Of War عزیز TPS هست :)

من منظورم فقط روی سونی بود اگه سونی هم بخواد دست از این عناوین زیبا و متفاوتش بکشه دیگه همین یکم جذابیت دنیای گیم هم از بین میره
کافیه این نسل رو بدون انحصاری های سونی فرض کنی تا متوجه نگرانی من بشی
البته حرفاتو قبول دارم درباره شوتر های این نسل

Gears Of War عزیز TPS هست :)

حرف شما درسته خواستم کلی بنویسم اینطوری گفتم.مهم از بین رفتن صنعت بازی و کلا شوتر شدنشه نه حالتهای دیگه..!مثلا ما دیگه بازیهای با ژانر ترس تو این نسل خیلی خیلی کم دیدم..!!من بحثم کلی بود.ممنون.

برا من که مهم نیست کی بیان ! فقط این آخر نسلی رو این 3 تا حسابی کار کنن تا مثل سایر عناوین حسابی سرگرم شیم ! البته در کار ND و SM و QD شکی نیست و چیزی جز شاهکار به گیمر ها نمیدن ! >:d

اگه قراره بازی های خونوادگیشون عناوین توپی مثل LBP KARTING-PS ALLSTARS -SLY COOPER باشه بهتر بزار بیان که کمبودشون توی این نسل بدجوری حس شد:d

البته اگه با میانگین بالای75 راهی منازلمشون بشن دیگه نور علی نوره :d

سوني كلا هدفي جز خالي كردن جيب ما نداره .
تو 2012 كه SLY COOPER و PS ALLSTARS رو بخريم . تو 2013 هم كه God of War: Ascension و the last of us و Beyond: Two Souls رو بخريم . كلا جيبمون خالي ميشه .
تازه اگه ffversus13 و the last guardian هم بياد كه ديگه وابيلا .

سوني كلا هدفي جز خالي كردن جيب ما نداره .
تو 2012 كه SLY COOPER و PS ALLSTARS رو بخريم . تو 2013 هم كه God of War: Ascension و the last of us و Beyond: Two Souls رو بخريم . كلا جيبمون خالي ميشه .
تازه اگه ffversus13 و the last guardian هم بياد كه ديگه وابيلا .
بازم اگه من جای شما بودم کلی خدا رو شکر می کردم. ما که از چنین عناوینی محرومیم=((

دقیقا حرف دل منو زدی به خصوص این قسمت :
"همه تمرکز کردن رو بازار آمریکا یه مشت تینیجر معیوب و العقل که عشقشون اینه اسلحه رو بگیرن دستشون فقط برن جلو...!!"

ولی خب دوستمون درست گفت. سونی تا حدودی باعث شده تو این نسل سلیقه ها کمتر به سمت آمریکایی بره و اگه اون هم بخواد بشه مثل بقیه دیگه من و شما بازی نمیکنیم.

بازم اگه من جای شما بودم کلی خدا رو شکر می کردم. ما که از چنین عناوینی محرومیم=((

اره خب بازياش كه خيلي عالين . هر جور شده بايد بازي كنم . ولي شما حساب اينم بكون كه براي هركدومشون اين راهزناي توپخونه از ما صد هزار تومان كم كم ميگيرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or