توضیحات یوشیدا درباره وضعیت PS Vita

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps_vita.jpg

Yoshida رئیس استدیو های سونی در آخرین مصاحبه خود درباره Vita توضیح میدهد و معتقد است آینده این کنسول بیشتر به عناوین Indie یا مستقل بسته خواهد بود.

در مصاحبه ای با سایت Polygon او به این موضوع اشاره میکند که هدف Vita آوردن یک تجربه ی بصری فوق العاده بر روی یک کنسول دستی بود, اما حالا کسی دیگر جذب آن نشده و رویکرد جدیدی نیاز است:
هنگامی که ما Vita را با عنوان Uncharted عرضه کردیم, تجربه گرافیکی همانند PS3 در دستانتان هیجان انگیز بود اما حالا با گذشت زمان و آشنایی با PS4 انتظارات مشتریان بالاتر رفته است
او در ادامه قدرت سازندگان مستقل برای آوردن عناوینشان به Vita ستود و سبک آن را مناسب این کنسول دانست.او همچنین از عرضه بیشتر عناوین Cross-platform و دیجیتالی خبر داد.

در آخر, در جواب این سوال که ما در آینده شاهد عناوین First party کمتری برای Vita خواهیم بود جواب مثبت داد.

منبع

رسما کار ویتا تموم شد :(( واقعا برای سونی و خودم که طرفدار این شرکت هستم متاسفم )x یکم از نینتندو یاد میگرفتن. امسال توی کنفرانس اینقدر بازی برای Wii U معرفی کرد که این کنسول به کما رفته رو دوباره به زندگی برگردوند :) اونوقت سونی خودش دستی دستی داره ویتا رو زنده به گور میکنه:((

راستی این موضوع هم هست. آخه این حرف درستی نیست که یوشیدا زده. خب اون موقع هم که PSP اومد یه سال بعدش PS3 اومد. خب اون موقع هم میتونست بگه گرافیک PS3 خیلی بالاتره و بازی های PSP در حد PS2 هستن. خب چطور اون موقع این حرف گفته نشد؟؟؟ :|

من امیدوارم که PSVita آخرین کنسول دستی سونی باشه. چون نه خودش میتونه درست مدیریت کنه نه کسی میره طرفش. وقتی میشه رو اسمارت فون بازیهای بسیار بهتر و سرگرم کننده تری رو بازی کرد با قیمت های 1 دلار و 2 دلار یا اکثراً Free دیگه چه کاریه که بری چندبرابر پول بازی بدی!!

اون اسلای کوپر و آل استار بتل رویال که برای ps3 هم اومدن. میشد نیان ها و انحصاری ویتا باشند.

Tear Away , Gravity Rush , LBP و امثالهم و JRpg ها این ها بازیهایی هستند که ویتا نیاز داره.

یادمه اولین باری که ps vita رو دستم گرفتم عاشقش شدم اون موقعه هم اصلا پول تو دست و بالام نبود اما تو سه ماه پول جور کردمو رفتم خریدمش واقعا چه پتانسیلی داره این ps vita حیف این کنسول دستی که سونی داره بهش کم توجهی میکنه هنوز که هنوزه هر از چند گاهی دلم براش تنگ میشه میرم از کمدم درش میارمو باهاش بازی میکنم البته اینو بگم لذتی که تو تجربه ی بازی کردن بازی های ایندی رو ps vita هست روی هیچ کنسول یا گوشی یا تبلتی نیست حتی اگه یه بازی مشترک باشه اینو اونهایی میفهمن که بازی های ایندیه ps vita رو بازی میکنن ...لذتی هم که بازی killzone mercenary به من داد هیچ کدوم از کیل زون ها روی ps3 به من نداد...در کل اونقدی که دوستان دارن میگن اوضاع ps vita خراب نیست و هنوز زوده برای اینکه بگیم ps vita کارش تمومه ...یعنی بعضی از دوستان از کاه کوه میسازن اخه مگه یوشیدا چی گفته که دارین انقدر ps vita رو میکوبین؟؟؟

من امیدوارم که PSVita آخرین کنسول دستی سونی باشه. چون نه خودش میتونه درست مدیریت کنه نه کسی میره طرفش. وقتی میشه رو اسمارت فون بازیهای بسیار بهتر و سرگرم کننده تری رو بازی کرد با قیمت های 1 دلار و 2 دلار یا اکثراً Free دیگه چه کاریه که بری چندبرابر پول بازی بدی!!

مقایسه اسمارت فون و تبلت با کنسول دستی مقایسه درستی نیست. متاسفانه همین تفکر شما از وقتی که اسمارت فون های اکسپریا تولید شد باعث شد سونی کنسول دستی به این قدرت رو بیخیال بشه. یه نگاه به کنسول دستی 3DS و فروش فوق العاده اش و بازیهای عالی اون نشون میده که که کنسول دستی خیلی برتری نسبت به اسمارت فون داره و مهمترین اونها بازیهای بی نظیر کنسول های دستی هست که توی هیچ اسمارت فونی پیدا نمیشه و متاسفانه سونی در این زمینه شدیدا کوتاهی کرده

وقتی سونی خودش حتی یه Gran Turismo برای PSV نمیده , وقتی پول خرج نمیکنه تا R* یه GTA براش بزنه , وقتی MGS نمیزنه, وقتی COD و Resistance رو میده دست استدیویی مثل Nihilistic تا متای یکیش بشه 60 و اون یکی 33
استدیو های دسته اول سونی هم بازی براش نساختن, از ترس اینکه پروژه های PS4 ــشون ضربه نخوره که حق هم دارن , اما سونی از لحاظ 3rd party هیچ پولی خرج نکرد فقط همین که Batman و Rayman و NFS و . . . اینا یه پورت داغون از بازیشون روی ویتا بزنن
همین Media Molecule یه بازی فوق العاده ساخت, یه GT قابل قبول میساختن, یه بتلفیلد و چنتا بازی درست حسابی برای این کنسول بدبخت میداد به چنین روزی نمیفتاد

شک نکن که هست.همین ویتاش هم اضافی بود به نظرم با وجود اسمارت فون و تبلت ها.(کار به لذت بازی و گرافیک و.. ندارم.اقتصادیشو میگم).

نسل بعد یکه تاز کنسول دستی نینتندو با DS جدید هست.

حتی بعضی ها بر آورد می کنن آخرین نسل کنسول های خانگی باشه,چون تا 7 - 8 سال دیگه جنگ سخت افزاری تبدیل به سیستم عاملی میشه و اون موقع شما مثلا می تونی Uncharted یا Halo جدید روی تلویزیون (نه کنسول) با سیستم عامل های حتی یکسان بازی کنی.

که البته من بازم میگم مورد بالا بعیده که کامل همچین کاری کنن و کنسول ندن ولی تا حد زیادی اینطوری میشه(یه چیزی مثل OnLive و Steam تا 7 - 8 سال دیگه...).

.

من که خودم شخصا با این حال که عاشق Gran Turismo هستم ولی دوست دارم دیگه هیچ نسخه ای از این بازی روی کنسول دستی ندن. ولی از بقیه ی انحصاری ها روی ویتا استقبال میکنم. چون گران توریسمو یه بازیه شبیه ساز هست و با فیزیک ظریف ویتا از لحاظ کنترل کردن و .... جور در نمیاد.

اگر هک میشد باز هم اینا رو میگفتید؟(نگید نه چون خیلی تابلوست)

حالا هک هم میشد 5 تا بازی تاپ برای بازی کردن داره دیگه تازه الان توپخونه هر بازی ای بخوای برات میریزن با 15 تومن مشکل این مسایل نیست عدم حمایت سونی از این کنسوله که به این وضع انداختتش

از اون نظر خوبه، خودم هم به عنوان کسی که Vita ندارم و نخواهم داشت دوست دارم همه توجه سونی بره روی PS4 و چند بار هم به شوخی گفتم کاش خط تولید Vita رو کلهم ببندن! :دی
ولی این کار یه مشکل اساسی داره. گذشته از اون هایی که Vita خریدن و الآن باید گرد و خاک روش رو پاک کنن، سونی با پشتیبانی نکردن از Vita به اعتبار خودش هم ضربه میزنه. به عنوان کمپانی ای که تا الآن از همه کنسول هاش (PS1, PS2, PS3, PSP) تا حد توان پشتیبانی کرده و بازی های فوق العاده ای براشون ردیف کرده، عدم پشتیبانی از Vita باعث میشه نظر مثبت گیمرها نسبت به سونی عوض بشه. یعنی حق دارن پیش خودشون بگن سونی که از Vita حمایت نکرد، شاید دو روز دیگه از فلان کنسولش هم حمایت نکنه. بشر هم کلاً جوری هست که نقاط ضعف رو خیلی راحت تر از نقاط قوت می بینه و همین یدونه Vita میتونه اون سابقه درخشان کلکسیون بازی های متنوع و با کیفیت 4 کنسول قبلی سونی و پشتیبانی عظیم اون ها رو هم زیر سایه ببره.
آریا خود تو هم می دونی برای فروش 1 کنسول دستی ساخت بازی هایی مثل آنچارتد و کیلزون و GTA نیست که باعث فروشش میشه کنسول دستی بازی های نوع خودش می طلبه.بازی هایی که برای مدت کوتاهی که بیکار میشی بتونه سرگرم ات کنه مثلا تو مترو یا ایستگاه اتوبوس یا تو راه مسافرت باشی.دقیقا کاری که نینتندو داره انجام میده و استدیو هاش ساخت این جور بازی ها به راحتی انجام میدن و به همین دلیل 3DS به راحتی داره فروش میره و از اون ور چون همین نوع بازی ها نینتندو روی کنسول خانگی اش هم میسازه باعث شده کنسول خانگی اش فروش خوبی اصلا نداشته باشه.دقیقا اوضاعی که نینتندو تا قبل e3 امسال دچارش بود و تازه امسال تونست با چند تا بازی امید به wii u کمی برگردونه(که البته من فکر می کنم با عرضه شدن موج دوم بازی های سونی و ماکروسافت بر روی کنسول خانگی شون wii u عملا از دور کاملا خارج بشه)
اما الان سونی با چه وضعیتی روبرو هست.از 1 طرف ps4 داره که تا الان عالی عمل کرده و تونسته با فاصله زیاد از رقیب اصلی اش جلو بیافته.حالا رقیب سیاست هاش عوض شده می خواد این فاصله کم کنه.از اون طرف vita داره که با فاصله از رقیبش عقب افتاده و چند تا بازی معروفی مثل آنچارتد که استدیو های اصلی اش دادن هیچ کمکی به فروشش نکرد
اگه یادت باشه چند وقت پیت تو کنفرانسی که سونی برگزار کرد اعلام کرد شرکت تمرکزش بر روی قسمت هایی میزاره که سود رسان هستن مثل کنسول خانگی و تلویزیون های اسمارت و غیره
به نظر من سونی بیاد تمرکزش روی ps4 بزاره و تمام استدیو هاش برای ps4 بازی بسازند و باعث بشه فروش کنسول خانگی اش خیلی بیشتر بشه و دوران ps2 برگردونه بهتر از این هست که تعدادی از استدیو هاش به ساخت بازی های کوچک برای ویتا بپردازن که آیا میشه ویتا نجات داد یا نه.اون بازی های کوچک میشه با همین آزاد گذاشتن دست استدیو های مستقل برای عرضه بازی هاشون ادامه داد.برای حمایت ازشون هم همین روند عرضه بازی ها به صورت cross platform خیلی خوب هست چون این طوری روی فروش بازی شون بر روی ps4 هم می تونند حساب کنند
ready at dawn با ساخت the order برای سونی موفقیت بیشتری داره تا ساخت بازی برای ویتا

حالا هک هم میشد 5 تا بازی تاپ برای بازی کردن داره دیگه تازه الان توپخونه هر بازی ای بخوای برات میریزن با 15 تومن مشکل این مسایل نیست عدم حمایت سونی از این کنسوله که به این وضع انداختتش

کسی که فکر میکنه به ویتا بی توجهی میشه لازم نیست بخره.نمیخواد شما واسه سونی دلسوزی کنید
بعضی ها هم که اصلا رنگ ویتا رو از نزدیک ندیدن یه جوری از شکست این کنسول حرف میزنن انگار چه خبره
آخه کنسول دستی رو چرا با اسمارت فون مقایسه میکنید؟کنسول دستی برای گیم و گیمر هاست.اسمارت فون رو الان دست هر کسی میتونید ببینید که داره باهاش اسفالت بازی میکنه.کسی که اسفالت و انگری بردز بازی میکنه نباید اسم خودشو گیمر بذاره.

این خوب نیست.اصّن خوب نیست
من از این که یه همیچن آدم مهمّی این جوری مشتری محصولشو دتس بندازه اصّن خوشم نیومد... .
تمرکز رو PS4 چیز خوبیه.منم به خریدش ترغیب کرده ولی این که محصول دیگه اش رو به جاش قربونی کنه فقط به اعتبار خودش صدمه میزنه

کسی که فکر میکنه به ویتا بی توجهی میشه لازم نیست بخره.نمیخواد شما واسه سونی دلسوزی کنید
بعضی ها هم که اصلا رنگ ویتا رو از نزدیک ندیدن یه جوری از شکست این کنسول حرف میزنن انگار چه خبره
آخه کنسول دستی رو چرا با اسمارت فون مقایسه میکنید؟کنسول دستی برای گیم و گیمر هاست.اسمارت فون رو الان دست هر کسی میتونید ببینید که داره باهاش اسفالت بازی میکنه.کسی که اسفالت و انگری بردز بازی میکنه نباید اسم خودشو گیمر بذاره.

کلی ویتا هم داشتم هم خرید و فروش کردم هم بازی هاشو آوردم اینکه میگید ویتا رو از نزدیک ندیده خود شما هستید
سونی اشتباهش رو از جایی شروع کرد که فکر کرد کنسول دستی هم باید مثل کنسول خانگی بازی داشته باشه در صورتی که این فرمول کاملا اشتباهه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or