توضیحات یوشیدا درباره وضعیت PS Vita

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps_vita.jpg

Yoshida رئیس استدیو های سونی در آخرین مصاحبه خود درباره Vita توضیح میدهد و معتقد است آینده این کنسول بیشتر به عناوین Indie یا مستقل بسته خواهد بود.

در مصاحبه ای با سایت Polygon او به این موضوع اشاره میکند که هدف Vita آوردن یک تجربه ی بصری فوق العاده بر روی یک کنسول دستی بود, اما حالا کسی دیگر جذب آن نشده و رویکرد جدیدی نیاز است:
هنگامی که ما Vita را با عنوان Uncharted عرضه کردیم, تجربه گرافیکی همانند PS3 در دستانتان هیجان انگیز بود اما حالا با گذشت زمان و آشنایی با PS4 انتظارات مشتریان بالاتر رفته است
او در ادامه قدرت سازندگان مستقل برای آوردن عناوینشان به Vita ستود و سبک آن را مناسب این کنسول دانست.او همچنین از عرضه بیشتر عناوین Cross-platform و دیجیتالی خبر داد.

در آخر, در جواب این سوال که ما در آینده شاهد عناوین First party کمتری برای Vita خواهیم بود جواب مثبت داد.

منبع

چه خوب
ویتا بخری که بازی های Indie که روی 6000000 تا پلتفرم دیگه میان رو بازی کنی ، یا عناوین Cross-Platform رو که برای کنسول های دیگه سونی عرضه می شن

واقعا با این شرایط عالی اگر کسی ویتا نخره باید به عقلش شک کرد

الان تنها دغدغه ویتا خاصیت ریموت پذیری روی PS4ه . VITA TV جایگزین شده . وقتی VITA TV انقدر با بازیهای مستقل مورد استقبال قرار گرفت سونی روی این برند فقط تمرکز کرد . فقط یه فکری به حال قیمتش بکنن .

الان تنها دغدغه ویتا خاصیت ریموت پذیری روی PS4ه . VITA TV جایگزین شده . وقتی VITA TV انقدر با بازیهای مستقل مورد استقبال قرار گرفت سونی روی این برند فقط تمرکز کرد . فقط یه فکری به حال قیمتش بکنن .

با فروش هر هفته زیر 2000 تا توی ژاپن رقابت خوبی با Xbox 360 توی ژاپن داره ، از جفتشون خیلی خوب استقبال شده

در ضمن ویتا بازی های مولتی پلتفرم کم تری داره که اینم یکی عامل های کاهش فروش این کنسول است همچنین این کنسول فقط روی بازی های indie و انحصاری تمرکز کرده اگه بازی هایی مانند gta v بر روی این کنسول عرضه بشه کمک زیادی به فروش این کنسول می کنه

سونی خودش میدونه داره چی کار میکنه اما ای کاش دست کم عناوین Indie رو به صورت انحصاری برای PSV عرضه کنه ،این کنسول عناوینی مثل Inside رو میطلبه که فعلن در دستان ماکروسافته

اگر قرار باشه 100 تا بازی Indie در سال معرفی بشه که فقط 20تای اون در انحصاری سونی باشه و همون 20 عدد بازی هم برای PS3 و PS4 عرضه بشه دیگه کسی مغز خر نخورده که بره PSV بخره!

عناوین Third Party هم که به زور روی این پلتفرم عرضه میشه پس سونی لازمه عناوین First Party اش رو بر روی این کنسول زیاد کنه در غیر این صورت تبدیل میشه به پلتفرمی که فقط باید در بازار جهانی باشه و نه پلتفرمی برای رقابت، کما آنکه این اتفاق هم اکنون در حال رویداده!

برای من این خبر خوشحال کننده هست
هر چقدر سونی و استدیوهاش بازی انحصاری بیشتری برای PS4 بسازند به نفع من و بقیه PS4 دارها هست
دیگه این واقعیت هست که PSV کنسولی نیست که بخوبی فروش بره و عملا برای سونی سودآور نیست پس باید سونی تمرکزش روی PS4 باشه که هم به نفع خودش هست و هم به نفع ما بازیکن ها که بتونیم بازی های با کیفیت بیشتری داشته باشیم

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

خدارو شکر که تکلیفه همه رو روشن کردن..!!!ویتا رو باید 400 500 رد کنم بره خیاله شرکت سونی و خودم رو برای همیشه راحت کنم:dباز دمش گرم با پررویی نیومده دفاع کنه تکلیف رو مشخص کرده.

چه خوب که هفته پیش 3ds xl گرفتم.
شک داشتم ویتا بگیرم :-/
با این تفاسیر رسمن کار ویتا بنظرم تموم شدس!
واقعن 3ds کنسول عجیبی هستش.اصلن فکر نمیکردم اینقدر جذاب باشه:x و اختلافش با ویتا هم بی دلیل نیست تو فروش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or