توضیحاتی در مورد حضور کریتوس در MK

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
su7di1mv7v09t027fssy.jpg

Ed Boon، خالق سری MK در مصاحبه‌ای با مجله Games Master توضیحاتی در مورد حضور شخصیت GOW در MK ارائه کرد.

وی گفت:" چهره و سبک مبارزه کریتوس با دنیای موتال کامبت بسیار همخوانی دارد".

او از کار کردن با تیم God of War اظهار خرسندی کرد و افزود:

" ما به همکاری‌های نزدیک خود با تیم GOW ادامه می‌دهیم تا مطمئن شویم که کریتوس دقیقا همان جلوه و احساسی را که گیمر‌ها در انتظارش هستند به آن‌ها القا می‌کند. ما برای تیم GOW احترام قائلیم و هدفمان این است که به مخلوق آن‌ها( یعنی همان کریتوس) وفادار بمانیم".

" کریتوس یک کاراکتر بسیار قدرتمند است. ضربه‌های او Damage بالایی وارد می‌کند. بهرحال، او خدای جنگ است!".

تیم سازنده بازی همچنین تلاش کرده است تا حرکت‌ها و فنون کریتوس شبیه به همان استیل کلاسیک کریتوس در GOW باشد.

Mortal Kombat در آپریل امسال منتشر خواهد شد.

Source

این آوریل 2011 از اول این که تأیید شد زده بود گیم اسپات . :دی نمیدونم شاید اطلاعات من قدیمیه :دی

من یه fatality تو ذهنم برا کریتوس دارم که خیلی توپه مربوط میشه به تخصص دوم کریتوس بعد از جنگیدن میدونید که...
طبق اخبار منتشر شده این فیتالیتی رو گذاشتن برای MK ـی که با موشن کنترلر ها بشه باهاش بازیش کرد . :دی

ممنون مهدی جان، اعتبار هم دادم:دی
این تیکه ـش از همه خوشحال کننده تر بود:
Mortal Kombat در آپریل امسال منتشر خواهد شد.
>:d<

• Like
Reactions: GENE
من یه fatality تو ذهنم برا کریتوس دارم که خیلی توپه:دی مربوط میشه به تخصص دوم کریتوس بعد از جنگیدن :دی میدونید که... :دی
خجالت بکش آقا:d
خو اونو که نمیتونس رو همه کاراکترا انجام بده:d
فقط روی ضعیفه های محترم بازی مثل Sonya=))
طبق اخبار منتشر شده این فیتالیتی رو گذاشتن برای MK ـی که با موشن کنترلر ها بشه باهاش بازیش کرد . :دی
حیف واسه 360 نیست وگرنه با کینکت خیلی باحال میشه:دی

به نظرم یکی از بلاهایی که سر خدایان توی gow3 اورد رو به عنوان فینیشر بزارند ! کشتن هرکول و بعدشم پوزایدن رو بسیار حال میکنیم اونم وقتی که روی زیر صفر ( sub zero ) انجام بشه :d

باو چه کریتوس خدای جنگ باشه چه نباشه، پیش اسکورپیون لُنگ میندازه.:d
Get Over Here.:d

خود اسکورپین که جلوی Ermac داره بشین پاشو میره!:دی جمع کنید بابا!:دی

پ.ن: با ارمک بلایی سر خدای جنگ میاریم که خودش راهشو بکشه از بازی بره بیرون!:دی

بیشین بینیم باو با اون Ermac زرشکیت.:d
حالا که اینجور شد خودم شخصا میرم تو بازی MK و با شات گانم Ermac جونتو Fatality می کنم.:d=))
کریتوس کچل هم که جای خود داره.:d

انصافا این شماره از اون های هست که همه جور سلیقه را راضی می کنه

من که بی صبرانه منتظر عرضه شدن بازی هستم.بعدم کل شخصیت های مورتال کمبت دارن جلوی اسکورپین دولا راست میشن حالا کریتوسم روش.:d:d

جمش کن باو :دی بشین از الان نقشه بریز چجوری جلوی Raiden ـه من وایسی که بیش تر از 5 ثانیه دووم بیاری :دی

پ.ن : خیلی شاخیم :دی

دیدم بعضی از مکانای داخل بازی بازسازی شدهی قسمت دوم این بازی که سال 1992 اومد هستش وهمون جو حاکم بر بازی رو طراحی کردن بیشترین قسمتای مورتال که بهم حال داد اولیش 2ش بود بعدیش اولین مورتالی بود که برا ps2 زدن بعدیشم قسمت بعدیش یعنی deception بود که واقعا اهنگای محشری داشت 2تا هم بعد اینا اومد که بدرد سطل زباله میخورد تا ببینیم این چه میکنه؟

خدا کنه مثل deception قسمت فروشگاه خوف ناکی داشته باشه! وقاعا جو خوفی داشت! شبا جرات نداشتم برم برای خرید :d

شطرنج نداره ؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or