توضیحاتی در مورد حضور کریتوس در MK

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
su7di1mv7v09t027fssy.jpg

Ed Boon، خالق سری MK در مصاحبه‌ای با مجله Games Master توضیحاتی در مورد حضور شخصیت GOW در MK ارائه کرد.

وی گفت:" چهره و سبک مبارزه کریتوس با دنیای موتال کامبت بسیار همخوانی دارد".

او از کار کردن با تیم God of War اظهار خرسندی کرد و افزود:

" ما به همکاری‌های نزدیک خود با تیم GOW ادامه می‌دهیم تا مطمئن شویم که کریتوس دقیقا همان جلوه و احساسی را که گیمر‌ها در انتظارش هستند به آن‌ها القا می‌کند. ما برای تیم GOW احترام قائلیم و هدفمان این است که به مخلوق آن‌ها( یعنی همان کریتوس) وفادار بمانیم".

" کریتوس یک کاراکتر بسیار قدرتمند است. ضربه‌های او Damage بالایی وارد می‌کند. بهرحال، او خدای جنگ است!".

تیم سازنده بازی همچنین تلاش کرده است تا حرکت‌ها و فنون کریتوس شبیه به همان استیل کلاسیک کریتوس در GOW باشد.

Mortal Kombat در آپریل امسال منتشر خواهد شد.

Source

عشق است کریتوس:x:x:x
ایشا... خود خودشو کاملا تو کمبت بیارن

ممنون از خبر
تیم سازنده بازی همچنین تلاش کرده است تا حرکت‌ها و فنون کریتوس شبیه به همان استیل کلاسیک کریتوس در GOW باشد.
شهاب بیا ببین چی گفته !! خسته نباشن . اگه قرار باشه آیبی که ضربات کریتوس به بقیه کاراکترها میزنه بیشتر باشه که رسماتعادل بازی بهم میخوره

ممنون بابت خبرت مهدی جان.

شهاب بیا ببین چی گفته !! خسته نباشن . اگه قرار باشه آیبی که ضربات کریتوس به بقیه کاراکترها میزنه بیشتر باشه که رسماتعادل بازی بهم میخوره

خوب مشکلی نداره که تو بخش Arcade یک شخصیت قوی تر از بقیه باشه. تو قسمت داستانی بازی هم که حضوری نداره پس در واقع تعادل بازی خیلی بهم نمی خوره. مثل این میمونه بگیم چرا Bossهای بازی اینقدر سخت و قوی هستند:دی

چي ميشد تو نسخه 360 هم بود؟؟؟:x
البته فكر كنم براي نسخه 360 ميخوان AW رو بيارن!!!!:))
ولي اگر بخوان تمام اون فنون رو تو بازي اجرا كنن هيچ كاراكتري حريفش نميشه.:d

خوب مشکلی نداره که تو بخش Arcade یک شخصیت قوی تر از بقیه باشه. تو قسمت داستانی بازی هم که حضوری نداره پس در واقع تعادل بازی خیلی بهم نمی خوره. مثل این میمونه بگیم چرا Bossهای بازی اینقدر سخت و قوی هستند:biggrin1:
مثلا این کریتوس تو آنلاین نمیشه استفادش کرد که اینو میگی ؟ :|
یه شخصیتی مثه Shao khan هم خیلی قویه اما نه میتونی برش داری آنلاین هم جای خود دارد :| اینطوری به نظر من بازی بالانس نمیشه .

اینا خیلی تمرکزشون رفته رو کریتوس . اول بازی خودشون رو کامل کنن بعد برن سراغ کریتوس . اگه بازی کامله پس چرا تاریخ انتشارش معلوم نیست ؟ :|

باید وایسیم یه تریلر ازش دربیاد ببینیم ضربات و استایلش چه جوریاس

خوب مشکلی نداره که تو بخش Arcade یک شخصیت قوی تر از بقیه باشه. تو قسمت داستانی بازی هم که حضوری نداره پس در واقع تعادل بازی خیلی بهم نمی خوره. مثل این میمونه بگیم چرا Bossهای بازی اینقدر سخت و قوی هستند:biggrin1:
میدونم برهان . تو داستانی نیست . خودم هم همون اول که معلوم شد تو MK هستش خوشحال شدم تاپیکش هم موجوده ارائه بدم ؟ :دی ولی اون موقع هم گفتم اگه بالانس نباشه و تعادل بازی بهم بخوره اصلا خوب نیست . اینجور که اینا گفتن انگار ضربات معمولی هم آسیب بیشتری نسبت به بقیه شخصیتها وارد میکنه . تو عکسهایی هم که منتشر شد کل بازی کریتوس شمشیر بدست هستش ! من فقط میترسم تو آنلاین بازی به مشکل بخوریم . اگه اینجوری باشه هر نوب بچه-ای با کریتوس همرو لت و پار میکنه :دی میشه قضیه-ی بارسلونا تو FIFA10 . حالا که اینا کریتوس رو گذاشتن ولی حد اقل کاری کنن فِتالیتی رو کریتوس اجرا نشه :دی یا اگه هم میشه کریتوس با شمشیر طرف خودش رو بکشه :دی چون در حالت عادی این موجود نمیمیره ! :دی

بابا ما غلط کردیم یه چیزی گفتیم :دی ! خب فقط گفته بودن کریتوس هست و من با توجه به مهارت هاش و سابقش حدس زدم که شاید بالانس نباشه :دی ! حالا هم که ظاهرا هستش :دی !
من یه fatality تو ذهنم برا کریتوس دارم که خیلی توپه:biggrin1: مربوط میشه به تخصص دوم کریتوس بعد از جنگیدن :biggrin1: میدونید که... :biggrin1:
بسی عالی :دی ! خصوصا اگر کیتانا و میلنا داشته باشه :دی !

آخرین ویرایش:
من یه fatality تو ذهنم برا کریتوس دارم که خیلی توپه:دی مربوط میشه به تخصص دوم کریتوس بعد از جنگیدن :دی میدونید که... :دی

یه شخصیتی مثه Shao khan هم خیلی قویه اما نه میتونی برش داری آنلاین هم جای خود دارد :| اینطوری به نظر من بازی بالانس نمیشه .

اینا خیلی تمرکزشون رفته رو کریتوس . اول بازی خودشون رو کامل کنن بعد برن سراغ کریتوس . اگه بازی کامله پس چرا تاریخ انتشارش معلوم نیست ؟ :|

مگه نگفتن فبریه میاد؟:-/

ممنون برای خبر ;)

فری جان مگه تو خبر نیومده که قراره آوریل امسال منتشر شه /:)

15 سال midway با این بازی بود به نظر من فقط سه قسمت اول بازی زیبا بودند بیش از همه triliogy .

کریتوس خدای جنگه ؟ مدمش دست ermac تا حالش جا بیاد :d
ببینم night wolf بزرگ دیگه نیست ؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or