خبر رسمی توصیه سازندگان: بعد از آپدیت cyberpunk 2077، آن را از اول شروع کنید!

MJ_KING

کاربر سایت
کمپانی CD Project RED به گیمرها توصیه می‌کند که با توجه به تغییرات گسترده در گیم‌پلی و درخت مهارت بازی، که با آپدیت 2.0 اعمال خواهد شد، برای تجربه بهتر، بازی را از اول آغاز کنند.

cyberpunk-2077-300x169.jpg

این استودیو به تعداد زیاد تغییرات و ویژگی‌های جدیدی که به عنوان بخشی از این بروزرسانی بزرگ و رایگان به cyberpunk 2077 اضافه می‌شود، اشاره کرده و بیان می‌کند که بعد از آن، بازی یک گیم‌پلی پیشرفته‌تر از قبل را ارائه می‌کند، مخصوصا برای کسانی که تصمیم دارند آن را از نو تجربه کنند.

البته شایان ذکر است که گیمر با خواست خود می‌تواند ویژگی‌های جدید را بر روی سیوهای قدیمی‌ترش هم فعال کند و هیچ اجباری به شروع دوباره بازی نیست.

علاوه بر تغییرات گیم‌پلی و درخت مهارت، بازی پیشرفت‌های جدیدی در جنبه‌های دیگر خواهد داشت، مثل بهبود تعقیب و گریز با پلیس، مبارزه با وسایل نقلیه و همینطور مبارزات سایبری از این تغییرات به شمار می‌روند.

این آپدیت که در ۲۱ سپتامبر یا ۳۰ شهریور منتشر می‌شود، مقدمه‌ای بر DLC داستانی جدید و غیر رایگان این بازی به نام Phantom Liberty است که از ۲۵ سپتامبر ( ۳ مهر) در دسترس قرار خواهد گرفت.

اینکه الان داره dlc داستانی براش عرضه میشه یعنی دوباره بازیش قراره نقد شه؟ (مثل dlc های GTA IV)
کسی اطلاع داره؟

پ.ن: Final Fantasy 14 هم البته بود آپدیت و محتوای جدید گرفت دوباره نقد شد از فرش به عرش رسید. اگه فرصت دوم به یه سری بازیها که دوولوپرهای درست و حسابی دارن داده شه از سوی منتقدا، خوبه.

پ.ن2: با سرچ جوابم رو پیدا کردم فکر میکردم اصلا ریلیز نشده باشه و نمرات احتمالیش نیومده باشه:
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
متای 88 89 عالیه

آخرین ویرایش:
باشه حتما!
بازی باید روز یک کامل باشه - نمونه شاهکار rdr 2 اینا که هی بری بفروشی بعد طی بازی کردن ملت هی بزنی تغییر بدی هی ایده اضاف کنی همه داستان است . هیچ وقت به سایبرباگ وصل نشدم نه روز لانچ نه الان - deus ها برام کار رو تمام کردند..
دیگه یه اشتباهی کردن و امیدوارم واقعا براشون درس عبرت شده باشه

• Like
Reactions: cameronx65
دیگه یه اشتباهی کردن و امیدوارم واقعا براشون درس عبرت شده باشه
من بحث باگ نمیکنم و مشکلات همه بازی های بزرگ ممکنه روز لانچ مشکل داشته باشند من خودم day 1 بازی god of war رگناروگ رو بازی کردم 5 بار کرش داشتم و چند تا از کویست هام خراب شد با اینکه تریپل a بود همه بازی ها باگ دارند ولی این مقدارش غیر طبیعی بود البته بخش بزرگش روی pc بخاطر Io بود بازی برای و برپایه SSD بسیار سریع نسل جدید روی کنسول طراحی شده بود در بخش استریمینگ دیتا ولی روی پی سی طرف میرفت روی هارد دیسک با 100 مگ تروپوت رید و رایت میخواست اجرا کنه موتور بازی کلا قاط میزد من همون روز لانچ بدون پچ بازی رو روی سریز ایکس در حالت بکوارد اجرا کردم بندرت مشکلات کارایی بود به غیر از باگ های خود طراحی .
خود بازی پتانسیل بیشتری داشت دنیاش به نظرم - جهان با اینهمه جزییات طراحی شده ولی چیزی نداره که آدم رو نگه داره تو خودش . دنیای اسسن والهالا و یا Rdr 2 یا فالوت 4 یا ویچر 3 و ... همینطور میری جلو درگیری با دنیاش جلو تر چه خبره زیر کوه پایه چیی میجوری سرپیچ بعدی چی میشه یا تو RDR وقتی دنبال استخوان دایناسور ها هستی با بشقاب پرنده روبرو میشی و و ... در کل شاهکار طراحی و لول دیزان و اتسمفر و ... این فقط شده ستاد تبلیغات انعکاس انویدیا اجرا هم نمیشه اینقدر سنگینه و NPC ها پوچ و این همه مغازه مثلا لباس فروشی بعد بازی اول شخص فقط تو اینه میبینیش ؟! در کل من بازی مشکل زیاد داشتم بخش داستانی حالابد نبود ولی این همه محیط خالی نمیخواست . در مقابل یک بازی مثل GTA v یا Rdr مثل جوک به نظرم . الان هم که هی دارن فقط نسخه یک نسخه 2 و ... فلان تغییر و فلان تغییر و ... در کل روش خوبی نیست این . درسته باید بازی که این همه خراب بوده فیکس بشه ولی من رو که زده کرد .ولی بازی بدی نیست اصلا و لی در حد که انتظارات رو بردن بالا برای من نبود مخصوصا وقتی از دنیای ویچر بیایی . جهان ویچر ترکیب خارق العاده ای بود از اسکایرم و خود دارک فنتزی ویچر و ... درکل صحبت میشه زیاد کرد درباره سایبرپانک ولی چیزی نداد که deus ex مثلا نداده باشه . حالا این عظیم تر بود ولی به نظرم مکانیزم های deus خیلی خوب بود البته این rpg بود و و میشد کلاس ساخت یا قدرت خاصی رو رفت ولی بازم در همون توانایی ها ایراد بود و بالانس نبود و میشد براحتی اکسپلویت شون کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or