تورنمنت شطرنج بین اعضای BC (ثبت نام)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تورنمنت شطرنج بین اعضای BC (دور اول)

ویرایش 5 شهریور:

دوستان دور اول شروع شد !

چارت تورنمنت:

i283035_chart.gif

دور اول ساعت 12 شب 8 شهریور تموم میشه.

درود.
چند روزیه با دانیال (daniel45) قصد داریم یک تورنمنت شطرنج بین اعضای BC راه اندازی کنیم.
اهداف مختلفی از این تورنمنت وجود داره مثل شناختن بهترین شطرنج باز بی سی و یا یک مسابقه هیجان انگیز و...
اما مطمئنا هدف اصلی اینه که یک خاطره ای با هم بسازیم و یک مسابقه دوستانه داشته باشیم.
امیدوارم که منظورم رو گرفته باشین.
هنوز معلوم نیست که تورنمنت چند نفره هستش و تعداد نفرات بستگی به استقبال اعضای BC داره.
تنها خواهشی که دارم اینه که لطفا بچه بازی در نیارید! وقتی یه بازی رو شروع میکنید واسه تموم کردنش 2 روز وقت دارید ولی اگه برای انجام دادن 20-30 تا حرکت 2 روز وقت ندارید پس لطفا ثبت نام نکنید!
مطمئنا تا الان این سوال براتون به وجود اومده که مسابقات چطوری و در کجا برگزار میشن.
جواب: مسابقات توی مشهورترین سایت شطرنج یعنی www.chess.com انجام میشن.
برای اینکه توی مسابقه شرکت کنید کافیه توی سایت www.chess.com ثبت نام کنید. بعد توی این تاپیک آمادگی خودتون رو برای مسابقه اعلام میکنید و حتما یوزرتون توی سایت www.chess.com رو هم میگید.
فعلا در مرحله ثبت نام هستیم. وقتی بخوایم تورنمنت رو شروع کنیم اسم تاپیک ویرایش میشه و " (ثبت نام) " به " (دور اول) " تغییر میکنه.
و بعد با مراجعه به تاپیک میتونید توی پست اول چارت مسابقه رو ببینید. از اونجایی که شاید فهمیدن شروع دور اول کمی طول بکشه استثنائا فرصت تموم کردن دور اول 3 روز هستش ولی بعد از اون هر دور 2 روز طول میکشه. بعد از هر دور یک روز استراحت داده میشه و چارت کامل تر توی پست اول گذاشته میشه. در آخر چارت کامل توی پست اول گذاشته میشه و اسم برنده توی تاریخ BC حک میشه!
سایت www.chess.com برای هر حرکت بیشتر از 1 روز هم وقت میده. اما سعی کنید با حریفتون هماهنگ بشید و سر ساعت معینی هر 2 تاتون توی سایت باشید.
برای راحتی کار ما 3 تایم برای شما پیشنهاد میکنیم.
10 صبح - 15 ظهر - 21 شب
اگه بازی تا 2 روز تموم نشه کسی که بازی رو به موقع و درست انجام نداده باخته به حساب میاد و از مسابقه حذف میشه.
تورنمت ساعت 12 شب تموم میشه. اگه تا ساعت 21 روز دوم بازی تموم نشده باشه هر 2 طرف باید ساعت 21 توی سایت آنلاین باشن. و اگه بازی تا ساعت 12 تموم نشده باشه و نتیجه بازی توی تاپیک نباشه کسی که دیرتر از 21 آنلاین شده باشه حذف میشه.
که امیدوارم همچین بچه بازی هایی نیبینیم :)
خُب ثبت نام از الان شروع شده تا فرصت دارید ثبت نام کنید و یک پست بدید که محتویاط زیر توش باشه:
1. حضور شما در تورنمنت. (که به معنی قبول کردن قوانینی هستش که نوشته شده.)
2. یوزر شما در سایت www.chess.com
3. لینک پروفایل شما برای راحتی سریع تر اجرا شدن مسابقات. (برای مثال لینک پروفایل من http://www.chess.com/members/view/selon13 هستش) اگه نمیدونید لینک پروفایلتون رو چطوری به دست بیارید این عکس رو ببینید.

آخرین ویرایش:
منم بزارید واسه تورنومنت بعدی ! فقط خوب اطلاع رسانی کنید ...
مرسی

ببخشید من نبودم مشکل داشتم هنوز وقت دارم بازی کنم؟
بله...با حریفتون هماهنگ کنید و بازی کنید و بعد از بازی نتیجه رو اینج اطلاع بدید...
منم بزارید واسه تورنومنت بعدی ! فقط خوب اطلاع رسانی کنید ...
مرسی
حتما...

حریف من هم پ.خ رو جواب نمیده یه بار جواب داد دیگه رفت که بیاد.

دوستان این جناب megatron20 مثل اینکه قصد بازی نداره!!بهش میگم فردا چطوره تو پروفایل خودش جواب داده خوبه!!:dسه شنبه هم باز بهش گفم فردا چطوره هنوز جواب نداده!!

:))=)) منو doom3 نتونستيم با هم بازي كنيم-راهش رو بلد نيستيم:))
چجوريه اين؟:دي

دانیال اگر قرار باشه اینطوری دنبال بشه و اسپم بازار بشه، فعلا تاپیک رو قفل کنم بهتره. رسیدگی کن خبرش رو به من بده. برای دورهای بعدی بعد از مشخص شدنِ حریفان تاپیک قفل میشه...نتایج هر بازی رو به مسئول مسابقات ارسال میکنید تا درج بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or