تورنتمنت فیفا 15

سلام،من تا الان منتظر اقا آرمین بودم متاسفانه نیامدن،الان باید برم دیگه تا 6صبح نیستم،اگر ایشون اعتراض داشتن مشکلی ندارم من حذف کنید، داداش اقا عارف داداش ماهم هست،مهم سرگرمی دورهم جمع شدن این بازیا بهانس.

من شرمنده شما نوید جان -- فردا صبح اگر قسمت بود و اگر میشه بازی کنیم ساعت 8.30 هستم -- اگر موعدش گذشته من رو حذف کنید چون من نبودم اقا نوید بودن و مشکل از من بود ^_^

abolfazlLord1990---bahador_mir
Ashkansym--Aloneboy_p75
AmirHo3einMJ---Safahan_bgh76
milad-j---mahdi63M

MehrdaDarKnighT---Javad9090
nami1378---
siavashg0021
ehsaniiir ---SABERTOOTH7373
kami0442--- Amin_tnt
hat3cker----ali13985120
MrLazyMurder---- IRAN_BND_RKO
saeqeh---Amir-Real-CR7
fcbayernmunch10---
Dr__Armins
Dr__Septimo----
hamid-fifa15
salah_erosennin---- amirTgamer
Mad_angle181---fdde ggg
neyma-af16---hamid_-fifa15

- - -ویرایش - - -

دوستان نگاه کنید لیست درسته؟؟؟یا من حواس درست ندارم؟؟؟
اقای Dr__armins شخصا انصراف داد.

آخرین ویرایش:
من شرمنده شما نوید جان -- فردا صبح اگر قسمت بود و اگر میشه بازی کنیم ساعت 8.30 هستم -- اگر موعدش گذشته من رو حذف کنید چون من نبودم اقا نوید بودن و مشکل از من بود ^_^
اختیار داری داداش پیش میاد،تورنومنت مهم نیست هرکدومون حذف کردن اشکال نداره،اما حتمی فردا همین ساعتی که فرمودین بازی میزنیم،اخه الان باید حاظر بشم برم یگان تا 6 صبح،

دوستان کسانی که حضور پیدا نکردن به من اعلام کنین تا حذفشون کنم.تادور بعد رو شروع کنیم

- - -ویرایش - - -

اختیار داری داداش پیش میاد،تورنمنت مهم نیست هرکدومون حذف کردن اشکال نداره،اما حتمی فردا همین ساعتی که فرمودین بازی میزنیم،اخه الان باید حاظر بشم برم یگان تا 6 صبح،

الان من کی رو حذف کنم.شماها که چه تعارفی میکنید.نوید یکم زابلی صحبت کن خخخخخخخخخخخخخخخ

دوستان کسانی که حضور پیدا نکردن به من اعلام کنین تا حذفشون کنم.تادور بعد رو شروع کنیم

- - -ویرایش - - -

الان من کی رو حذف کنم.شماها که چه تعارفی میکنید.نوید یکم زابلی صحبت کن خخخخخخخخخخخخخخخ
شما پیش فرض من حذف کن فردا صبح با ارمینجان بازی میکنم اگر حذف شدم که هیچ اگرم نه جایه اسم عوض میکنیم شما قرعه کشی انجام بدید!
داداش زابلی نیستم;) اما زابلیارو دوست دارم:d

شما پیش فرض من حذف کن فردا صبح با ارمینجان بازی میکنم اگر حذف شدم که هیچ اگرم نه جایه اسم عوض میکنیم شما قرعه کشی انجام بدید!
داداش زابلی نیستم;) اما زابلیارو دوست دارم:d
ماهم بلوچ ها رو دوست داریم؟؟؟ بلوچی ؟؟؟ کدوم منطقه ای ؟؟؟ من ازادگان.
بازی ها رو فیزیکی میخری یا دیجیتالی؟؟؟میشه فامیلت رو بپرسم؟؟

اقا من با سیاوش امروز بازی میخواستم بکنم ولی نت گند زده بود:| وصل نمیشد اصلا اگر سیاوش امشب هست که بازی کنیم وگرنه فردا میوفته:D

اقا من با سیاوش امروز بازی میخواستم بکنم ولی نت گند زده بود:| وصل نمیشد اصلا اگر سیاوش امشب هست که بازی کنیم وگرنه فردا میوفته:D

برادر من دو روز وقت داشتید.اگه تا صبح انجام بدید که هیچ اگر نه که به قید قرعه یکی حذف میشود.

abolfazlLord1990---bahador_mir
Ashkansym--Aloneboy_p75
AmirHo3einMJ---Safahan_bgh76
milad-j---mahdi63M

MehrdaDarKnighT---Javad9090
nami1378---
siavashg0021
ehsaniiir ---SABERTOOTH7373
kami0442--- Amin_tnt
hat3cker----ali13985120
MrLazyMurder---- IRAN_BND_RKO
saeqeh---Amir-Real-CR7
fcbayernmunch10---
Dr__Armins
Dr__Septimo----
hamid-fifa15
salah_erosennin---- amirTgamer
Mad_angle181---fdde ggg
neyma-af16---hamid_-fifa15

- - -ویرایش - - -

دوستان نگاه کنید لیست درسته؟؟؟یا من حواس درست ندارم؟؟؟
اقای Dr__armins شخصا انصراف داد.

دو تا بازی مانده یکی که یازده شب انجام میشه.یکی دیگه اگه انجام نشه مجبورم یکی رو یا هردو رو حذف و به جای آن ها کسی دیگه ای رو بیارم.باتشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or