تهیه کننده ANTHEM : بازی لوت باکس نخواهد داشت .

• Thread starter Thread starter SPILL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SPILL

کاربر سایت
هر زمانی که ، یک بازی آنلاین محور ، بخصوص از طرف EA عرضه میشود ، بزرگترین نگرانی هواداران این است که آیا ما باید پول بیشتری نسبت به یک بازی استانداردپرداخت کنیم ؟

اما اکنون با توجه به نگرانی طرفدران ANTHEM ، تهیه کننده BIOWARE توضیح میدهد که بازی ANTHEM هیچ گونه لوت باکس و همینطور پرداخت درون برنامه ای ، نخواهد داشت .

همینطور Michael Gamble توضیح میدهد که لوت باکس ها کاری بی هدف هستند و گفت در آینده نیز هیچ برنامه ای برای پرداختن به این موضوع نخواهند داشت .

Anthem producer reiterates no loot boxes commitment - VG247

74qx_sasasa.png

قبلا نیز michael gamble تایید کرده بود که بازی ANTHEM هیچ گونه SEASON PASS یا به عبارتی اپدیت یا DLC پولی نخواهد داشت . و اعلام کرده بود : " هیچ سیزن پسی در کار نیست ، فقط بازی رو بگیرید و دیگر بعد از آن نگران نباشید " .

Anthem won't have a season pass or any paid post-launch DLC

این بازی از معدود بازی هایی است که احتمالا تا این حد رایگان سرویس و اپدیت در اختیار بازیکنان قرار خواهد داد . برخلاف دیگر بازی ها که پر از پرداخت های درون برنامه ای در گیم پلی و همینطور اپدیت های پولی با قیمت بالا هستند .

عنوان ANTHEM در روز سوم اسفند ماه برای پلتفرم های PS4 و XBOX ONE و همینطور از طریق ORIGIN برای PC در دسترس خواهد بود .

آخرین ویرایش:
این بازی برای تمام فعالیت ها Matchmaking خواهد داشت ، به عبارتی نیاز نیست حتما خودتون دوست و فرند داشته باشید برای اکتیویتی های مد نظر . بن اروینگ تهیه کننده ارشد Bioware تایید کرد
All activities in Anthem have matchmaking, BioWare confirms - VG247

همینطور خبر دیگه اینکه ، Michael gamble در جواب طرفدارانی که در حال مقایسه شباهت های بسیار زیاد این بازی با Destiny هستند ، پاسخ داده که قبل از اینکه Destiny بخواد وارد بازار بشه ، ما داشتیم بر روی Anthem کار میکردیم .

BioWare Started Developing Anthem Before Destiny Even Came Out

برای کسانی که اطلاع ندارن ، بگم که در سال ۲۰۱۲ درست بعد از اینکه mass Effect 3 رو به اتمام رسوندن ، تحت نظر خالق سری Mass Effect یعنی casey Hudson تیم Bioware شروع به ساخت Anthem میکنه ،
در این بین Casey Hudson در سال ۲۰۱۴ از Bioware خارج میشه اما خب ساخت بازی همچنان ادامه پیدا میکنه . و در این بین هم بسیاری از اعضای تیم ظاهرا مشغول ساخت DAI میشن .
دوباره در سال ۲۰۱۷ Casey Hudson به استودیو برمیگرده . و احتمالا جدی‌ ترین پروسه ساخت بازی از ۲ سال پیش شروع شده .

بصورت کلی بازی یه ۷ سالی در دست ساخت بود .

پ.ن: من موندم چرا رو مارکتینگ و تبلیغات بازی آنقدر ضعیف کار کردن ، عملا هیچ هایپی رو نمیبینم بین گیمرها تو جامعه های مختلف گیمینگ ، آمار پیش فروش هم تو چارت های مختلف اصلا محو هستش بازی ، حتی خیلی بازی های ضعیف تر هم بالاتر از این بازی هستن تو چارت ها ،
البته یه نکته هست اینه که خود سازنده هم سطح انتطارتش از فروش بازی طی خبری در سال ۲۰۱۸ ظاهرا خیلی پایین بوده ، و اخیرا با توجه به بازخورد های مثبت یه ۲۰٪ انتظارت رو بالا بردن ، و یه سری از تحلیل گرا هم فروش رو ۶-۷ میلیون تخمین زدند در حالت کلی که با توجه به سابقه BioWare فک کنم پرفروش ترین بازیشون همینقدر فروخته .

در حالت کلی من الان برا این بازی به شدت هایپ هستم ، حتی خیلی بیشتر از محبوب ترین بازی هام مثل Sekiro و Re2 . با توجه نمایش ها و پیش نمایش های فوق العاده بازی ، این جو بی ذوق رو درک نمیکنم :cry:

این بازی برای تمام فعالیت ها Matchmaking خواهد داشت ، به عبارتی نیاز نیست حتما خودتون دوست و فرند داشته باشید برای اکتیویتی های مد نظر . بن اروینگ تهیه کننده ارشد Bioware تایید کرد
All activities in Anthem have matchmaking, BioWare confirms - VG247

همینطور خبر دیگه اینکه ، Michael gamble در جواب طرفدارانی که در حال مقایسه شباهت های بسیار زیاد این بازی با Destiny هستند ، پاسخ داده که قبل از اینکه Destiny بخواد وارد بازار بشه ، ما داشتیم بر روی Anthem کار میکردیم .

BioWare Started Developing Anthem Before Destiny Even Came Out

برای کسانی که اطلاع ندارن ، بگم که در سال ۲۰۱۲ درست بعد از اینکه mass Effect 3 رو به اتمام رسوندن ، تحت نظر خالق سری Mass Effect یعنی casey Hudson تیم Bioware شروع به ساخت Anthem میکنه ،
در این بین Casey Hudson در سال ۲۰۱۴ از Bioware خارج میشه اما خب ساخت بازی همچنان ادامه پیدا میکنه . و در این بین هم بسیاری از اعضای تیم ظاهرا مشغول ساخت DAI میشن .
دوباره در سال ۲۰۱۷ Casey Hudson به استودیو برمیگرده . و احتمالا جدی‌ ترین پروسه ساخت بازی از ۲ سال پیش شروع شده .

بصورت کلی بازی یه ۷ سالی در دست ساخت بود .

پ.ن: من موندم چرا رو مارکتینگ و تبلیغات بازی آنقدر ضعیف کار کردن ، عملا هیچ هایپی رو نمیبینم بین گیمرها تو جامعه های مختلف گیمینگ ، آمار پیش فروش هم تو چارت های مختلف اصلا محو هستش بازی ، حتی خیلی بازی های ضعیف تر هم بالاتر از این بازی هستن تو چارت ها ،
البته یه نکته هست اینه که خود سازنده هم سطح انتطارتش از فروش بازی طی خبری در سال ۲۰۱۸ ظاهرا خیلی پایین بوده ، و اخیرا با توجه به بازخورد های مثبت یه ۲۰٪ انتظارت رو بالا بردن ، و یه سری از تحلیل گرا هم فروش رو ۶-۷ میلیون تخمین زدند در حالت کلی که با توجه به سابقه BioWare فک کنم پرفروش ترین بازیشون همینقدر فروخته .

در حالت کلی من الان برا این بازی به شدت هایپ هستم ، حتی خیلی بیشتر از محبوب ترین بازی هام مثل Sekiro و Re2 . با توجه نمایش ها و پیش نمایش های فوق العاده بازی ، این جو بی ذوق رو درک نمیکنم :cry:

اندرومدا به تنهایی دلیل کافی ایی هست. حالا DA:I هم بذار کنارش (هرچند مخاطب این یکی سری نیستم ولی خب جو عمومی نسبت بهش رو میبینم) + EA

کیسی هادسون هم اونقدری روی پروژه کار نکرده که بخواد اسم و رسمش وزنه ایی باشه برای ایجاد هایپ

• Like
Reactions: SPILL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or