تنها قدرت کنسول در طراحی آن مهم نیست;Miyamoto می گوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Miyamoto: "طراحی کنسول که رقابت برای داشتن قدرت بیشتر نیست."

آقای Shigeru Miyamoto نگرانی های موجود در مورد قدرت نسل بعد کنسول های رقیب (XBOX,PLAYSTATION) و قدرت کمتر WII U نسبت به آنها رد کرد.
اگرچه نینتندو هنوز هیچگونه اطلاعاتی در مورد سخت افزار WII U را فاش نکرده است, اما طبق صحبت هایی که Miyamoto با سایت IGN داشته است:
"قدرت کمتر این کنسول موضوع مهمی نیست, زیرا WII U می تواند آنچه را که به آن نیاز دارد انجام دهد."

wii%20u.jpg

"در اتاق های نشیمن امروزی HDTV های زیادی وجود دارد, اما هنوز 3DTV ها جای خود را باز نکرده اند. من فکر می کنم کنسولی به قدر کافی قدرتمند
است که بتواند تجربه های خوبی را بر روی نمایشگر های گیمران ایجاد کند."

"اما ما همیشه از خود می پرسیم; "کدام پلت فرم در نسل بعد قدرت بیشتری دارد؟ " (در رقابت میان قدرت کنسول های نسل بعد چه کسی برنده می شود؟)

Miyamoto می گوید هدف نینتندو این است که مطمئن شود در برابر هزینه های مناسبی که می کند, بهترین تجربه ها را به گیمران و سازندگان
تحویل دهد.

"هزینه نسبت به عملکرد و کارایی چیزی است که ما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد آن می کنیم." Miyamoto می گوید.

"اگر گفتگویی صورت گیرد در این مورد که آیا کدامیک از سخت افزار های نسل بعد قدرت بیشتری دارند, یکی از طرفین می گوید سونی یا مایکروسافت, اما من هنوز
نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم. ممکن است که Wii U قدرت سخت افزاری کمتری نسبت به دو سخت افزار مقابل داشته باشد وقتی که آنها بالاخره به میدان
بیایند. "

"اما من فکر می کنم سوال مهمتر اینجاست_نه در مورد قدرت سخت افزاری, بلکه در مورد اینکه چگونه می توان آنچه را که ارائه می شود از لحاظ قدرت و قیمت
در حالت تعادل قرار داد."

Wii U کنسولی است که هنوز تاریخ عرضه و قیمت مشخصی ندارد. این در حالی است که Cevat Yerli رئیس شرکت Crytek می گوید این کنسول
در حد و سطح استاندارد های کنونی نسل حاضر است.

منبع

صد درصد خیلی از فروش 360 پایینتر میاد ولی برعکسش اگه اتفاق بیوفته و مثلا انچارتد و گاد اف وار و the last of us برای ایکس باکس میومدن هم دقیقا همین اتفاق برای سونی میوفتاد به طرز وحشیانه تری
اصولا هیچ کس کشته مرده ی یه تیکه کنسول نمیشه معمولا به خاطر عناوین روی اون کنسولهاست نه خود اون کنسولها

کنسول هم به تنهایی خودش یه خورده قابلیت داره

مثلا فیلم بلوری دیدن توی Ps3

یا شبکه های فیلم دیدن و کارها جانبی بسیار X360

انحصاری ها ــم رسم خودشون رو دارند لطفا فن بوی بازی در نیارید ... !

( یه تیکه کنسول !!! )

مگه چیه .. ؟!

کنسول هم به تنهایی خودش یه خورده قابلیت داره

مثلا فیلم بلوری دیدن توی Ps3

یا شبکه های فیلم دیدن و کارها جانبی بسیار X360

انحصاری ها ــم رسم خودشون رو دارند لطفا فن بوی بازی در نیارید ... !

( یه تیکه کنسول !!! )

مگه چیه .. ؟!
درسته هر کنسولی خودش به تنهایی جدا از عناوینش یه سری قابلیت هاییی داره ولی کار اصلی کنسول اجرا بازی هست پس همه قابلیت ها جانبی در درجه های بعدی اهمیت پیدا میکنن

هر بازی برا خودش بزرگ نیست عنوانی مثه این نینجا گیدن اخری یا رزیدنت اویل اخری به اینا اصلا نمیشه گفت متوسط
حالا این که هر بازی برای خودش بزرگه رو من متوجه نمیشم البته نمیخوام ماریو رو با lbpمقایسه کنم چون بنظرم هردوشون عالی اند
مرتضی عزیز من منظورم هر بازی نبودش بلکه بازی های انحصاری بودش.ببین هر کنسولی برای خودش یه سری بازی انحصاری داره که پایه و اساس اون کنسول حساب میشن.مثل هیلو برای 360 یا گاد اف وار برای Ps3 و همچنین همین ماریو برای Wii.خوب از نظر من مقایسه این بازی ها با همدیگه از پایه و اصول اشتباه هستش.
واقعا بعضي دوستان استدلال ندارند فقط روي يك حرف اشتباه تاكيد ميكنند در صورتي كه صورت قضيه رو اشتباه متوجه شدند
نه اتفاقا مهدی.ما روی یه نکته اشتباه تاکید نمیکنیم بلکه در اصل روی بحثمون تاکید داریم.

آخرین ویرایش:
مرتضی عزیز من منظورم هر بازی نبودش بلکه بازی های انحصاری بودش.ببین هر کنسولی برای خودش یه سر بازی انحصاری داره که پایه و اساس اون کنسول حساب میشن.مثل هیلو برای 360 یا گاد اف وار برای Ps3 و همچنین همین ماریو برای Wii.خوب از نظر من مقایسه این بازی ها با همدیگه از پایه و اصول اشتباه هستش.

نه اتفاقا مهدی.ما روی یه نکته اشتباه تاکید نمیکنیم بلکه در اصل روی بحثمون تاکید داریم.

مقايسه بازيهاي اي كه هم سبك نيستن درسته اشتباهه.
بعضي دوستان ميان باي چيزهايي رو وسط ميكشن كه اصلا ربطي به موضوع اين بحث نداره

مقایسه بازیهای غیر همسبک غلطه اینو قبول دارم
ولی در کل ما باید اینو بپذیریم که نینتندو بازیهایی داره که خیلیها از اون لذت میبرن و بعضی بازیهاش خیلی محبوب تر از بازیهای دیگه هستند ما میتونیم بگیم سلیقمون به بازیهای نینتندو نمیخوره ولی این که میگیم نینتندو بازیهاش بیخوده یا کنسولش در برابر رقبا حرفی برای گفتن نداره اشتباهه چون چه تو فروش و چه از لحاظ کیفی ثابت شده که انحصاریهای نینتندو جزو بهترینها هستند و تو کنسولاش هم حداقل ازDSبه بعد محصولاتش خیلی خوب بود و تو سیاستی که انتخاب کرد کاملا موفق بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or