تمجید Microsoft از PS Move سونی !

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
تمجید Microsoft از PS Move سونی

playstation-move.jpg

درود .

در دنیای بی رحم رقابت میتوان شاهد لحظات زیبا و سخنان از مردانی بزرگ بود . اقای Aaron Greenberg مدیر محصول شرکت بزرگ Microsoft در طی صحبتی به تعریف و تمجید کنترلر جدید سونی یعنی PS MOVE پرداخت و محصول جدید سونی بسیار عالی دانست و گفت این دو محصول ( Kinect و PS MOVE سونی ) دو تجربه کاملا متفاوت را نسبت به هم میدهند
PS Move یک کار بسیار عالی است که در بررسیها توانسته علاقمندان بسیاری را جلب کند
خوب انها فقط روی بازی موجود خود هدف گیری کردند که میشه به SOCOM نام برد که سونی گفت هم با PS MOVE و هم کنترلر میتوان بازی کرد . ( شایان ذکر است بازی 4 SOCOM ساخته استدیو Zipper Interactive چندی پیش برای PS MOVE تست شد )

وی در ادامه گفت طرز ما متفاوت است ما یک بازی مثل HALO را که گیمرها با کنترلر بازی کرده اند و پسندیده اند را نمیاییم با چند اپشن و چند تغییر ارائه کنیم ما میخواهیم یک تجربه بی نظیر را که فقط مخصوص Kinect ساخته شده است را ارائه کنیم

Source

آخرین ویرایش:
کاری به تعریف کردن یا نکردنش ندارم.

در این که کینکت و Move با هم متفاوتند و تجربه ی متفاوتی ارائه میدند شکی نیست ولی اصلا Move تجربه جدیدی ارائه نمیده(گرچه شاید تجربه بهتری ارائه بده)

در این که کینکت و Move با هم متفاوتند و تجربه ی متفاوتی ارائه میدند شکی نیست ولی اصلا Move تجربه جدیدی ارائه نمیده(گرچه شاید تجربه بهتری ارائه بده)

این دقیقا صحبت اشخاصی هستش که نمیدونن MOVE چیکار دقیقا میکنه همه فکر میکنن همون WII هستش که HD شده و دقیق تر اما این نظر از پایه مشکل داره .

برای این که در کینکت شما مقابل دوربین قرار میگیرین و دست ها رو تکون میدین و شما رو به صورت 3 بعدی در بازی قرار میده و شما بدون هیچ گونه وصیله ای شروع به بازی میکنید .

اما بر عکس در WII شما فقط سنسور دارین دوربینی در کار نیست .

باز بر عکس در MOVE شما یه دوربین دارین که حرکات سر شما و بدن شما رو تشخیص میده و در کنارش به رد گیری کنترلر MOVE میپردازه که شما رو به صورت 3 بعدی در بازی قرار میده یعنی یه چیزی مثل کینکت اما در دست های شما کنترلری هستش که با دوربین ردگیری میشه و به شما حالت 3 بعدی میده .

ولی اصلا Move تجربه جدیدی ارائه نمیده(گرچه شاید تجربه بهتری ارائه بده)

این ها درسته به کل با هم فرق دارن یعنی MOVE , کینکت اما در عملی که ردگیری و قرار دادن شما در بازی هستش هر دو یه عمل رو انجام میدن حالا این جا مهم این هستش که مشتری کدوم رو بپسنده همین و کاربردی تر باشه .

کلی گفتم .

این دقیقا صحبت اشخاصی هستش که نمیدونن MOVE چیکار دقیقا میکنه همه فکر میکنن همون WII هستش که HD شده و دقیق تر اما این نظر از پایه مشکل داره .

برای این که در کینکت شما مقابل دوربین قرار میگیرین و دست ها رو تکون میدین و شما رو به صورت 3 بعدی در بازی قرار میده و شما بدون هیچ گونه وصیله ای شروع به بازی میکنید .

اما بر عکس در WII شما فقط سنسور دارین دوربینی در کار نیست .

باز بر عکس در MOVE شما یه دوربین دارین که حرکات سر شما و بدن شما رو تشخیص میده و در کنارش به رد گیری کنترلر MOVE میپردازه که شما رو به صورت 3 بعدی در بازی قرار میده یعنی یه چیزی مثل کینکت اما در دست های شما کنترلری هستش که با دوربین ردگیری میشه و به شما حالت 3 بعدی میده .

این ها درسته به کل با هم فرق دارن یعنی MOVE , کینکت اما در عملی که ردگیری و قرار دادن شما در بازی هستش هر دو یه عمل رو انجام میدن حالا این جا مهم این هستش که مشتری کدوم رو بپسنده همین و کاربردی تر باشه .

کلی گفتم .
همه ی اینها که گفتی درست.شاید move از لحاظ تشخیص حرکات سیستمش با وی فرق کنه,ولی از لحاظ کاربر آنچنان فرقی نمی کنه.

درسته که move خیلی به wii شباهت داره ولی از لحاظ حساسیت و کیفیت و صدالبته لذت بازی فکر میکنم چند سروگردن از wii بالاتر باشه همونطور که مایکرو هم تمجید کرده:d

درسته که move خیلی به wii شباهت داره ولی از لحاظ حساسیت و کیفیت و صدالبته لذت بازی فکر میکنم چند سروگردن از wii بالاتر باشه همونطور که مایکرو هم تمجید کرده:d

خوب با این تفاسیر باید فروش Wii رو پشت سر بگزاره..:d

خوب با این تفاسیر باید فروش Wii رو پشت سر بگزاره..:d
اخه به این راحتی که میگی نیست.زمانی که wii عرضه شد یه چیز جدیدی بود و پتانسیل زیادی داشت و تونست از این پتانسیل به نحو احسن استفاده کنه ولی الان دیگه بازار از این کنترلرها مقداری اشباع شده و اینطور نیست که بگیم چون بهتره پس بیشتر میفروشه.من حتی کنترلر مایکرو هم که به کلی متفاوت هست و میتونه حسابی چشمهارو خیره کنه چشمام اب نمیخوره بتونه رکورد فروش wii رو بزنه چون همونطور که گفتم بازار اشباع شده.

برای هزارمین بار دارم اینو می پرسم.خیلی دقت بالاتر و برای پیدا کردن کنترلر از دوربین استفاده کردن را بزار کنار....روش بازی باهاش عین روشwii هست یا نه؟یعنی نهایتا بجز تکون دادن دسته چی کار می شه باهاش کرد؟همونه ولی دقت خیلی بالاتر و کیفیت بازی ها خیلی بالاتر.ینکت هم شاید پایه اش eye باشه,ولی پیشرفته تر شده.چیزی که معلومه اینه که با اینکه من صد در صد کینکت را می خرم و عاشقش هستم,اما هر دوی اینها روی یک پایه دارن میان,ولی کینکت بیشتر پیشرفت کرده تا موو.

حرفت درست و تایید،اما تا وقتی بازی لذت بخش و سر گرم کننده مثل Wii نداره،هیچ لذتی نمیشه ازش برد(یکی از فن های PS تو سایت بهم این اعتراف رو کرد:دی)
البته تازه عرضه شده و در اینده بازی های ارکید جذاب براش میاد(انشاا... که بیاد)

رضا من وی و موو رو داشتم :biggrin1:! به نظرم بازیایی مثل بازیای وی مخاطبین ps3 رو ارضاء نمیکنه...... پایین ترین حسنش همین گرافیک پی اس3یه!
خو پس همین الان میفهمی که هیچ رقمه به پای Wii نمیرسه،چون مخاطب wii کس دیگه ای هست!و فروشش رو همون مخاطبش رقم میزنه.

حرفت درست و تایید،اما تا وقتی بازی لذت بخش و سر گرم کننده مثل Wii نداره،هیچ لذتی نمیشه ازش برد(یکی از فن های PS تو سایت بهم این اعتراف رو کرد:دی)
البته تازه عرضه شده و در اینده بازی های ارکید جذاب براش میاد(انشاا... که بیاد)
wii لذت داره wii ... هم نداره شما بیا wii یه منو بخر لذت ببر :| اشغاله این wii برای بچه 7 8 ساله خوبه

• Like
Reactions: Bayonetta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or