تمام Forza های آینده برای PC نیز عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
Forza6Apex_Announce_07_WM__1459362972_31393.jpg

مایکروسافت امروز در طی کنفرانس «Build 2016» (کنفرانسی برای توسعه دهندگان پلتفرم ویندوز و محصولات مایکروسافت)، اعلام کرد که تمامی Forza های آینده توسط «Universal Windows Platform» برای «Windows 10» نیز عرضه خواهند شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

در طی یک ویدیو مربوط به عنوان «Forza Motorsport 6: Apex»، توسعه دهندگان این عنوان از استدیو «Turn 10» یعنی «Dan Greenwalt» و «Chris Tector»، در مورد پلتفرم ویندوز 10 و UWP صحبت و تایید کردند که نسخه‌های بعدی سری فورزا، برای هر دو پلتفرم Xbox One و ویندوز 10 عرضه خواهند شد.

تاریخ عرضه Apex هنوز مشخص نشده ولی اطلاعاتی از بازی در ویدیو منتشر شد. مایکروسافت دیروز فصل سوم «Killer Instinct» را برای ویندوز 10 منتشر کرد، «Gears of War: Ultimate Edition» نیز ماه قبل با پشتیبانی از اندازه تصویر 4K عرضه شد و در هفته آینده «Quantum Break» برای Xbox One و ویندوز 10 در دسترس قرار می‌گیرد.

با این حال انتشار این خبر زیاد تعجب‌آور نیست. چندی پیش استدیو «Turn 10» اعلام کرده بود که عنوان بعدی از سری فورزا برای هر دو پلتفرم Xbox One و ویندوز 10 درحال توسعه است و به نظر می‌رسد در کنفرانس «E3 2016» عنوان بعدی از سری فورزا که به احتمال زیاد «Forza Horizon 3» خواهد بود، معرفی شود.

منبع

آخرین ویرایش:
مایکروسافت دو پلتفرم داره یکی win و یکی X1. خیلی منطقی هست به همون قدرتی که از x1 پشتیبانی میکنه برای وین هم مایه بذاره. مادامی که به فروش x1 اسیب نرسیده , داره به استور خودش و پلتفرم وین اش قدرت میده. قدرت بخشیدن به پلتفرم PC خیلی مهم تر از کنسول هس که مایکرو به این درک رسیده.
دوست عزیز شما درست میگید ولی با اینکار Xbox one همون دوزار فروشی هم داره متوقف میشه

همون طور که lbp3 برای ps3 آومد و تومب رایدر برای 360 و... forza هم بره برای pc خیلی منطقیه
دوستان مایکروسافت دوتا پلتفرم داره
شاید من خوشم نیاد ولی واقعیت چیزه دیگه ای هست

اگه تمام قابلیت ها و امکانات بازی رو به PC هم بیارن اون وقت خوب میشه، وگرنه عرضه بازی رو PC و محدود بودن امکاناتش نسبت به نسخه Xbox One ارزش چندانی نداره

از همون روزی که گفتن هدفشون یکپارچگی هر دو تا پلترفرمه دیگه تا تهش برید شما. یکپارچگی استور یعنی تمام بازی های X1 در آینده با WIN10 مشترک خواهد بود (حداقل اونایی که خود مایکروسافت ناشرشونه) و این اتفاق برای تمام فرانچایز های مایکروسافت خواهد افتاد. GEARS4 که اومدنش روی PC حتمیه، میمونه HALO که اونم بعد از رونمایی نسخه جدیدش اعلام میکنن.
از دید منه گیمر و دارنده یک فروند X1! هضم این تغییر و تحولات سخته و چیز خوشحال کننده ای برای من نداشته تا این لحظه ولی برای استدیو های مایکروسافت فرصت خوبی میشه که بازی هاشون رو روی یک سخت افزار نامحدود (PC) عرضه کنند و مخاطبانشون چند برابر بشن.
شاید چند ماه دیگه از این مدل حرکت ها دفاع کنم و بگم کار خیلی هوشمندانه ای بود ولی تا این لحظه سودی واسه من نداشته بلکه ضرر هم داشته.

از همون روزی که گفتن هدفشون یکپارچگی هر دو تا پلترفرمه دیگه تا تهش برید شما. یکپارچگی استور یعنی تمام بازی های X1 در آینده با WIN10 مشترک خواهد بود (حداقل اونایی که خود مایکروسافت ناشرشونه) و این اتفاق برای تمام فرانچایز های مایکروسافت خواهد افتاد. GEARS4 که اومدنش روی PC حتمیه، میمونه HALO که اونم بعد از رونمایی نسخه جدیدش اعلام میکنن.
از دید منه گیمر و دارنده یک فروند X1! هضم این تغییر و تحولات سخته و چیز خوشحال کننده ای برای من نداشته تا این لحظه ولی برای استدیو های مایکروسافت فرصت خوبی میشه که بازی هاشون رو روی یک سخت افزار نامحدود (PC) عرضه کنند و مخاطبانشون چند برابر بشن.
شاید چند ماه دیگه از این مدل حرکت ها دفاع کنم و بگم کار خیلی هوشمندانه ای بود ولی تا این لحظه سودی واسه من نداشته بلکه ضرر هم داشته.

ضررش چی بود؟؟؟؟
مثلا فلان AAA رو PC از X1 قاپیده؟؟؟
همه AAA های PC . x1 شده لیدش؟؟
تایم ریلیز نسخه PC زودتر از X1 شده؟؟
محتوای بیشتر واسه PC بوده؟؟؟

• Like
Reactions: qwerty2
مایکروسافت دو پلتفرم داره یکی win و یکی X1. خیلی منطقی هست به همون قدرتی که از x1 پشتیبانی میکنه برای وین هم مایه بذاره. مادامی که به فروش x1 اسیب نرسیده , داره به استور خودش و پلتفرم وین اش قدرت میده. قدرت بخشیدن به پلتفرم PC خیلی مهم تر از کنسول هس که مایکرو به این درک رسیده.
Oh yessss!

این تحلیل بسیار فنی و کارشناسانه رو چطور انجام دادید؟!
کارشتاس محترم به نظر شما ارایه بازی انحصاری Xboxبرای pcبه نظر شما به فروش Xboxضرر نمیرسونه ؟فروش رو کم میکنه من با این شناختی که از مایکرو دارم و قرار بود برند Xboxرو واگذاربکنه

• Like
Reactions: 19Rodar
کارشتاس محترم به نظر شما ارایه بازی انحصاری Xboxبرای pcبه نظر شما به فروش Xboxضرر نمیرسونه ؟فروش رو کم میکنه من با این شناختی که از مایکرو دارم و قرار بود برند Xboxرو واگذاربکنه
منم یه چیزایی شنیدم که اگر وضعیت فروش Xbox One مطلوب نشه، ممکنه مایکروسافت دیگه کنسول تولید نکنه

آخرین ویرایش:
در ادامه این خبر هم باید گفت که اسپنسر احتمال عرضه HALO 5 رو ویندوز ضعیف دونسته و گفته تصمیم های اساسی در این مورد از HALO بعدی گرفته می شه.

چند ماه قبل هم گفتم کنسول به معنای سنتی خودشو فراموش کنید. مایکرو داره Xbox رو تبدیل به یه سرویس بر پایه ویندوز می کنه. این سرویس 100% یه سخت افزار اختصاصی از طرف مایکروسافت خواهد داشت. با ویژگی های خاص خودش.به نظرم اگه بی خیال کل کل های بچگونه بشید این کارا در صورت به ثمر نشستنش خیلی نتیجه های مثبت داره. کمترینش یک کامیونیتی بزرگتر و سرازیر شدن بازی های اختصاصی PC بر روی Xbox one و سخت افزار های بعدیشه.

مایکروسافت باید از پتانسیل استودیوهای بازی سازیش هم برای PC استفاده کنه هم برای ویندوز فن همیشه از خودم میپرسیدم یه کمپانی چقدر باید احمق باشه که یه پلتفرم بزرگ مثل Windows PC رو با یک میلیارد یوزر رقیب اون یکی پلتفرمش یعنی ایکس باکس بکنه!!!
این بهونه ضعیفتر اجرا شدن بازیا روی ایکس باکس وان از PC قویتر از خودشم یه چیز واقعا خنده داره! خیلی طبیعیه که یه سخت افزار ضعیفتر بازیهارو ضعیفتر اجرا کنه همونطور که یه PC ضعیفتر از ایکس باکس وان بازیهارو ضعیفتر اجرا میکنه.
چیزی که خیلیا درک نمیکنن این هست که مایکروسافت به عنوان یه کمپانی که استانداردهای جدید تو دنیای کامپیوتر خلق میکنه بیشتر از یه مشت یوزر با یه سری مهندس و دکتر و کارشناس سخت افزار و نرم افزار و توسعه دهنده طرف هست که باید برای اونها جذابیت شغلی و درآمدی ایجاد کنه تا بتونه فرمتهای خودش رو روی بورس نگه داره، بدون نبودن چشم انداز درآمدی مناسب روی یه پلتفرم اون پلتفرم هر چقدرم که خفن و %$$#%$$# باشه نابود میشه نمونه خیلی روشنش رو مایکروسافت در مورد ویندوز فن تجربه کرده روی یه سخت افزار مساوی با اندروید ویندوز فن تقریبا توی هر کاری سریعتره ولی به خاطر نبودن چشم انداز مناسب از نظر درآمد با اقبال توسعه دهنده ها روبرو نشده...
این راهی که مایکروسافت داره میره اگه به سر انجام برسه نتایج خیلی خوبی برای همه پلتفرمهاش داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or