تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام.من میخوام 5s بگیرم. به نظرتون تا یک ماه دیگه میاد پایین؟یا برم بگیرم؟

صبر کن یک ماه دیگه بگیر...
-------
تمام دستگاه ها که من تست کردم مصرف باتری روی 7 بیشتر از 6ـه ولی بستگی به نوع دستگاه داره مثلا تفاوت iPhone 4 روی iOS 7 خیلی محسوس تر از iPad 4ـه !

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بچه ها برچسب گوشيم خراب شده (گوشيمو از اونور اورردن برچسبه روش بوده) حالا مي خوام بخرم ولي نمي دونم چه برچسبي خوبه !
نيازمند ياريتون هستم :دى فقط از نظر قيمت و اينا معقول باشه . هر چيم پيشنهاد مى دين قيمتشم بگين .
اصلا مى خواستم بدونم 4s نيازى به برچسب پشت و رو داره !؟ چون ضد خشه مم گم !!

بچه ها برچسب گوشيم خراب شده (گوشيمو از اونور اورردن برچسبه روش بوده) حالا مي خوام بخرم ولي نمي دونم چه برچسبي خوبه !
نيازمند ياريتون هستم :دى فقط از نظر قيمت و اينا معقول باشه . هر چيم پيشنهاد مى دين قيمتشم بگين .
اصلا مى خواستم بدونم 4s نيازى به برچسب پشت و رو داره !؟ چون ضد خشه مم گم !!
برچسب MOSHI بگیر
قیمت هم از ۴۰ تا ۸۰ تومن بستگی به مدلش داره

چرا این همه خرج کنی آخه ! من تا الان 600تا گوشی عوض کردم واسه همشون هم برچسب محافظ LCD گرفتم هیچ کدون هم بیشتر از 10 تومن فوقش دیگه 15 تومن ندادم !! با هیچ کدوم هم مشکلی نداشتم آخرش هم که میخواستم گوشی رو بفروشم برچسب رو برمیداشتم حتی یه خط یا خش ریز هم روش ندیدم !
به نظرم ارزون ترین برچسبی که پیدا کردی بگیر لازم نیست 80 تومن !!!!! خرج کنی !

آخرین ویرایش:
چرا این همه خرج کنی آخه ! من تا الان 600تا گوشی عوض کردم واسه همشون هم برچسب محافظ LCD گرفتم هیچ کدون هم بیشتر از 10 تومن فوقش دیگه 15 تومن ندادم !! با هیچ کدوم هم مشکلی نداشتم آخرش هم که میخواستم گوشی رو بفروشم برچسب رو برمیداشتم حتی یه خط یا خش ریز هم روش ندیدم !
به نظرم ارزون ترین برچسبی که پیدا کردی بگیر لازم نیست 80 تومن !!!!! خرج کنی !

تایید میشه.
واقعا هدف از این برچسب های مثلا بوف سر در نمیارم.
نشون میده با چکس میزنه رو صفحه نمایش.
که چی بشه آخه؟؟!!!:|

سلام بر همه شما عزیزان
اگر جاش نیست شرمنده اما سوال من درباره آیپد هستش
یک آیپد 3 داریم (ورژن 6.1 جیل شده) که با مشکلی مواجه شدم. اخیرا من نمی تونم عکس هام رو پاک کنم! چند روز پیش عکس رو مارک میکردم، بعد گزینه قرمز رنگ Delete رو میزدم و تمام. اما الان این گزینه کاملا خاموشه و عکس ها رو نمی تونم پاک کنم. علتش چیه؟ راهی سراغ دارید؟ کسی چنین مشکلی داشته؟ یک راهنمایی ممنون میشم
چند نکته:
1- با برنامه itools از طریق PC میشه تصاویر رو پاک کرد
2- ظاهرا فقط عکس ها به این روز افتاده و من در پاک کردن آهنگ ها مشکلی ندارم!
3- به صورت تک تک هم انتخاب میکنم بازم نمی تونم پاک کنم
4- به آی تیونز تا حالا اصلا وصل نشدم و Sync نکردم که بخواد مشکلی با جیل به وجود بیاره

سلام..میشه سریع کمکم کنید؟
من میخوام به بابام بگم واسم Iphone 5s بیاره
از المان
باید بگم Unlock factory باشه؟
چی باید بگم...نمیخوام از اینا باشه که وقتی اورد رجیستر نشه و این حرفا
اونجا به مغازه دار باید بگه unLock میخوام؟

آخرین ویرایش:
سلام..میشه سریع کمکم کنید؟
من میخوام به بابام بگم واسم Iphone 5s بیاره
از المان
باید بگم Unlock factory باشه؟
چی باید بگم...نمیخوام از اینا باشه که وقتی اورد رجیستر نشه و این حرفا
اونجا به مغازه دار باید بگه unLock میخوام؟

بگو انلاک فکتوری بیاره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

دوستان یه سوال دارم
دیروز رفتم iPhone 5S خریدم و وقتی باهاش کار میکردم و App دانلود میکردم خیلی داغ میکرد
دیروز به 7.0.3 آپدیت اش کردم و دیدم در حین انجام کارهای قبلی دیگه داغ نمیکنه اما وقتی که با Siri کار میکنم دوباره داغ میکنه و همینطور سرعت خالی شدن باطری هم میره بالا

من امروز از ساعت 11 که باطریش 100% بود تا الان چند بار با App ها کار کردم و همچنین Siri و چند بار هم سعی کردم با FaceTime با یکی تماس بگیرم نشد (کلا کار خاصی نکردم با گوشی) که تا ساعت 3 تقریبا 72% باطری داشتم. (و مقدار Usage که تو General نشون میده 2 ساعت و 23 دقیقه هست). این طبیعی هست بنظرتون یا ببرمش واسه تعویض ؟
حالت عادی باید تو چه مدت شارژ بشه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or