تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

من به تازگی یه ایپد 2 خریدم (دست دوم البته) و مشکلی که دارم اینه که سیستمم اینو نمیشناسه نه موقع وصل پورت صدایی میاد و نه تو my com ایکنی که اجازه دسترسی به عکسهای دوربین رو میده نیست و همینطور ایتیونز هم اینو نمیشناسه.
من رو چند سیستم دیگه امتحان کردم این مشکلات نبود. کابل من هم مشکلی نداره دیگه گیج شدم نمیدونم چیکار کنم.
مشکل دوم اینه که wi-fi من رو هم نمیشناسه ولی چند تا دیگه رو تست کردم مشکلی نداشت.
لطفا راهنمایی کنید متشکرم

با سلام من هر چه قدر سعی کردم نتونستم اپل آیدی بسازم هی ارور میده (we could not complete your itunes store request an unknown error occurred (0x80092013 من فکر می کنم چون وی پی ان نزدم این مشکل براش پیش اومده اگه جوابتون آره هست آیا بعد از ساخت اپل آیدی برای ریختن برنامه ها دوباره نیاز به وی پی ان هست؟

كسي نبود
چون ايران جز كشورهاي طرف قرار داد اپل نيست برا ساخت اكانت بايد از اي پي چنجر يا وي پي ان استفاده كني ولي برا دانلود ويا نصب برنامه از خود اپ استور يا جاهاي يا حتي ريستور و اپديت ديگه نيازي به تغيير اي پي و وي پي ان نيست

- - -ویرایش - - -

من به تازگی یه ایپد 2 خریدم (دست دوم البته) و مشکلی که دارم اینه که سیستمم اینو نمیشناسه نه موقع وصل پورت صدایی میاد و نه تو my com ایکنی که اجازه دسترسی به عکسهای دوربین رو میده نیست و همینطور ایتیونز هم اینو نمیشناسه.
من رو چند سیستم دیگه امتحان کردم این مشکلات نبود. کابل من هم مشکلی نداره دیگه گیج شدم نمیدونم چیکار کنم.
مشکل دوم اینه که wi-fi من رو هم نمیشناسه ولی چند تا دیگه رو تست کردم مشکلی نداشت.
لطفا راهنمایی کنید متشکرم
بهتر از پورتهاي اصلي كه پشت كيس كابل رو وصل كنيد در ضمن اخرين ورژن ايتونز نصب باشه اگه الان ايتونزتون اپديت يبار پاك كرده دوباره نصب كنيد
در مورد وايرلس از تنظيمات دستگاه اي دي اس ال چك كنيد مك ادرس خاصي نداده باشين كه دستگاه ديگه اي نتونه وصل بشه در غير اين صورت يبار از قسمت ستينگ ريست نتورك كنيد و دوباره وايرلس رو بازكنيد تا وصل بشه

دوستان اگه بخوام سیو بازی PVZ2 رو با برنامه ifunbox دربیارم باید کدوم پوشه رو برم و کدومشسو بردارم ؟
توی پوشه ی library -> application support -> no backup یه سری سیو هست ولی نمی دونم کدوماشونو باید بردارم !!

دوستان اگه بخوام سیو بازی PVZ2 رو با برنامه ifunbox دربیارم باید کدوم پوشه رو برم و کدومشسو بردارم ؟توی پوشه ی library -> application support -> no backup یه سری سیو هست ولی نمی دونم کدوماشونو باید بردارم !!
کسی از دوستان نمی دونه !؟

با سلام ....

آقا من یکی از آشنا هامون داره میره امریکا میخوا بهش بگم iphone 5s gold بیاره واسم ...

فقط میخوام بدونم که تو ایران کار میکنه دیگه ؟ قیمتش حدود 700 دلار هست 16 گیگ

مشکل خاصی که از نظر انتن دهی و از این جور چیزا ... ندارد ؟

با سلام ....

آقا من یکی از آشنا هامون داره میره امریکا میخوا بهش بگم iphone 5s gold بیاره واسم ...

فقط میخوام بدونم که تو ایران کار میکنه دیگه ؟ قیمتش حدود 700 دلار هست 16 گیگ

مشکل خاصی که از نظر انتن دهی و از این جور چیزا ... ندارد ؟
كدوم ايالت؟
اگه ميره ايالت CA كه اصلا گلد وجود نداره.من خودم سفارش دادم 3 تا 4 هفته ديگه به دستم ميرسه :( .ايالت هاي ديگه هم فكر كنم همين طوري باشن..تو ايران هم كار ميكنه و آنتن ميده به شرطي كه unlock باشه

کسی از دوستان نمی دونه !؟
دوست عزیز معمولا سیو ها در پوشه ای به نام Document هست تمام فایلهاشو کپی بگیرید.اگر هم نشد بسته به نوع برنامه(با 25PP نصب شده یا کرک شده یا ...) با همون نرم افزاری که برنامه نصب شده ازش یک بکاپ با پسوند ipa بگیرید که بعدا همون رو نصب کنید سیو ها برگرده.سوالی بود در pm در خدمتم چون اینجا هر 6 ماه یه بار سر میزنم :d

دوستان شما ارور 1009 ایتیونز و از 2 3 روز پیش ندارین ؟
تحریم شدیم باز ؟

من ارور نميده فقط دانلود نميكنه ! :| انجمن هاى ديگه هم چك كردم يا مثه من دانلود نميتونستن بكنن يا مثل تو ارور 1009 ميداد، قبلا هم زياد اينطورى ميشد ولى بعد 3-2 روز درست ميشد اميدوارم اين هم درست شه و زياد طول نكشه !

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

من ارور نميده فقط دانلود نميكنه ! :| انجمن هاى ديگه هم چك كردم يا مثه من دانلود نميتونستن بكنن يا مثل تو ارور 1009 ميداد، قبلا هم زياد اينطورى ميشد ولى بعد 3-2 روز درست ميشد اميدوارم اين هم درست شه و زياد طول نكشه !

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
منم همینجوری بودم دیروز یه بار ارور 1009 داد . امروز هم یکی دو دفعه گفت Can Not Connect to iTunes . الانم فقط دان نمیکنه . ینی اصن Sign in نمیکنه .
این ارور دادن دیروز مشکوک بود اخه . سایتا هم چیزی در بارش ننوشتن .

آقا من چجوری میتونم store ـه اکانتمو عوض کنم؟ مثلا از German ببرمش رو U.S ؟
قبلا راحت dl میکردم ولی الان میگه Store ـه اکانتت Germany ـه ، نمیتونی از U.S دانلود کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or