هنوز که هنوزه درست نشده باو یکی بگه چیکار کنــــــــــــــــــــــم !آقا من الان SpringBoard رو ریستارت کردم رو لودینگش مونده !!! الان 5 دقیقس بالا نمیاد !!! چیکار کنم ؟!
چجوری درش بیارم ؟!گوشی رو ببر به ریکاور بعدش در بیار درست میشه! ریستور لازم نیست!
بعدشم زود برو آیفونتو بفروش یدونه نوکیا بگیر! هم مارو راحت کن هم خودتو! :d#![]()
درست شد باو !ریکاور تا اونجایی که من میدونم با خاموش کنی بعد home رو نگه داری و همزمان بزنی به کامپیوتر و itunes .
سلام
من گوشی ایفون 4 ios 4.2.1 دارم
من ویندوز کامپیوترم را پاک کردم دوباره ریختم و ایتونز قبلی ام هم باهاش پاک شد
الان که ایتونز جدید نصب کردم گوشی ام را که وصل میکنم برای ریختن اهنگ و کلیپ ایتونز نمیریزه انها را
موزیک تو library وارد میکنم سینک میکنم ولی چیزی نمیریزه اهنگ های قبلی ام رو هم پاک کرد یه چند تا برنامه هم پاک شد فقط عکس هام هیچ تغییری نکرده
الان هم دارم به ios 4.3.3 اپدیت میکنم شاید درست بشه ولی فکر نمکنم باز ربطی داشته باشه امدم اینجا از شما کمک بگیرم
راستی اگه به iso 4.3.3. که دارم اپدیت میکنم برای cydia و انلاک بودن ایفون مشکلی پیش میاد ؟
مطمئنید اینکارو درست انجام دادین؟ apple id رو که وارد کردین بعدش پیغام موفقیت آمیز بودنش اومد؟اون کارو کردم چون قبله اینکه پست بدم چندین صفحه از راهنمیای هاتون به دیگران استفاده کردم ولی مشکل حل نشد
الان به 4.3.3 اپدیت هم کردم باز نشد
سایدیا و اینستالیوس هم پاک شد با اپدیت D:
باز مرسی از راهنمایتون