تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

هنوز که هنوزه درست نشده باو یکی بگه چیکار کنــــــــــــــــــــــم ! :(( من حوصله ی ریستور کردن ندارم ! :((
گوشی رو ببر به ریکاور بعدش در بیار درست میشه! ریستور لازم نیست!
بعدشم زود برو آیفونتو بفروش یدونه نوکیا بگیر! هم مارو راحت کن هم خودتو! :d#:-s

گوشی رو ببر به ریکاور بعدش در بیار درست میشه! ریستور لازم نیست!
بعدشم زود برو آیفونتو بفروش یدونه نوکیا بگیر! هم مارو راحت کن هم خودتو! :d#:-s
چجوری درش بیارم ؟! :دی ریکاوری همون بود که 10 ثانیه دست رو رو Home و Power میذاشتی ؟! :دی
اگه این کارو بکنم که میگه گوشیو باید ریستور کنی !!!

آخرین ویرایش:
سلام
من گوشی ایفون 4 ios 4.2.1 دارم
من ویندوز کامپیوترم را پاک کردم دوباره ریختم و ایتونز قبلی ام هم باهاش پاک شد
الان که ایتونز جدید نصب کردم گوشی ام را که وصل میکنم برای ریختن اهنگ و کلیپ ایتونز نمیریزه انها را
موزیک تو library وارد میکنم سینک میکنم ولی چیزی نمیریزه اهنگ های قبلی ام رو هم پاک کرد یه چند تا برنامه هم پاک شد فقط عکس هام هیچ تغییری نکرده

الان هم دارم به ios 4.3.3 اپدیت میکنم شاید درست بشه ولی فکر نمکنم باز ربطی داشته باشه امدم اینجا از شما کمک بگیرم

راستی اگه به iso 4.3.3. که دارم اپدیت میکنم برای cydia و انلاک بودن ایفون مشکلی پیش میاد ؟

سلام
من گوشی ایفون 4 ios 4.2.1 دارم
من ویندوز کامپیوترم را پاک کردم دوباره ریختم و ایتونز قبلی ام هم باهاش پاک شد
الان که ایتونز جدید نصب کردم گوشی ام را که وصل میکنم برای ریختن اهنگ و کلیپ ایتونز نمیریزه انها را
موزیک تو library وارد میکنم سینک میکنم ولی چیزی نمیریزه اهنگ های قبلی ام رو هم پاک کرد یه چند تا برنامه هم پاک شد فقط عکس هام هیچ تغییری نکرده

الان هم دارم به ios 4.3.3 اپدیت میکنم شاید درست بشه ولی فکر نمکنم باز ربطی داشته باشه امدم اینجا از شما کمک بگیرم

راستی اگه به iso 4.3.3. که دارم اپدیت میکنم برای cydia و انلاک بودن ایفون مشکلی پیش میاد ؟

علی عزیز درست راهنمایی کردن.
احتمال زیاد اتورایز نکردین!
آیتونز رو نصب کنید و از بالا store رو باز کنید و Authorize This Computer رو بزنید...

اون کارو کردم چون قبله اینکه پست بدم چندین صفحه از راهنمیای هاتون به دیگران استفاده کردم ولی مشکل حل نشد

الان به 4.3.3 اپدیت هم کردم باز نشد
سایدیا و اینستالیوس هم پاک شد با اپدیت D:
باز مرسی از راهنمایتون

اون کارو کردم چون قبله اینکه پست بدم چندین صفحه از راهنمیای هاتون به دیگران استفاده کردم ولی مشکل حل نشد

الان به 4.3.3 اپدیت هم کردم باز نشد
سایدیا و اینستالیوس هم پاک شد با اپدیت D:
باز مرسی از راهنمایتون
مطمئنید اینکارو درست انجام دادین؟ apple id رو که وارد کردین بعدش پیغام موفقیت آمیز بودنش اومد؟
یبار بهرته
deAuthorize کنید و مجددا Authorize کنید!

کلا این Authorize کلا هم جریانی داره واسه خودش. این دفعه آخری که ویندوز عوض کردم با اینکه 1 دونه از دفعات Authorize ام رو ازم کم کرد اما هیچ تغییری ایجاد نشد و همرو پاک کرد :دی تعویض ویندوز برای کاربران آپل یه کابوس محسوب میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or