Download ticket expired
Fileape مدل سایتش اینطوریه
وقتی رو لینک کلیک کردی تو همون صفحه بمون تا شمارنده صفر بشه و تا لینک دانلود ظاهر شد سریع روش یکبار کلیک کن ( اگر یکم دیر کنی اون پیغام میاد )
Download ticket expired
Fileape مدل سایتش اینطوریه
وقتی رو لینک کلیک کردی تو همون صفحه بمون تا شمارنده صفر بشه و تا لینک دانلود ظاهر شد سریع روش یکبار کلیک کن ( اگر یکم دیر کنی اون پیغام میاد )
من با این برنامه برای دانلود کار میکنم ، خیلی خوب هست :دوستان با safari خود آیفون نمیشه دانلود کرد؟
من مثلا میخوام یه آهنگ دان کنم یه صفحه میاد فقط همینو اجرا میکنه و save نمیشه !
من نمیدونم برنامه page 2d رو ریختم (که صفحات رو بینهایت میکنه) ، و بعد نصب کردم به pc وتو itunes تمام نظم آیکون ها به هم ریخته بود اما تو گوشی نه .
برنامه رو از سیدیا پاک کردم ، اما بازم درست نشد (تو کامپیوتر ، چون تو گوشی نظم ـش درست هست!)
itunes رو پاک و دوباره نصب کردم اما ...
چیکار کنم ؟
فکر کنم وقتی که شارژ ـش فول هست و به برق وصل هست ...
وقتی که به برق هست و داره شارژ میشه .(از خودم گفتم ولی فکر کنم با تجربیات درست باشه!!)
iPhone جی پی اس داره ؟! اگه داره چجوری میشه ازش استفاده کرد ؟!
اگه کسی برنامه ای میشناسه که بشه از GPS استفاده کرد معرفی کنه !جي پي اس كه در حد همون مكان ياب ماهواره اي داره !!
كه البته جوابگو هست
من در حالت حركت هم تست كردم كه جات توي نقشه هم همزمان با خودت تغيير ميكنه
اما اگر احتياج به مختصات جغرافيايي داري يا يك جي پي اس حرفه اي، نرم افزار هاي اينگونه زياد هست
اما من تست نكردم ببينم جوابگو هستن يا نه![]()
1- انجام دادم ، اما در عین ناباوری ، وقتی روی گزینه Reset Home Screen Layout کلیک میکنم ، منو ریست نمیشه ؟!!!!!!من این مشکل رو ندارم ولی شاید با این روش مشکلت حل بشه :
1- برو به Settings ---> General ---> Reset ---> Reset Home Screen Layout
2- iTunes رو پاک کن و دوباره نصب کن
3- iTunes رو اجرا کن و از داخل برنامه صفحات رو مرتب کن
اگه کسی برنامه ای میشناسه که بشه از GPS استفاده کرد معرفی کنه !