تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

اخه مشکل اینجاست باری هایی که رو ایپاد دوستم اجرا میشه رو مال من نمیشه.
اگه بخوام بفهمم appsync رو ایپاد هست یا نه باید سرچ کنم؟
تو cydia برو بعد تو قسمت manage گذینه ی اول نوشته packages بعد ببین appsync هست توشون یا نه ؟!
تو ios6.1.2 کیبورد فارسی نیست! چجوری تو گوشی نصبش کنم؟!

تو settings --->general ----> keyboard ---->keyboars ---> Arabic رو ادد کن برای گچپژ هم روی حروف کجبز دستت رو نگه دار ...

سلام
من ایپاد تاچ ۴g دارم
ای او اس ۶.۱.۲ هم روش نصب هست و جیل هست
تو این چند روزه خیلی باتریش ضعیف شده جوری که به۱۰٪نرسیده خاموش میشه !!!!!!!!!!!!!
حالا باید چی کار کنم تا باتریش مثل روز اولش بشه؟؟؟

سلام
من ایپاد تاچ ۴g دارم
ای او اس ۶.۱.۲ هم روش نصب هست و جیل هست
تو این چند روزه خیلی باتریش ضعیف شده جوری که به۱۰٪نرسیده خاموش میشه !!!!!!!!!!!!!
حالا باید چی کار کنم تا باتریش مثل روز اولش بشه؟؟؟

تویک زیاد نصب کردی از سیدیا ؟!

دوستان من نيوآيپد دارم رو تاچ بالاييش يه خط نازك افتاده.
از دوستان تو پايتخت كسى قيمت تاچ مناسب سراغ نداره كه طرف هم كارش مطمئن باشه كه بخوام عوضش كنم؟
تشكر

سلام

راهی هست که از روی یه دستگاه جیل شده بشه بازی یا برنامه نصب شده اش رو بکاپ بگیری و نصب کنی روی یه دستگاه جیل شده دیگه؟

من با i-fun box تونستم از برنامه یه گوشی بکاپ بگیرم به شکل فایل ipa ولی وقتی روی یه گوشی دیگه نصبش میکنم یا صفحه سیاه میشه و میپره تو springboard یا ازم apple ID میخواد. ضمنا AppSync هم دارم و نسخه iOS هم 6.1 هستش.

با سلام
دوستان یک سوال خیلی فوری
من یکی از اقوامم داره از کانادا میاد ، بنظرتون بگم بهش از اونجا یه آیپاد تاچ 5th G را بگم بیاره ارزونتر در میاد یا از اینجا بگیرم ؟!(با توجه به دلار کانادا) آیا آیپادی که اونطرف هست با اینی که تو ایران هست از نظر کیفیت فرقی می کنه ؟! یعنی شاید جنسی که واسه آسیا می فرستن با جنسی که واسه آمریکا و کانادا می فرستن شاید یکم فرق کنه. من این سولا را پرسیدم چون الان نه قیمت آیپاد اینجا دستمه نه دلار کانادا.
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر

سلام

راهی هست که از روی یه دستگاه جیل شده بشه بازی یا برنامه نصب شده اش رو بکاپ بگیری و نصب کنی روی یه دستگاه جیل شده دیگه؟

من با i-fun box تونستم از برنامه یه گوشی بکاپ بگیرم به شکل فایل ipa ولی وقتی روی یه گوشی دیگه نصبش میکنم یا صفحه سیاه میشه و میپره تو springboard یا ازم apple ID میخواد. ضمنا AppSync هم دارم و نسخه iOS هم 6.1 هستش.

مگه با خود آیتونز نتونستی !؟ اون که خیلی بهتره ! یه بکاپ میگیری بعد اون یکی دستگاه رو وصل میکنی میزنی restore from backup بعد اون بکاپی که از اون یکی دستگاه گرفته بودی رو میریزی روش !

با سلام
دوستان یک سوال خیلی فوری
من یکی از اقوامم داره از کانادا میاد ، بنظرتون بگم بهش از اونجا یه آیپاد تاچ 5th G را بگم بیاره ارزونتر در میاد یا از اینجا بگیرم ؟!(با توجه به دلار کانادا) آیا آیپادی که اونطرف هست با اینی که تو ایران هست از نظر کیفیت فرقی می کنه ؟! یعنی شاید جنسی که واسه آسیا می فرستن با جنسی که واسه آمریکا و کانادا می فرستن شاید یکم فرق کنه. من این سولا را پرسیدم چون الان نه قیمت آیپاد اینجا دستمه نه دلار کانادا.
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر

به نظر من هیچ فرقی نمیکنه ! هم از لحاظ کیفیت هم قیمت فوق فوقش 50 تومن ! چون من خودمم این کار کردم زیاد برام سود نداشته !

عجیبه ! ولی اگه خیلی اذیت میکنه یه بار دیگه ریستورش کن !
شاید این مشکل برای این باشه که من از تبدیل ایفون (دو شاخه به usb)استفاده می کنم!!!!؟؟؟ مشکل از این میشه باشه؟؟؟
برای این از تبدیل خود ایپاد استفاده نمی کنم چون وقتی با تبدیل ایپاد استفاده می کنم تاچش خوب کار نمی کنه !!!!!!!!!
لطفا کمک کنید :(

شاید این مشکل برای این باشه که من از تبدیل ایفون (دو شاخه به usb)استفاده می کنم!!!!؟؟؟ مشکل از این میشه باشه؟؟؟
برای این از تبدیل خود ایپاد استفاده نمی کنم چون وقتی با تبدیل ایپاد استفاده می کنم تاچش خوب کار نمی کنه !!!!!!!!!
لطفا کمک کنید
:(
مشکل یا از باطریت یا شارژر یا مدار نگه داری شارژ و انتقالش هست دیگه
با شارژر اصل آیپادت یه بار فول شارژ کن . قبلش بزار خاموش بشه دیوایس کاملا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or