تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

IDM ارور میده

ارور 1009 چه کوفتیه ؟! از وقتی 5.1.1 ریختم این اروره باز میاد .

چیکارش کنم ؟!

- اگه میشه یه توضیحی درباره کار با Buzz پلیر بدین ، چجوری فیلم ها رو بریزیم توش و ببینیم ؟! فیلمو از نت با ایپاد دان کنیم خود به خود میره تو لیستش ؟! یه توضیح اگه میشه بدی .

واسه من ok.
96069713761648704017.jpg

باید از v*p*n استفاده کنی.
یه 1-2 ساعت دیگه بهت میگم.

واسه من ok.
96069713761648704017.jpg

باید از v*p*n استفاده کنی.
یه 1-2 ساعت دیگه بهت میگم.

با س*ا*ک*س که میرم بجای .ipa یه فایل با پسوند .htm با حجم 3 کیلوبایت دان میکنه . جای دیگه میتونی آپلودش کنی ؟!

اون ارور رو هم اگه میشه بگو چیکارش کنم ممنون .

با س*ا*ک*س که میرم بجای .ipa یه فایل با پسوند .htm با حجم 3 کیلوبایت دان میکنه . جای دیگه میتونی آپلودش کنی ؟!

اون ارور رو هم اگه میشه بگو چیکارش کنم ممنون .
پرشین گیگ - دانلود - Y! Messenger(v4928-records).rar
ارور رو که گفتم باید از v-p*n استفاده کنی.

درباره ی کار با باز پلیر یا هر پلیری:
بعد از وصل کردن گوشی و بازکردن آیتونز به قسمت apps برو بعد بیا پایین صفحه تو قسمت file sharing:
24230588293689960726.jpg

رو برنامه مورد نظر کلیک کن و فایل مورد نظر رو تو قسمت راتی drag کن.

یه مشکل دیگه هم دارم :d

longman دیکشنری رو دانلود کردم ( LDOCE ) منتها وقتی میرم توش ، میره تو میلم بعد یه میل میخواد بزنه که توش نوشته serious runtime for ....... . چیز خاصی باید بریزم تا این دیکشنری اجرا بشه ؟!

الان کلا من بعد جیلبریک از سیدیا اینستالوس رو فقط نصب کردم ، ایا چیزای ضروری دیگه ای هم هست که لازم باشه بنصبم ؟!

یه مشکل دیگه هم دارم :d

longman دیکشنری رو دانلود کردم ( LDOCE ) منتها وقتی میرم توش ، میره تو میلم بعد یه میل میخواد بزنه که توش نوشته serious runtime for ....... . چیز خاصی باید بریزم تا این دیکشنری اجرا بشه ؟!

الان کلا من بعد جیلبریک از سیدیا اینستالوس رو فقط نصب کردم ، ایا چیزای ضروری دیگه ای هم هست که لازم باشه بنصبم ؟!

من خودم ار این استفاده میکنم:
پرشین گیگ - دانلود - iDic 2.rar

بسته به نیازت

دوستان من Google+-v1.0.9.4278 رو دانلود و نصب کردم روی آیپادم
ولی وقتی میزنم که لوگین بشه اول مینویسه Singing In ، بعد از چند لحظه میگه که :
The Internet connection appears to be offline

چه کار کنم؟

wifi روشن هست و توی بقیه نرم افزار ها و وب گردی مشکلی ندارم
ios 5.0.1 جیلبریک شده

عکس:
175f2ebb265d.jpg

دوستان من Google+-v1.0.9.4278 رو دانلود و نصب کردم روی آیپادم
ولی وقتی میزنم که لوگین بشه اول مینویسه Singing In ، بعد از چند لحظه میگه که :
The Internet connection appears to be offline

چه کار کنم؟

wifi روشن هست و توی بقیه نرم افزار ها و وب گردی مشکلی ندارم
ios 5.0.1 جیلبریک شده

عکس:
175f2ebb265d.jpg

فک کنم به خاطر شیلترینگ!!

عذر میخوام دوستان من فایل ابدیت 5.1.1 رو برای ایباد نسل 3 دانلود کردم (جدا از ایتونز . از سایت های دانلود) چگونه باید انقالش بدم به ایتونز و بعدش گوشی؟
ممنون

عذر میخوام دوستان من فایل ابدیت 5.1.1 رو برای ایباد نسل 3 دانلود کردم (جدا از ایتونز . از سایت های دانلود) چگونه باید انقالش بدم به ایتونز و بعدش گوشی؟
ممنون

وقتی دیوایس وصل هست به کامپیوتر iTunes رو اجرا کن ، برو به قسمت Restore قبل از اینکه روی ریستور کلیلک کنی Shift رو نگه دار بعد کلیک کن یه Browser باز میشه که میتونی فایل Firmware رو انتخاب کنی .

وقتی دیوایس وصل هست به کامپیوتر iTunes رو اجرا کن ، برو به قسمت Restore قبل از اینکه روی ریستور کلیلک کنی Shift رو نگه دار بعد کلیک کن یه Browser باز میشه که میتونی فایل Firmware رو انتخاب کنی .

متشکرم داداش . یه دنیا ممنون>:d

--------------------------------------

دوستان میشه یکی بگه چطور میشه هک دایم کرد؟
ساده توضیح بدید لطفا:d

جدیدا یه مشکلاتی پیش اومده برای ما که فایلهای ipa ناقص دانلود میشن و نمیشن add کرد به آیتونز
اعصابم واقعا داغون شده . دیروز 500 مگ دانلود کردم همش پرید . کسی راهی برای recovery و تعمیر این فایل ها نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or