تمام اطلاعات COD.GHOST فردا در دسترس خواهد بود

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
images

قردا 30 دقیقه نمایش از بخش گیم پلی COD . GHOST به نمایش در خواهد آمد . شما میتوانید مستقیما این گیم پلی را در اینجا تماشا کنید.
همچنین شما میتوانید از شبکه ی DirectTV تماشاگر این گیم پلی باشید. علاوه بر این دو میتوانید شاهد نمایش این گیم پلی در COD.COM و یا از طریق برنامه MACHINIMA در xbox 360 باشید و این گیم پلی را به طور کامل مشاهده کنید
این بازی در 5 نوامبر برای 360 . ps 3 و pc عرضه خواهد شد این بازی برای xbox 1 و ps4 نیز عرضه خواهد شد .
منبع

خوب ترایلر رو دیدم ولی اصلا شبیه بازی های نسل بعد نیست - واقعاً داغونه.
فکر کنم دارن روی کنسول های فعلی بازی میکنند.

البته گیم پلی همونه و هیچ تغییری نکرده - این نوع دویدن آدم هارو نمیخوان درست کنن ؟ خیلی مسخره میدون:-&

البته گیم پلی همونه و هیچ تغییری نکرده - این نوع دویدن آدم هارو نمیخوان درست کنن ؟ خیلی مسخره میدون
:-&
موشن کپچر کردن ...احتمالا" آدمه مسخره میدویده

آره باگ انیمیشنی خیلی داره! گرچه بازیم بهتر از نسخه های قبل شده در کل! گرافیکشم که تغیری نکرده!
ولی معلوم میشه اکتیویژن احساس کرده که یکم باید تنوع به خر بده و به خرج داده خدا رو شکر!
MW3 و BOII بنظر من بد نبودن ولی اصلا هیچ تنوعی نداشتن ولی این وجود سگ و جنگ زیر آب خیلی تنوع خوبی ایجاد میکنه توی روند بازی! تبریک که بالاخره به فکر افتاد اکتی...

بشدت منتظر بازیم! با دیدن این دو تا تریلر خیلی ذوق و شوقم زیاد شد... واقعا عالی بودن!!

ديگران رو كه نميدونم ولي به نظر من كه نمايشش خيلي خوب بود هم انيميشن ها خيلي خوب شده بودن هم مؤلفه هاي گرافيكيش از aa تا تكسچر و نورپردازي پيشرفت كرده بودن و تغييرات خوبي هم گيم پلي كرده بود هم بخش هدايت سگش جديد و جالب بود و هم اون مبارزاتش فكر كنم تاكتيكي تر شده بود و مثل كالاوهاي قبلي بكش برو جلوي خيلي ساده و راحت نبود ضمنا اتمسفر محيط دشتش خيلي هنري و خوب بود و يه حس جالبي به ادم ميداد به نظرم تجربه اين عنوان روي 60 فرم و 1080p خيلي جالب به نظر ميرسه.
ولی حیف 4 تا وسیله نقلیه درست توش نمیزارن تا دهن این BF فن هارو ببندن اصن یه وضی :d بتل رو شکست میشده این شماره من بهش اعتقاد دارم :> .

ینی واقعا این گرافیکو تو هیم ننسل نمیتونن پیاده کنن ؟

- - -ویرایش - - -

ینی واقعا این گرافیکو تو هیم ننسل نمیتونن پیاده کنن ؟

ولی حیف 4 تا وسیله نقلیه درست توش نمیزارن تا دهن این BF فن هارو ببندن اصن یه وضی :d بتل رو شکست میشده این شماره من بهش اعتقاد دارم :> .
حمید؟ شدی یکی از ماکرو/گیرز آو وار فن ها که یهو سونی فن شد دوبار برگشت الانم به اپیک و کلیف فحش میده؟ چی بگم من بهت آخه؟:دی

از همه مسخره تر اون سگ هستش که تو بازی گذاشتن.

فکر کنم برای سگه بجزء دوربین،گوشی هم گذاشتن - اینطور که معلومه اگر از اول بازی سگ داشته باشی میتونی کل بازی رو با همین آقا سگ تموم کنی

جالب اینجا بود سگ از پینجره پرید تو بعد اون 3 نفر ترسیدن و فرار کردن به سمت در که به شهادت برسن . سوال اینجاست : آیا 3 نفر آدم که مسلح هستن حریف یه سگ نمیشن !؟

تو شماره های قبلی گردن سگ رو ینفری میشکستیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or