تمامی کنترلرهای Xbox One با PC سازگاری دارند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox_one_day_one_controller_header.jpg

شرکت مایکروسافت مجددا تاکیید کرده است که کنترلر های Xbox One موجود در بازار پس از عرضه درایور مخصوص با PC به خوبی کار خواهند کرد.
سایت OXM یک سری شایعات را گزارش کرده بود مبنی بر اینکه یک نسخه دیگر از این کنترلرها در راه است که با PC سازگاری دارد. آقای Albert Penello این موضوع را تکذیب و در انجمن NeoGaf گفته اند:
این مسئله 100 درصد اشتباه است. زمانی که درایورها آماده شوند، کنترلر های فعلی پاسخ گو خواهند بود. برنامه ای در دستور کار نیست که یک کنترلر مجزای دیگر مخصوص PC عرضه کنیم. کنترلر Xbox One که شما امروز دارید کاملا مانند Xbox 360 عمل خواهد کرد. کنترلرهای با سیم Xbox One مشکلی نخواهند داشت، اطلاعات مرتبط با نسخه وایرلس را در آینده اعلام می کنیم. تاریخ دقیقی برای عرضه آپدیت نداریم اما امسال حتما عرضه خواهد شد. پس از اینکه آماده شد اطلاعات بیشتری را در خدمت شما قرار خواهم داد.
نظر شما درباره کنترلر Xbox One چیست؟
MCV

با توجه به اینکه دسته x1 رو با کابل micro usb میشه به کامپیوتر وصل کرد بنابراین دیگه هیچ خرج اضافه واسه کسایی که کنسول رو دارن یا دسته رو میخرن وجود نداره

کیفیت محصولات لاجیتک به مراتب کمتر از ریزر هست نسبت به پولی که می دی نصفشم تحویلت نمی ده من یه g9x خریدم عین چی پشیمون شدم الان جاش razer mamba گرفتم اصلا قابل مقایسه نیست باهاش جالبه که حتی افرادی که هیچ سر رشته ای ندارن زمانی که می یومدن خونم اینقدر تفاوت فاحش بود که فکر می کردن g9x دم دستیمه. اسپیکر معروف 6 تکه ی اپیتیکیشم داشتم قابل قیاس با سینمای پاناسونیکی که دارم اصلا نیست تازه ارزون ترم هست دستشم که یه روزه فروختم حالا کی هیتره؟ بازم دلیل می خواید؟ یا حداقل یه دلیلی بیارید ما هم قانع شیم
به جرات می گم هر کی دسته ی 360 برای pc خریده عاشقش شده همه ی بازی ها قشنگ A B روی صفحه نشون می دن همشون ویبره داره من الان 3 ساله دارم اخم نگفته
در ضمن همین لاجیتکی که می گید سیمیش(بی سیم که اصلا نداره) نزدیک 250 یا 300 هست درست خاطرم نیست یادمه خیلی گرون تر از پک کامل وایرلس 360 برای pc بود ریزر 270 تومنه مدل سابر. بی سیم ماکروسافت 170 تومنه
در اخر دسته ی xone بیش از 40 تا برتری(به گفته ی ماکروسافت) به نسبت دسته ی 360 داره

عزیز اینا یه سری تجربه شخصی که شما نوشتی نه دلایل قانع کننده.از طرفی دسته بازی چه ربطی به موس و اسپیکر داره.چون شما با محصولات Logitech حال نمیکنی که نباید اینجوری زیر سوال برن
دسته های Logitech و razer هم به راحتی با بازیهای ویندوز هماهنگند و البته ویبره!هم دارند.
Logitech دسته بیسیم نداره!!:| قیمت F710فکر کنم الان از دسته وایرلس 360 کمتره و با امکاناتی مثل ویبراتور اختصاصی،دکمه های قابل برنامه ریزی، بی سیم بودن و تاخیر در حد هزارم ثانیه یکی از بهترین دسته های بازیه..محصولات razer که دیگه تو کیفیت و کارایی اصلا همتا ندارند.به همین دلیل با وجود اینا خرید دسته کنسول برای یه پی سی گیمر تو اولویت نیست.کسی هم نگفت دسته های xbox بی کیفیتند که شما اینجوری طومار Logitech رو پیچوندی:).دسته هایی هم مثل Onza و Sabertooth که دیگه جای هیچ شک شبهه ایی برا انتخاب باقی نمیگذاره.شما Onza یا Sabertoothدستت بگیر قول میدم دیگه طرف دسته xbox نمیری.

آخرین ویرایش:
عزیز اینا یه سری تجربه شخصی که شما نوشتی نه دلایل قانع کننده.از طرفی دسته بازی چه ربطی به موس و اسپیکر داره.چون شما با محصولات Logitech حال نمیکنی که نباید اینجوری زیر سوال برن
دسته های Logitech و razer هم به راحتی با بازیهای ویندوز هماهنگند و البته ویبره!هم دارند.
Logitech دسته بیسیم نداره!!:| قیمت F710فکر کنم الان از دسته وایرلس 360 کمتره و با امکاناتی مثل ویبراتور اختصاصی،دکمه های قابل برنامه ریزی، بی سیم بودن و تاخیر در حد هزارم ثانیه یکی از بهترین دسته های بازیه..محصولات razer که دیگه تو کیفیت و کارایی اصلا همتا ندارند.به همین دلیل با وجود اینا خرید دسته کنسول برای یه پی سی گیمر تو اولویت نیست.کسی هم نگفت دسته های xbox بی کیفیتند که شما اینجوری طومار Logitech رو پیچوندی:).دسته هایی هم مثل Onza و Sabertooth که دیگه جای هیچ شک شبهه ایی برا انتخاب باقی نمیگذاره.شما Onza یا Sabertoothدستت بگیر قول میدم دیگه طرف دسته xbox نمیری.

من اکثر خریدهام رو با استناد به سایت های معتبر انجام می دم 4-5 تا نقد می خونم دستم میاد چی به چی حالا اگه شما منتقدها هم قبول ندارید یه بحث دیگه ای هست اما به نظر خودم نظر شخصیم raezer بهترین محصولات گیمینگ رو داره هر چند این مدل دسته ی سابرش خیلی نقدهاش خوب نیست در حد razer نیست زیادی هم شبیه دسته ی اصلی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or