تمامی کنترلرهای Xbox One با PC سازگاری دارند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox_one_day_one_controller_header.jpg

شرکت مایکروسافت مجددا تاکیید کرده است که کنترلر های Xbox One موجود در بازار پس از عرضه درایور مخصوص با PC به خوبی کار خواهند کرد.
سایت OXM یک سری شایعات را گزارش کرده بود مبنی بر اینکه یک نسخه دیگر از این کنترلرها در راه است که با PC سازگاری دارد. آقای Albert Penello این موضوع را تکذیب و در انجمن NeoGaf گفته اند:
این مسئله 100 درصد اشتباه است. زمانی که درایورها آماده شوند، کنترلر های فعلی پاسخ گو خواهند بود. برنامه ای در دستور کار نیست که یک کنترلر مجزای دیگر مخصوص PC عرضه کنیم. کنترلر Xbox One که شما امروز دارید کاملا مانند Xbox 360 عمل خواهد کرد. کنترلرهای با سیم Xbox One مشکلی نخواهند داشت، اطلاعات مرتبط با نسخه وایرلس را در آینده اعلام می کنیم. تاریخ دقیقی برای عرضه آپدیت نداریم اما امسال حتما عرضه خواهد شد. پس از اینکه آماده شد اطلاعات بیشتری را در خدمت شما قرار خواهم داد.
نظر شما درباره کنترلر Xbox One چیست؟
MCV

حالا قیمیت اینا چند هستش؟

هر کی برا خودش یه قیمتی میده .اخرین قیمتی که دارم 245 تومن بوده شاید بعضی جاها ارزون ترم گیر بییاد

با وجود دسته های بسیار با کیفیت LogitechیاRazer اگه این درایور هم نمییومد هیچ اتفاقی نمی افتاد.اما با وجود این درایور اگه قرار باشه بین دستهxo یا ps4 یکی رو انتخاب کنم قطعا دسته xo رو انتخاب می کنم.....

245ت +120 ت برای شارژر ( کابل ) = 365 تومن برای اینکه بشه از کنترلر 1 روی پی سی استفاده کرد !
تو دیجیتال فاندری یکی یه راه پیدا کرده ( غیر رسمی ) که بشه از کنترلر رو کامپیوتر استفاده کرد !

مسخره بازی دیگه مثل X360. حتما یا باید برید دسته سیم دار بخرید یا حتما باید رسیور مخصوص رو خریداری کنید تا این دسته به PC وصل شه. من که کنترلر PS3 رو به راحتی به LapTop وصل کردم (هنوز بلوتوث رو امتحان نکردم و فقط با سیم وصل کردم) و خیلی هم عالیه و اون همه دنگ و فنگ 360 رو نداره.

باز هیترها اومدن مگه بهتر از دسته ی 360 با 1 هم برایpc هست اخه؟؟؟؟؟

یه پک بی سیمش رو می خری یه عمر راحت بازی می کنی دنگ و فنگ نداره حتی به محض اتصال خودش نصب می شه بعد لذت وایرلس یه چی دیگس کیفیتشم عالیه کی گفته لاجیتک بهتره لاجیتک اصلا مالی نیست ریزر باز یه برای گفتن نداره هر چند کیفیتش فرق چندانی با 360 نداره
از من که 15 تا گیم پد دارم نصیحت هیچی اصلیش نمی شه با 99 درصد بازی ها سازگاره

باز هیترها اومدن مگه بهتر از دسته ی 360 با 1 هم برایpc هست اخه؟؟؟؟؟

یه پک بی سیمش رو می خری یه عمر راحت بازی می کنی دنگ و فنگ نداره حتی به محض اتصال خودش نصب می شه بعد لذت وایرلس یه چی دیگس کیفیتشم عالیه کی گفته لاجیتک بهتره لاجیتک اصلا مالی نیست ریزر باز یه برای گفتن نداره هر چند کیفیتش فرق چندانی با 360 نداره
از من که 15 تا گیم پد دارم نصیحت هیچی اصلیش نمی شه با 99 درصد بازی ها سازگاره

شما که خودت از هر هیتری هیتر تری!
همین مونده بود کیفیت LogitechوRazer زیر سوال بره!!!!من خودم F710 و دسته های ps3 و x360 دارم از همشون هم استفاده کردم.شما مثل اینکه در جریان اشکالات dpad دسته x360 نبودی.بازم میگم با وجود دسته های Logitech وRazer که کاملا هم با پی سی سازگارند خرید دسته های کنسولی ارجحیت نداره.اگه هم قرار باشه بین دسته xo و ps4 یکی انتخاب بشه به خاطر سازگاری بازیهای پی سی با دسته های xbox خرید دسته های xbox بهتره.

با وجود دسته های مهندسی شده و میلیون دلاری خرج شده برای طراحیشون راحت ترین سازگاری رو با ویندوز و بازی ها داره کدوم ادم عاقلی میره سراغ ریز و لاجیتک

والا منم سالهاست با کنترلر 360 رو PC بازی میکنم اصلا مشکلی نداشتم فوق العادست.. کنترلر xbox one شدیدا استقبال میشه حتما تهیش میکنم

بالاخره سی پی گیمرها طرفدارای ایکس باکس یجورایی از طرف ماکروسافت با هم فامیل هستن باید هوا همو داشته باشیم

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال
کسی نمیدونه با اومدن کنترلر Xbox One باید حتما این رو تهیه کرد برای بازی های PC ?
یا هنوز همون Xbox 360 هم ساپورت میشه برای بازی ها و میشه بازی کرد

همچنین در مورد اون Emulator دسته 360 که اسمش x360ce بود چطور ؟

این ریپ آف کامل دسته 360 ، از خود دسته 360 بهتره مثلا ؟!!!!!

کنترلر بهتر از کنترلر های کنسولی نداریم ، رو PC هم بازی بخوام بازی کنم ، دسته کنسول رو وصل میکن بهش بازی میکنم

شما که خودت از هر هیتری هیتر تری!
همین مونده بود کیفیت LogitechوRazer زیر سوال بره!!!!من خودم F710 و دسته های ps3 و x360 دارم از همشون هم استفاده کردم.شما مثل اینکه در جریان اشکالات dpad دسته x360 نبودی.بازم میگم با وجود دسته های Logitech وRazer که کاملا هم با پی سی سازگارند خرید دسته های کنسولی ارجحیت نداره.اگه هم قرار باشه بین دسته xo و ps4 یکی انتخاب بشه به خاطر سازگاری بازیهای پی سی با دسته های xbox خرید دسته های xbox بهتره.

کیفیت محصولات لاجیتک به مراتب کمتر از ریزر هست نسبت به پولی که می دی نصفشم تحویلت نمی ده من یه g9x خریدم عین چی پشیمون شدم الان جاش razer mamba گرفتم اصلا قابل مقایسه نیست باهاش جالبه که حتی افرادی که هیچ سر رشته ای ندارن زمانی که می یومدن خونم اینقدر تفاوت فاحش بود که فکر می کردن g9x دم دستیمه. اسپیکر معروف 6 تکه ی اپیتیکیشم داشتم قابل قیاس با سینمای پاناسونیکی که دارم اصلا نیست تازه ارزون ترم هست دستشم که یه روزه فروختم حالا کی هیتره؟ بازم دلیل می خواید؟ یا حداقل یه دلیلی بیارید ما هم قانع شیم
به جرات می گم هر کی دسته ی 360 برای pc خریده عاشقش شده همه ی بازی ها قشنگ A B روی صفحه نشون می دن همشون ویبره داره من الان 3 ساله دارم اخم نگفته
در ضمن همین لاجیتکی که می گید سیمیش(بی سیم که اصلا نداره) نزدیک 250 یا 300 هست درست خاطرم نیست یادمه خیلی گرون تر از پک کامل وایرلس 360 برای pc بود ریزر 270 تومنه مدل سابر. بی سیم ماکروسافت 170 تومنه
در اخر دسته ی xone بیش از 40 تا برتری(به گفته ی ماکروسافت) به نسبت دسته ی 360 داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or