فکر نکنم بشه شما امتحان کنید به ما هم بگیدحتما باید شماره آمریکا باشه؟ تو کانادا آشنا دارم نمیشه کد رو به شماره اونا بفرستن؟
فکر نکنم بشه شما امتحان کنید به ما هم بگیدحتما باید شماره آمریکا باشه؟ تو کانادا آشنا دارم نمیشه کد رو به شماره اونا بفرستن؟
دوستان لطفا دیگه از این سایت نذاریدیه سر به این سایت بزنید
PSNBoss - Free $20 PSN Codes for Everyone!
لونم برنامه خوبیهببخشيد من تو appnana اكانت دارم و مثل appbounty ميمونه به نظر شما كدوم بهتره؟
MADRIDISTA
i-safe عزیز, من اولین گیفت بینگ رو گرفتم ولی نوشته که باید 24 hours صبر کرد, بعد 24 ساعت ایمیل میشه؟ الان قسمت orderhistory که میرم status اوردر رو زده کنسلد!
bing rewards helperهم اضافه کردم باز کنسل شد!
برنامه رو نصب کردم فقط hostname از کجا گیر بیارم برای کانکت شدن, برام پ.خ کن مرسینه دوست عزیز برنامه soft ether یک نوع چیز شکن هست
اگه میشه یک آموزش کامل بزار.ممنوندوستان منتظر بودم این روش بهم کد رو بده که داد بعد پست بذارم
الان دسترسی ندارم به کامپیوتر ولی یه توضیح مختصری همین جا میدم تا بعدا کاملش میکنم
اسم سایتش swagbucks هست
کار باهاش کمی سخته ولی دستتون راه میفته
متاسفانه باز هم نیاز به تایید شماره تلفن داره از طریق میتونید کلی گیفت در بیارید به طوری که من از یک تبلیغ پنج دلار یکشبه در اوردم
نیاز به کردیت کارت داره که تو گوگل کلی پیدا میشه ولی بدون کردیت هم میشه ولی زمان بیشتری میبره
تبلیغ ها هم به صورت survey search game video هست که بیشترین درآمد رو survey داره مثلا یک سوروی 1000 swagpoint داره که میشه ده دلار اونم تو یک تبلیغ!!!
چشم عزیز در اسرع وقت میذارماگه میشه یک آموزش کامل بزار.ممنون