تمامی روش های دریافت گیفت کارت رایگان

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]i-safe عزیز, من اولین گیفت بینگ رو گرفتم ولی نوشته که باید [/FONT]24 hours صبر کرد, بعد 24 ساعت ایمیل میشه؟ الان قسمت orderhistory که میرم status اوردر رو زده کنسلد!

دوستان منتظر بودم این روش بهم کد رو بده که داد بعد پست بذارم
الان دسترسی ندارم به کامپیوتر ولی یه توضیح مختصری همین جا میدم تا بعدا کاملش میکنم
اسم سایتش swagbucks هست
کار باهاش کمی سخته ولی دستتون راه میفته
متاسفانه باز هم نیاز به تایید شماره تلفن داره از طریق میتونید کلی گیفت در بیارید به طوری که من از یک تبلیغ پنج دلار یکشبه در اوردم
نیاز به کردیت کارت داره که تو گوگل کلی پیدا میشه ولی بدون کردیت هم میشه ولی زمان بیشتری میبره
تبلیغ ها هم به صورت survey search game video هست که بیشترین درآمد رو survey داره مثلا یک سوروی 1000 swagpoint داره که میشه ده دلار اونم تو یک تبلیغ!!!

دوستان منتظر بودم این روش بهم کد رو بده که داد بعد پست بذارم
الان دسترسی ندارم به کامپیوتر ولی یه توضیح مختصری همین جا میدم تا بعدا کاملش میکنم
اسم سایتش swagbucks هست
کار باهاش کمی سخته ولی دستتون راه میفته
متاسفانه باز هم نیاز به تایید شماره تلفن داره از طریق میتونید کلی گیفت در بیارید به طوری که من از یک تبلیغ پنج دلار یکشبه در اوردم
نیاز به کردیت کارت داره که تو گوگل کلی پیدا میشه ولی بدون کردیت هم میشه ولی زمان بیشتری میبره
تبلیغ ها هم به صورت survey search game video هست که بیشترین درآمد رو survey داره مثلا یک سوروی 1000 swagpoint داره که میشه ده دلار اونم تو یک تبلیغ!!!
اگه میشه یک آموزش کامل بزار.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or