تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوستان خواهش میکنم کمک کنید اگر به نتیجه ای نرسم خانوادم میرن یه TV بیخود میگیرن
تلویزیون های CRT آیا HD واققی پشتیبانی میکنن یا نرم افزاریه مثلا این تلویزیون پاناسونیک که در توضیحاتش اومده 1080i و دو ورودی Component میتونه 720p واقعی رو نشون بده؟
http://www.panasonic.ae/PMM/English/Products/ProductDetails.aspx?PrdId=1391&CatId=28
من وقت زیادی ندارم اگر فرصت رو از دست بدم دیگه نمیتونم یه HDTV بخرم
یعنی هیچ کی پیدا نمیشه یه دونه از این HD های CRT رو خریده باشه و یه توضیح کوچیک بده؟!

من یه بار کامل توضیح دادم عزیزم ولی بازم به شما میگم که تلوزیونهایه CRT تا جایی که من میدونم تا 480p بیشتر ساپورته واقعی ندارن و بیشتر از این به روشه نرم افزاری هست

اتفاقا من یه اسلیم فیت ( سامسونگ ) داشتم که اون هم نوشته بود 1080i ولی عملا 480p رو پشتیبانی میکرد البته یه چیزی هم بهت بگم تو این رنج قیمتها ( زیره 700 ) همین CRT با همین کیفیته 480p تصویرش عالی میشه و میتونی باهاش از کیفیته HD نسبت به پولی که دادی لذت ببری
یه توضیحی هم بدم که CRT ها چون رزولوشنشون 800*600 هست بیشتر از 480p رو نمیتونن به صورته واقعی ساپورت کنن

دوستان اگر یه مروری تو صفحاته قبلی بکنن خیلی از سوالاتشون جواب داده میشه;)

سلام
یه سری مدلهایه سامسونگ که خدمتتون معرفی کرده بودم و دوستان گفتند که میخوان وایستن تا اونا بیان رو راجع بهشون تحقیق کردم دیدم مدلهایه آینده هستن و احتمالا تا 2009 نیان

گفتم بگم یه وقت رو حسابه چند ماه دیگه منتظر نباشید:blushing:

این قضیه ی Panorama , theater wide , or natural که در صفحه ی زیر گذاشتم چیه آیا تو ایران قابل استفاده هست؟ و این که آیا در اون تلویزیون "26 که تو سایت lcd-tv گذاشتن این قابلیت وجود داره؟
http://www.cnet.com/4520-7874_1-5108580-4.html

دوسته عزیز این که گفتید به ایران یا خارج از ایران ربطی نداره
شما وقتی رویه tv واید اسکرین داری یه برنامه به فرمته 4:3 نگاه میکنی تصویر از طرفین کشیده به نظرت میاد یعنی مثله عکسی که گذاشته طرف پهن و کوتاه به نظر میاد که برایه دیدنه تصویره طبیعی یا باید فرمته تصویر رو 4:3 کنید که کناره هایه تصویر مشکی میشه و کمی از فضایه مفید رو از دست میدید
یا اینکه زوم کنید که در این صورت تصویر از بالا و پائین کشیده میشه و ممکنه مقداری از بالا و پائینه برنامه رو از دست بدید
یا اینکه رو مودی که مده نظره تبلیغ ( لینکی که گذاشتید) هستقرار بدید که تصویر رو به حالته 16:9 یا همون wide و تصحیح شده ببینید

البته یه نکته خیلی مهم که باید بدونی دوسته من اینه که تصاویری که شما اونجا دیدی همه الکی هست و اینا تبلیغاته واسه فروشه تلوزیونشون چون تو تمامش اقراق شده و میخوان بگن که با موده پانورامایه اونا شما میتونید تصویر رو کاملا طبیعی ببینید که اصلا اینطور نیست مخصوصا وقتی تصویر در حاله حرکت هست مثله این میشه که دارید از پشته ذره بین بهش نگاه میکنید

من نمیدونم که این TV که معرفی میکنم تو ایران اومده یا نه ولی به نظر من اگه تصویرشو ببینید هیپنوتیزم میشید:
Panasonic TH-42PZ85U
کنتراست واقعی 30000.1
کنتراست دینامیک 1000000.1
تعداد پیکسلها 1920*1080
در مورد مدلهای سامسونگ که البته بیشتر LCD هستن باید بگم که LCD ها زیاد مناسب بازی نیستن چون که سرعت نوسازی پیکسلها در اونها پایینه و اعدادی هم که مارکهای کره ای و چینی از جمله سامسونگ در مورد محصولاتشون اعلام می کنن مخدوش هستند مثلا تو سایت C|net نوشته بود که کنتراست واقعی یه پنل سامسونگ که روی اون درج شده بود 10000.1 رو با هر روش و تکنیکی محاسبه کردن ولی بالاتر از 1423.1 نبوده کلا اگه دنبال TV خوب هستین برندهای ژاپنی رو انتخاب کنید مثل پاناسونیک و سونی و توشیبا , هیتاچی.

آخرین ویرایش:
یه دوستی در یک سایت به من گفت که اگر الان صبر کنی تا سال دیگه یه مدل جدیدتر بیاد
این اتفاق سال بعد هم دوباره تکرار خواهد شد و شما فقط زمان رو از دست خواهید داد
من زمانی که میخواستم ال سی دی بگیرم یک سال صبر کردم تا قیمت پایین بیاد وقتی هم که خرید کردم حالا میبینم که یه مدل جدیدتر اومده و قیمت بقیه هم بازم پایین اومده
پس هر چی صبر کنیم تا مدل جدید بیاد باز هم اون موقع باید منتظر یک مدل جدید بود و یک داستان تکراری دیگر
به نظر من زمان رو نباید از دست داد البته این به شخص مورد نظر هم بستگی داره که چقدر صبر داشته باشه

سواله سختی پرسیدم که چند روز منتظر جوابم؟!!!
کابل HDMI کلا تصویر بهتری داره ولی خیلی از سایتها که تست کردن دبدن که تو 720p تعداد آدمایی که تونستن تفاوتو بفهمن حبلی کم بوده از یه فاصله ای به بعد هم قابل تشخیص نبوده.
720p بهتر از 1080i هست چون حرکتها واصحتر هست برای نماهایی اکشن که دوربین زیاد در حرکته واضحتر و نرم تره.ولی کلن تفاوت بین 720p و 1080i و 1080p در حد خیلی کمی هست و هر چشمی detect نمیکنه کلا اگر فاصله از صفحه نمایش ریاد باشه هم که دیگه غیر فابل تشخیصه.

با سلام :cheesygri
يه سوال آماتوري دارم و اونهم اينكه از اين تلويزيونهاي HD كه بتونه 720 P رو بصورت واقعي پشتيباني كنه تو اينچهاي پايينتر (( اگه 21 اينچ باشه عاليه چون سه چهار تا واسه گيم نت مي خوام و يكم فضا كم دارم )) وجود داره يا نه و اگه داره قيمتها رو هم بصورت تقريبي بگيد . ضمنا فكر كنم پاناسونيك سوني يا توشيبا برام مناسبتر باشند . چون سامسونگ بصورت LCD هست و تو اينچهاي بالا كه بدرد كار من نميخوره . اگه ميشه اساتيد يه نظري بدن . خيلي ممنون . :love:

دوستان کسی اطلاعات دقیقی از این LCD TV تقریبا جدید سامسونگ 26 اینچ (فکر کنم r77 ) که قیمتش 640 تومنه رو پنل هم کنتراسن 1:3000 زده داره؟ممنون میشم اگه جوابمو بدین...

من پیشنهاد میکنم 22S88 بخری
اینم مشخصات با قیمت : http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=79
product_info.php

آخرین ویرایش:
با سلام :cheesygri
يه سوال آماتوري دارم و اونهم اينكه از اين تلويزيونهاي HD كه بتونه 720 P رو بصورت واقعي پشتيباني كنه تو اينچهاي پايينتر (( اگه 21 اينچ باشه عاليه چون سه چهار تا واسه گيم نت مي خوام و يكم فضا كم دارم )) وجود داره يا نه و اگه داره قيمتها رو هم بصورت تقريبي بگيد . ضمنا فكر كنم پاناسونيك سوني يا توشيبا برام مناسبتر باشند . چون سامسونگ بصورت LCD هست و تو اينچهاي بالا كه بدرد كار من نميخوره . اگه ميشه اساتيد يه نظري بدن . خيلي ممنون . :love:

سامسونگ تلویزیون LCD با سایز کوچک هم داره
شما میتونی مدل LA22S88B رو با قیمت 398000 تومان بخری
اینم مشخصاتش : http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=79

من حدود یک میلیون تومان پول دارم و می خوام یه تلویزیون LCD بخرم ...
خودم یه نگاه سریع که انداختم دو تا مدل از سامسونگ (LA32R88B-LA32S88B) و سری X-Vision مادیران به نظرم با این پولی که من دارم می تونن گزینه های خوبی باشن . . .
X-Vision روی کاغذ خیلی تفاوت با این دو مدل سامسونگ نداره ولی هیچ کس پیشنهادش نمیکنه٬ ممنون میشم اگر توضیح بدید
اگه گزینه های دیگه ای هم می تونن مطرح باشن بگید متشکر خواهم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or