تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام ...

آقا یه سوالی واسم مطرح شد !

فرض کن ما مثلا 800 تومن داریم میخوایم یه 26 r81 سامسونگ بگیریم .

فرق این TV با مانیتوره 21 یا 22 اینچ سامسونگ چقدره ؟

آیا تنها تفاوتشون تو سایز و قابلیت های عمومیه ؟

کدوم یکی توصیه میشه .

من فقط واسه بازی سوال میکنم .

ممنون

سلام ...

آقا یه سوالی واسم مطرح شد !

فرض کن ما مثلا 800 تومن داریم میخوایم یه 26 r81 سامسونگ بگیریم .

فرق این TV با مانیتوره 21 یا 22 اینچ سامسونگ چقدره ؟

آیا تنها تفاوتشون تو سایز و قابلیت های عمومیه ؟

کدوم یکی توصیه میشه .

من فقط واسه بازی سوال میکنم .

ممنون

خوب Resolution مانیتور بالاتره و سایز تلویزیون بزرگتره. Contrast تلویزیون بیشتره و سرعت مانیتور...
ولی مهم استفادست. اگر فقط برای بازی با کنسول میخوای، تلویزیون بهتره به نظر من چون بزرگتره! ولی برای بازی با کامپیوتر، مانیتور بهتره چون resolution بالاتره.

sorry for english typing

bebakhshid tv man 42 plasma hast mikhastam bedoonam vaghti ye bazi 720p hast man tv ro bezaram ro 1080i ya 720p
baray mesal saint row ra ro che resolotion bezaram ?
720p ya 1080i

khahesh mikonam javab bedid

sorry for english typing

bebakhshid tv man 42 plasma hast mikhastam bedoonam vaghti ye bazi 720p hast man tv ro bezaram ro 1080i ya 720p
720p ya 1080i

براي بازيهاي كه تحرك توشن زياد است يا بهتر بگم بازيهاي first person shooter روي 720p تنظيم كني بهتر

sorry for english typing

720p ya 1080i

کلاً 720p از 1080i برای بازی بهتره چون تعداد فریم تو حالت اول بیشتره. فرق رزلوشن هم تو 42 اینچ آنچنان نمیبینی. و خود 360 رزولوشن واقعی اصلیش 720p هست و بازیها upscale میشن در حالت 1080i .

بعضي ها اصلا به اين طور موارد توجه نميكنند و فقط دارند تلويزيون و مانيتور باهم مقايسه ميكنند .

اگه ميخواي كنسول را پيش كامپيوتر بزاري و بازي كني مانيتور بهتره به علت رزوليشن بالاتر و اينكه توجه داشته باشي مانيتورت از 26 اينچ به بالا تجاوز نكنه ! علتش را ميتونم بگم فقط به خاطر تمركز بيشتر .
مانيتوري كه روبروي شماست بايد به اندازه باشه كه تمركز بيشتري داشته باشيد و حداكثر در هنگام بازي چرخش چشم داشته باشيد و نه چرخش سر !!!
مانيتور اگه زياد بزرگ باشه شما مطمئنا در هنگام بازي چرخش سر خواهيد داشت و براي ديدن بالا يا پاين يا چپ و راست سرتون را تكون ميديد . پس در نتيجه دقت بيشتري نخواهيد داشت .
خوب اينو در نظر بگيريد شما از مانيتور حداكثر يك متر فاصله داريد .

ولي در مورد تلويزيون كساني كه ميخوان كنسول خودشون در خونه و در پذيرايي قرار بدن تلويزيون بهتره و هر چه قدر بزرگتر باشه بهتر . البته كمي خنده دار هست چرا كه كي مياد تو پذيرايي مانيتور قرار بده :laughing: با اينكه تلويزيون هاي جديد هم مانيتور و هم tv حساب ميشن .

در كل اگه ميخواي از نزديك بازي كني و يا كنار كامپيوتر مانيتور انتخاب اول كه دلايلش كاملا مشخصه و فاصله هاي دور تلويزيون (به علت كنتراست و روشنايي بيشتر كه در فاصله هاي دور بسيار تاثير گذار هست ).

سلام دوستان
این خبری که رادیو گفت و اعلام کرد قیمت ال سی دی در بازار به طور وحشتناکی ارزون شده و به حدود 700 هزار تومن رسیده
در چه حد راست هست؟
کمی در این مورد توضیح بدهید

شایعه یا واقعیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
این خبری که رادیو گفت و اعلام کرد قیمت ال سی دی در بازار به طور وحشتناکی ارزون شده و به حدود 700 هزار تومن رسیده
در چه حد راست هست؟
کمی در این مورد توضیح بدهید
اصلا جریان این خبر که چند روزی هست همه در مورد اون صحبت میکنند چی هست
اگر از دوستان کسی در این مورد اطلاعی داره و توی بازار هست مختصری توضیح بده که چه مارکهایی ارزون شده چون من شنیدم یکی از این مارکها احتمالا پاناسونیک بوده
مرسی خدانگهدار همه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or