من یه مدتیه میخوام LCD Samsung بگیرم. تو ایران تا این اواخر مدل F-71 بود که 1080p رو ساپورت میکرد که البته کنتراستش 6000:1 بود ولی سری جدید که اومده بنام M-81 که کنتراستش 15000:1 هست.. کسی از بچه ها اینو گرفته؟ راضیه یا نه.
سلام به دوستان LCD من تا samsung LA32R7)1080i) رو ساپورت میکنه. اصلا به درد بازی کردن میخوره؟ برای Elite چطور؟
دوست عزیز من یه m81 40 اینچ گرفتم و خیلی هم راضیم
اگر سوالی راجع بهش داری بگو جواب میدم
در ضمن زیر 40 اینچ نداره
بابا شما چرا یقه ی 1080P رو چسبیدید
360 فقط یک بازی با این رزولوشن(در حال حاضر )داره(VT3 )
در ضمن به قول استاد(ایتاگاکی) این رزولوشنه تبلیغاتیه برای به رخ کشیدن قدرت وامکانات کنسول
به همبن دلیل بازی NINJA GAIDEN SIGMA در رزولوشن 720P رندر خواهد شد
مرسی از پاسخ سریعت. میخواستم بپرسم شما از کابل VGA استفاده میکنی یا همون Component خودش؟ منظور اینکه تو 1080p فرقی هم میکنه؟ بهتره من یه کابل VGA بگیرم یا نه؟ بعد اینکه LCD که گرفتی Dead Pixel هم داره ؟ چون من رو این چیزا علکی حساسم. سوال آخر هم انکه 40 اینچ چند در اومد برات؟ الته من مشهد زندگی میکنم و نمایندگی سام هنوز M-81 رو نیاورده. میگه بزودی میاره و منم منتظرم کماکان. بعدم اینکه همونجور که میدونی شماره مدل سامسونگ که تو ایزان میاد با US فرق میکنه. مثلا اونور آخرین مدلها LN-TXX61F یا LN-TXX65F هست که جای XX همون سایز صفحه ال سی دی هست. مثلا LN-T4065F. قبل از این هم مدل LN-SXX61 یا 65 بود که کنتراستش 6000:1 بود. این مدلهای LN-TXX61F یا 65F کنتراستشون 10000:1 و 15000:1 هست . رو همین حساب فکر کنم M-81 مدل مطابق LN-TXX61F یا 65F باشه.حالا تو مدلهای LN-T فرق بین 65F و 61F اینه که صفحه نمایش 65F یه حالت Glossy یا براق داره. یه چیز تو مایه پلاسما. که خود سامسونگ بهش میگه Super Clear LCD. البته این حالت ال سی دی براق میگن کیفیت تصویر رو بالا میبره ولی یه ایراد کوچولو داره که ممکنه توی مکانی که نور زیاد باشه این صفحه براق نورو منعکس کنه مثل آینه و شما سایه خودتونو تو صفحه ببینید! ولی LN-TXX61F حالت معمولی و مثل ال سی دی های دیگه هست. اینا رو گفتم که بپرسم صفحه ال سی دی شما حالت براقو داره یا نه؟ اگه داشته باشه M-81 مطابق LN-TXX65F هست و اگر نه مطابق 61F. در هر صورت فرق خاصی نمیکنن. مدل F-71 هم مطابق LN-SXX61F در US بود.
اگه امکانش براتون هست یه عکس با موبایل یا هر چیزی از LCD تون بگیرید و اینجا بزارید ممنون میشم. در ضمن اینکه M-81 چند تا ورودی HDMI داره؟ 2 یا 3؟
صدالبته M-81 زیر 40 اینچ نداره چون این مدل در رده بندی TV قرار میگیره نه Monitor.
ببخشید خیلی شد.
ممنون.
تو زمینه LCD حالا میخواد TV باشه یا Monitor من شخصا سامسونگ رو بهت توصیه میکنم. اینو بگم که من خودم هنوز نخریدم ولی خب خیلی تحقیق کردم. مدل 26 R81 نیست و R81 1080p رو ساپورت نمیکنه. در ضمن مدلهای بهتر هستن که خب گرونترن مثل M-81. در اینکه وضوح تصویر در ال سی دی خیلی بیشتره نسبت به تلوزیونهای معمولی شک نکن حتی برای آنتن معمولی چه برسه به رسیور. من فکر کنم با 600-700 تومن یا کمتر یه مانیتور عالی 21 میتونی گیر بیاری اگه برای خودت میخوای و خوانواده استفاده نمیکنن. R-81 گزینه خوبی هست ولی خوب Full HD نیست یعنی 1920×1080 یا همون 1080p رو ساپورت نمیکنه و فقط 1366×768 رو ساپورت میکنه که اونم عالیه.
دوسته عزیز برای ماهواره و تلویزیون ایران بهترین انتخاب crt هستش.به علت نتیو رزولوشن های lcd و اپ اسکیل شدن تصویر .مثلا شما تصویر 640*480 ایران رو میدی به m81 بعد این تصویر باید اپ اسکیل بشه به 1920*1080 ! خودت ببین چه افت کیفیتی میشه! توی r81 هم همینطور چون باید تبدیل بشه به1360*768 .برای ست هم بعضی از کانال ها HD هتسند نه همه
کلا اینطوری میشه:
RF & Sat=CRT
BD&HD DVD=1080p lcd
Xbox 360 & ps3=720 p or 1080 p lcd