Saeed.x360
کاربر سایت
کیفیت بدتر می شه! چون ps2 تمام بازی هاش تو رزولوشن 640x480 اجرا می شن و وقتی شما تو یدونه hd بازی می کنید تصویر upscale می شه برای همین کیفیت به شدت پایین میاد. ps2 رو باید با همین tv های معمولی بازی کرد.2. و سوال دوم من در مورد وصل کردن Ps2 به یه ال سی دی اچ دی هست و اینکه ایا با این کار کیفیت تصویر فرقی هم میکنه یا نه یعنی بیشتر میشه یا نه
مگه اینجا مغازس و شما هم مشتری هستی که ما باید جواب گوی سوالات شما باشیم؟این از وظایف مدیر فرم هست
کیفیت بدتر می شه! چون ps2 تمام بازی هاش تو رزولوشن 640x480 اجرا می شن و وقتی شما تو یدونه hd بازی می کنید تصویر upscale می شه برای همین کیفیت به شدت پایین میاد. ps2 رو باید با همین tv های معمولی بازی کرد.
اول مرسی از جوابتکیفیت بدتر می شه! چون ps2 تمام بازی هاش تو رزولوشن 640x480 اجرا می شن و وقتی شما تو یدونه hd بازی می کنید تصویر upscale می شه برای همین کیفیت به شدت پایین میاد. ps2 رو باید با همین tv های معمولی بازی کرد.
مگه اینجا مغازس و شما هم مشتری هستی که ما باید جواب گوی سوالات شما باشیم؟![]()
اولا که بنده صاحاب اینجا هستم نه مدیر اینجا که کسی بخواد منو افتخاری انتخاب کرده باشهاول مرسی از جوابت![]()
مغازه هم نیست یه مکانی هست برای افزودن به علم![]()
بعدش به من بگو فرق توی مدیر با یه کاربر ساده چیه![]()
شاید هم الکی جلوی اسمت مدیر نوشته شده![]()
یه چیزی تو مایه های مدیر افتخاری![]()
خلاصه دوست من اگه مدیر شدی که باید سواد مدیر شدن داشته باشی![]()
اگه داشته باشی پس جواب دادن چند سوال ساده کار سختی نیست:biggrin1:
اگه نداشته باشی لطف کن اون اسم مدیر رو از جلوی اسمت بردار:cheesygri
در کل این طرز برخورد یه مدیر با سایر اعضا نیست
مرسی از سایت خوب بازی سنتر
امیدوارم به سرنوشت سایت محبوب سالهای قبل یعنی بازی دات دچار نشه
اول مرسی از جوابت![]()
مغازه هم نیست یه مکانی هست برای افزودن به علم![]()
بعدش به من بگو فرق توی مدیر با یه کاربر ساده چیه![]()
شاید هم الکی جلوی اسمت مدیر نوشته شده![]()
یه چیزی تو مایه های مدیر افتخاری![]()
خلاصه دوست من اگه مدیر شدی که باید سواد مدیر شدن داشته باشی![]()
اگه داشته باشی پس جواب دادن چند سوال ساده کار سختی نیست:biggrin1:
اگه نداشته باشی لطف کن اون اسم مدیر رو از جلوی اسمت بردار:cheesygri
در کل این طرز برخورد یه مدیر با سایر اعضا نیست
مرسی از سایت خوب بازی سنتر
امیدوارم به سرنوشت سایت محبوب سالهای قبل یعنی بازی دات دچار نشه
دوست عزيز كابلي كه شما ميگي ( كابل كامپوننت ) خروجي DVD معمولي داره براي PS2 نه HDالبته يه سری کابلهای مخصوص ps2 امده که شما میتونی تصاوير 1080i و 720p رويه تلويزيون hd از ps2 بگيری
ولی کيفيتش يه مقدار بالاتر میره نه زياد
اولا که بنده صاحاب اینجا هستم نه مدیر اینجا که کسی بخواد منو افتخاری انتخاب کرده باشه
ثانیا که من انقدر بیکار نیستم که سایت بزنم بشینم سوالان مردمو جواب بدم. (هدف از انجمن هم اینه که خود اعضا با هم آشنا شن و در واقع یه مجمع عمومی و دوستانه ایجاد شه. حالا منم اگه در توانم بود کمکی می کنم.)
ثالثا که مدیرا 2 دسته هستن:
1) دسته اول مدیرانی هستند که سواد و اطلاعات بالایی در زمینه ای که مدیر قسمتش شده اند دارند. (اینا برای کار شما هستند.)
2) دسته دوم مدیرانی هستند که مسئول نظم و رعایت قوانین و مقررات هستند و سعی می کنند محیط سایت رو سالم نگاه دارند. نه اینکه جوابگوی سوالات اعضا باشند.
خیر اصلا اینطوری نیست و خروجی تصویر 720p یا 1080i ( بسته به خود بازی) می باشد. خروجی 360 hd کامل است فقط شما نمی تونی از hdmi استفاده کنی و کابل 360 یه کابل آنالوگه.با سلام
من خیلی از پست ها رو خوندم ولی آخرش اینو فهمیدم که xbox 360 خروجی HD نداره و فقط کیفیتش مثل HD میتونه باشه
این درسته ؟
لطفا جواب بدید![]()
----
و اگه درست باشه که خیلی بی ریخته