تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

متاسفانه دوستان فکر میکنن led و lcd ها بهتر از پلاسما هستن البته در اثر تبلیغات هست
این دو مشکی رو مشکی نشون نمیدن و پلاسما هست که کیفیت بهتری داره الان پاناسونیک سه بعدی های خودشو پلاسما زده
ما خودمون یه 42 اینچ hd از پاناسونیک داریم واقعا کیفیت توش بی نظیره من پلاسما های پاناسونیک رو توصیه میکنم البته hd چون full hd فعلا کارایی نداره و فقط کیفیت پایین تری داره چون شبکه ها کیفیتشون پایینه بهتره الان یه hd بگیرین اونم پلاسما بعد که فیلم ها و بازیهای سه بعدی زیاد شد سه بعدی بگیرید
دوستم 4 میلیون داد شارپ خرید full led فروخت پلاسما خرید پاناسونیک

متاسفانه دوستان فکر میکنن led و lcd ها بهتر از پلاسما هستن البته در اثر تبلیغات هست
این دو مشکی رو مشکی نشون نمیدن و پلاسما هست که کیفیت بهتری داره الان پاناسونیک سه بعدی های خودشو پلاسما زده
ما خودمون یه 42 اینچ hd از پاناسونیک داریم واقعا کیفیت توش بی نظیره من پلاسما های پاناسونیک رو توصیه میکنم البته hd چون full hd فعلا کارایی نداره و فقط کیفیت پایین تری داره چون شبکه ها کیفیتشون پایینه بهتره الان یه hd بگیرین اونم پلاسما بعد که فیلم ها و بازیهای سه بعدی زیاد شد سه بعدی بگیرید
دوستم 4 میلیون داد شارپ خرید full led فروخت پلاسما خرید پاناسونیک
سلام
شما اگه میشه از مال خودتون یه عکسی بذارید.
سیاه رو درست نشون ندان تو LEDدر حد تیم ملی حل شده.
تا اون جایی که یادم هس برق مصرفی LEDکمتر هس.
بعدشم زمانی که میتونیم با xbox360کیفیت full hdداشته باشیم چرا تلدویزین hdبخریم.
شما قیمت پلاسما رو هم بذارید.

دوست من تا اونجایی که میدونم حل نشده عادت کرده چشمتون متوجه نمیشین احتمالا
کو بازی full hd ? تازه ایکس باکس 720P خروجی داره
fulll hd مشکلش تو پخش تلویزیون هم هست چون کیفیت برنامه ها پایینه افتضاح میشه تصویر
ما سال پیش 1060000 گرفتیم هر موقع هم فیلم ها و بازیهای سه بعدی ( سه بعدی هم پلاسما میگیریم پاناسونیک ) زیاد شد عوض میکنیم اینطوری ضرر هم نمیکنیم
یه عکس میزارم شما هم بزار
چه بازی ای ؟ که مشترک باشه من با fz-35 پاناسونیک عکس میگیرم

دوست من تا اونجایی که میدونم حل نشده عادت کرده چشمتون متوجه نمیشین احتمالا
کو بازی full hd ? تازه ایکس باکس 720P خروجی داره
fulll hd مشکلش تو پخش تلویزیون هم هست چون کیفیت برنامه ها پایینه افتضاح میشه تصویر
ما سال پیش 1060000 گرفتیم هر موقع هم فیلم ها و بازیهای سه بعدی ( سه بعدی هم پلاسما میگیریم پاناسونیک ) زیاد شد عوض میکنیم اینطوری ضرر هم نمیکنیم
یه عکس میزارم شما هم بزار
چه بازی ای ؟ که مشترک باشه من با fz-35 پاناسونیک عکس میگیرم
من عکس هر کاری میکنم نمیشه اپلود کرد اگه میخواین full hdبودن xboxرو ببینید برید تو console settingsبعدdisplayرو بزنید 1080pرو حتما میبینید و همچنین الان دیگه 90%گیم هاش full hdعرضه میشن مث crysis2وبسیاری از بازی های کینکت(پشت قاباشون هم هست.)
راستی plasmaاز نظر وزن و متراز پشتش چقدره؟

الان روی 1080i هست
پشتش اگه کلفتیشو میگی 3-4 سانت هست وزنش رو یادم نیست حدود 17-18 کیلو
اصلا مهم نیست که چه قدر برق مصرف میکنه و متراژش چه قدره مهم کیفیت هست

الان روی 1080i هست
پشتش اگه کلفتیشو میگی 3-4 سانت هست وزنش رو یادم نیست حدود 17-18 کیلو
اصلا مهم نیست که چه قدر برق مصرف میکنه و متراژش چه قدره مهم کیفیت هست
پس دیدین که خروجیش full hdهم داره.
پلاسما ها درست قیمت کمتری دارند ولی اون قیمت بقیه رو تو فیش برق جبران میکنه.در ضمن الان دیگه پلاسما ها تو ایران همچین طرف داری نداره.

سلام ! :d

دوستان لطف کنن یه LED خوب 40 اینچ در حدود 1.700 ~ 1.800 معرفی کنن !

Samsung 6960 چه طوره ؟ تفاوت قابل ذکری با 6260 داره ؟
امیرحسین بهترینش توی این رنج همین سری 6 سامسونگ هست ! کمتر هم هست ! قبل عید که 1200 تا 1400 بود.
به نظر من هم 6260 بردار اگه برمیداری ! فقط یه قابلیت اتصال اینترنت داره 6960 که توی ایران جواب نمیده ! همین
سری 6 هم گیرنده دیجیتال هم داره !

سلام به همگی :دی
یه مانیتور 22 تا 27 اینچ خوب قیمت هم تا 400 تومن چی دارین معرفی کنین ؟ ممنون .

lg 27 455

asus 27 500

یکم بودجتو افزایش بده ضرر نمی کنی هر دو مدل کپی هم هستن دیگه هم تولید نمی شن نجنبی دیگه هم گیرت نمیاد همه چی ساپورتم هستن

سلام ! :d

دوستان لطف کنن یه LED خوب 40 اینچ در حدود 1.700 ~ 1.800 معرفی کنن !

Samsung 6960 چه طوره ؟ تفاوت قابل ذکری با 6260 داره ؟

علیک! :d
از روی تجربه پیشنهاد میکنم اگه می خوای LED بگیری حتماً LG بخر.
این مدل عالیه : 42LED8600

• کیفیت تصویر Full HD باوضوح1920x1080پیکسل
  • قابلیت انطباق 200 هرتز
  • نسبت کنتراست 1:9.000.000
  • زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه

سلام به همگی :دی
یه مانیتور 22 تا 27 اینچ خوب قیمت هم تا 400 تومن چی دارین معرفی کنین ؟ ممنون .

سلام. :d
یک پیشنهاد دوستانه واسه کنسول مانیتور نخر!
LG 22LED5400 خوبه و بهتر از مانیتوره. قیمتش هم 390 تومنه. 3 یا 4 تا هم ورودی HDMI داره. "22 اینچ:

• کیفیت تصویر HD باوضوح 1366x768پیکسل
  • نسبت کنتراست 1:1.000.000
  • قابلیت انطباق 50 هرتز
  • زمان پاسخ دهی 4 میلی ثانیه

پس دیدین که خروجیش full hdهم داره.
پلاسما ها درست قیمت کمتری دارند ولی اون قیمت بقیه رو تو فیش برق جبران میکنه.در ضمن الان دیگه پلاسما ها تو ایران همچین طرف داری نداره.

این که تو ایران طرفدار نداره دلیلش مشخصه برای اینکه همه عقلشون به چشمشونه و به را حتی گول تبلیغات رو میخورن
خیلی فکر میکنن زودم دیجیتال بهتر از اوپتیکال هست تو دوربین عکاسی !!!! این یه نمونش
گفتم که پاناسونیک سه بعدی هاش رو هم پلاسما زده
برق هم اون قدری که فکر میکنی تفاوت نداره حالا همه چی رو ول کردین چسبیدین به برق یعنی همه هزینه ی برق ماله پلاسماس !!!!
برید تحقیق کنید متوجه میشیشد حالا هر چی من بگم چون شما تعصب دارین و فکر میکنید جدید تره بهتره

این که تو ایران طرفدار نداره دلیلش مشخصه برای اینکه همه عقلشون به چشمشونه و به را حتی گول تبلیغات رو میخورن
خیلی فکر میکنن زودم دیجیتال بهتر از اوپتیکال هست تو دوربین عکاسی !!!! این یه نمونش
گفتم که پاناسونیک سه بعدی هاش رو هم پلاسما زده
برق هم اون قدری که فکر میکنی تفاوت نداره حالا همه چی رو ول کردین چسبیدین به برق یعنی همه هزینه ی برق ماله پلاسماس !!!!
برید تحقیق کنید متوجه میشیشد حالا هر چی من بگم چون شما تعصب دارین و فکر میکنید جدید تره بهتره
خب به هر حال اگه پلاسما بهترین بود دیگه نیازی به تکنولوزی های جدیدتری نبود.

آخه پلاسما هنوز حذف نشده گفتم چند بار پاناسونیک سه بعدی هاش رو هم پلاسما زده
تنها ایرادش اینه که اگه 3 ساعت یک تصویر ثابت بمونه جاش میمونه که احتمالش کم هست
تا کنار هم نزاریم این بحث نتیجه نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or