virus.hacker
کاربر سایت
شما بودجه تون رو بگو بعد.میخواستم یه tv با مشخصات زیر معرفی کنید:
1.LED
2.full hd
3. 3D
4. 32 یا 37 اینچ.
5.قیمت هاشون.
ممنون میشم یکی جواب بده.
شما بودجه تون رو بگو بعد.میخواستم یه tv با مشخصات زیر معرفی کنید:
1.LED
2.full hd
3. 3D
4. 32 یا 37 اینچ.
5.قیمت هاشون.
ممنون میشم یکی جواب بده.
سلاممتاسفانه دوستان فکر میکنن led و lcd ها بهتر از پلاسما هستن البته در اثر تبلیغات هست
این دو مشکی رو مشکی نشون نمیدن و پلاسما هست که کیفیت بهتری داره الان پاناسونیک سه بعدی های خودشو پلاسما زده
ما خودمون یه 42 اینچ hd از پاناسونیک داریم واقعا کیفیت توش بی نظیره من پلاسما های پاناسونیک رو توصیه میکنم البته hd چون full hd فعلا کارایی نداره و فقط کیفیت پایین تری داره چون شبکه ها کیفیتشون پایینه بهتره الان یه hd بگیرین اونم پلاسما بعد که فیلم ها و بازیهای سه بعدی زیاد شد سه بعدی بگیرید
دوستم 4 میلیون داد شارپ خرید full led فروخت پلاسما خرید پاناسونیک
من عکس هر کاری میکنم نمیشه اپلود کرد اگه میخواین full hdبودن xboxرو ببینید برید تو console settingsبعدdisplayرو بزنید 1080pرو حتما میبینید و همچنین الان دیگه 90%گیم هاش full hdعرضه میشن مث crysis2وبسیاری از بازی های کینکت(پشت قاباشون هم هست.)دوست من تا اونجایی که میدونم حل نشده عادت کرده چشمتون متوجه نمیشین احتمالا
کو بازی full hd ? تازه ایکس باکس 720P خروجی داره
fulll hd مشکلش تو پخش تلویزیون هم هست چون کیفیت برنامه ها پایینه افتضاح میشه تصویر
ما سال پیش 1060000 گرفتیم هر موقع هم فیلم ها و بازیهای سه بعدی ( سه بعدی هم پلاسما میگیریم پاناسونیک ) زیاد شد عوض میکنیم اینطوری ضرر هم نمیکنیم
یه عکس میزارم شما هم بزار
چه بازی ای ؟ که مشترک باشه من با fz-35 پاناسونیک عکس میگیرم
پس دیدین که خروجیش full hdهم داره.الان روی 1080i هست
پشتش اگه کلفتیشو میگی 3-4 سانت هست وزنش رو یادم نیست حدود 17-18 کیلو
اصلا مهم نیست که چه قدر برق مصرف میکنه و متراژش چه قدره مهم کیفیت هست
امیرحسین بهترینش توی این رنج همین سری 6 سامسونگ هست ! کمتر هم هست ! قبل عید که 1200 تا 1400 بود.سلام ! :d
دوستان لطف کنن یه LED خوب 40 اینچ در حدود 1.700 ~ 1.800 معرفی کنن !
Samsung 6960 چه طوره ؟ تفاوت قابل ذکری با 6260 داره ؟
سلام به همگی
یه مانیتور 22 تا 27 اینچ خوب قیمت هم تا 400 تومن چی دارین معرفی کنین ؟ ممنون .
سلام ! :d
دوستان لطف کنن یه LED خوب 40 اینچ در حدود 1.700 ~ 1.800 معرفی کنن !
Samsung 6960 چه طوره ؟ تفاوت قابل ذکری با 6260 داره ؟
سلام به همگی
یه مانیتور 22 تا 27 اینچ خوب قیمت هم تا 400 تومن چی دارین معرفی کنین ؟ ممنون .
پس دیدین که خروجیش full hdهم داره.
پلاسما ها درست قیمت کمتری دارند ولی اون قیمت بقیه رو تو فیش برق جبران میکنه.در ضمن الان دیگه پلاسما ها تو ایران همچین طرف داری نداره.
خب به هر حال اگه پلاسما بهترین بود دیگه نیازی به تکنولوزی های جدیدتری نبود.این که تو ایران طرفدار نداره دلیلش مشخصه برای اینکه همه عقلشون به چشمشونه و به را حتی گول تبلیغات رو میخورن
خیلی فکر میکنن زودم دیجیتال بهتر از اوپتیکال هست تو دوربین عکاسی !!!! این یه نمونش
گفتم که پاناسونیک سه بعدی هاش رو هم پلاسما زده
برق هم اون قدری که فکر میکنی تفاوت نداره حالا همه چی رو ول کردین چسبیدین به برق یعنی همه هزینه ی برق ماله پلاسماس !!!!
برید تحقیق کنید متوجه میشیشد حالا هر چی من بگم چون شما تعصب دارین و فکر میکنید جدید تره بهتره