تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

NX700.یا EX700.سونی سایز40 مشخصات:BE3 BRAVIA ENGINE / Edge LED / USB/ Motionflow100 Hz/BRAVIA sync /hdmi 4 /ambient sensor /ECO SETTINGS / Fhll HD 1080 / LIVE COLOUR / MPEGNOISE REDUCTION /Intelligent Picture pLUs\

c6960سامسونگ سایز40 اسکن تصویر100هرتزfull HD/ اتصال به شبکه کامپیوتری LAN/ دو ورودی usb movie/ گیرنده wifi/ پانل فوق شفاف ULTRA CLEAR PANEL / تصویر در تصویر در HDMI/ چهار ورودی HDMI/ ورودی PC/ قابلیت انطباق 400Hz/ سیستم ANY NET/ خروجی هدفون/ موتور پردازشگر HYPER REAL ENGINE /کنتراست تصویر 7000.000.1

LC-40LE820Mشارپ سایز 40 /پانل LED ژاپنی / FULL HD 1920+1080 / نسل دهم پانلX Genتکنولوژی UV2A / پانل چهار رنگ RGB Y/ مگا کنتراست / 100 /120 Hz / خروجی LAN DLNA POHTO MUSIC/ خروجی صدا 35W / پانل 10 بینی/ HDMMIتا 4/ پخش DIVXبه صورت HD/
SRS TRU Surround hd/ usb/

کدام گزینه بهتر است

آقا پویان به نظر من سونی بهترین ( به نظرمن که نه به نظر همه )
سه بعدی هم هست این چطوره یا EX700
نام برند: سامسونگ

نام تجاری محصول: 40C7770

اندازه صفحه (قابل دیدن): 40 اینچ

نسبت تصویر: 16:9

وضوح تصوير: 2MP 1920*1080

هرتز: 200 HZ

زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms

كنتراست: 8.000.000:1

زاویه دید: 178 درجه

امکان تصویر در تصویر: فقط با ورودی های HDMI و COMPONENT

دكمه های كنترل كننده روی تلویزیون: لمسی

بلندگوی SRS: دارد

پشتیبانی زبان پارسی: دارد

ANYNET+: دارد

پورت USB عکس و فایل صوتی: دارد

پورت USB پخش فیلم: دارد

ورودی AV: دو عدد

ورودی COMPONENT: یک عدد

ورودی HDMI: چهار عدد

ورودی PC/DVI AUDIO IN: دارد

ورودی مانیتور RGB: دارد

ورودی شبکه LAN: دارد

خروجی Digital Audio Out(Optical): دارد

خروجی هدفون: ندارد

خروجی صداAUDIO OUT: دارد

خروجی تصویرVIDEO OUT: ندارد

ارتفاع با پایه رومیزی: 65cm

ارتفاع بدون پایه رومیزی: 58cm

عمق با پایه رو میزی: 27cm

عمق بدون پایه رو میزی: 3cm

عرض: 96cm

وزن: 17Kg

مصرف برق: 150Watt

هزینه نصب: رايگان

مدت گارانتی: 18 ماه

شرکت گارانتی کننده: سام سرويس

هدیه شما: نصف مبلغ سینمای خانگی C445

قرعه کشی: BMW

هزینه حمل تهران(کلیه نقاط): رايگان

هزینه حمل شهرستان(همه شهرستانها): رایگان

قیمت (ریال): 25.990.000

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
بالاخره دیروز یه مانیتور ال جی w2286lخریدم بر ایکس باکسم و نصبش کردم که اینو مدیون راهنمایی های خوب شما عزیزان می دونم فقط یه مشکل کوچکی که دارم اینه که وقتی کابل hdmiرا وصل کردم صدا نداره .چه کار کنم ؟همه اتصالات را درست گذاشتم ولی صدا ش در نمیاد.البته قبلا با کابل vgaکار می کردم مشکل نداشتم.اما الان با hdmiمشکل صدا دارم.آیا باید کابل دیگه ایی بخرم یا تنظیمات دیگه ایی انجام بدم.
ممنون میشم یکی به طور مفصل بهم توضیح بده
راستی بچه ها وقتی رزولوشن ایکس باکسم را سر 1050*1680 گذاشتم وقتی وارد صفحه بازی میشدم بازی تمام صفحه نیست وقتی رزولوشن را بالاتر گذاشتم تصویر و نوشته ها زیز صفحه مانیتور پنهان می شدند.امیدوارم با توضیحات دست و پا شکسته ام منظورم را فهمیده باشید. از دوستان صاحب تجربه تقاضای راهنمایی و کمک دارم.

EX700 یا C7770 سه بعدی
مسله این است
کدام یکی

• Edge LED
  • دارای گیرنده دیجیتال داخلی - DVB T
  • پانل FULL HD با وضوح 1920x1080
  • مجهز به پردازشگر تصویر براویا 3 BE3
  • حرکت سریع فریم 100 هرتز Motion Flow 100HZ
  • تولید رنگ های زنده
  • تصویر هوشمند
  • تکنولوژی صدای فراگیر S-Force
  • براویا سینک (همگام سازی با BRAVIA)
  • 4 ورودی HDMI
  • دارای سنسور تشخیص حضور فرد
  • دارای حالت صرفه جویی در انرژی
  • حسگر نور محیط
  • دارای ورودی USB (پخش فیلم و عکس و آهنگ)
  • دارای ورودی LAN Ethernet
  • دارای BRAVIA internet video
  • مجهز به سیستم هماهنگ خانگی دیجیتال (DLNA

KDL-40EX700
1,999,000
ساخت مالزی

سلام
من یه lcd یا led می خوام تا حد 32 اینچ برای اتاقم مخصوص اکسباکس. معمولا چی می خرن تو همچین مواردی ؟
فرق هم نمی کنه ال سی دی با شه یا ال ایی دی، مهم اینه که نهایت گرافیک و تصویر رو نشون بده.

-------------------------------------------------
دوستان طی تحقیقاتی که من انجام دادم فهمیدم که اصلا نباید سمت تلوزیون های ال سی دی و ال ای دی LG رفت. تا وقتی سامسونگ هست.
تلوزیون های سونی از نظر کیفیت تصویر ، وضوح و همچنین کیفیت پخش از پورت های hdmi و ... از همه نظر از بقیه برند ها سر هستند ان هم با اختلاف. من یه سری تلوزیون که منتخب سونی سامسونگ و پاناسونیک بود رو کنار همگذاشته ، دیدم. همشونم از لحاظ مشخصات مثل هم بودن ولی از لحاظ قیمتی نه.!! کیفیت سونی ها بهترین بود بعد سامسونگ و بعد پاناسونیک ولی قیمت سونی و پاناسونیک از همه گرون تره.
نظر شخصی من راجع به برند سامسونگه اگر پای قیمت وسط باشه.
اگر کیفیت رو می خواین فقط و فقط سونی

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من چندتا نکته بگم که زیاد دنبال مشخصات تلوزیون نباشید.....

اول از همه اینکه اصلا به کنتراست توجه نکنید چرا که هیچ تصویری وجود نداره که کنتراست بیشتر از 1.30000 بخواد و این اعداد و ارقام فقط ظاهر قضیه است....

دوم از نظر تصویر تقریبا LCD با LED هیچ فرقی نمیکنه و فقط تفاوت در فضای رنگ اونها و بهتر نشون دادن رنگ مشکی در LED است....

سونی به جز مدل های جدیدش همه مدلهاش ساخت ایران هست و اصلا سمتشون نرید....

هیچ دلیلی هم برای برتری سونی وجود نداره و همه اینها سلیقه ای است ولی نباید از این هم گذشت که یکی از چندین شرکت قدرتمند در این زمینه است....
این شرکت ها همگی Tv های خوبی دارند...Philips-Pioneer-Samsung-Sony-Toshiba-Sharp-Panasonic

بازی های xbox نهایت رزولیشن که دارند 1280.720 است و شما وقتی بازی رو در tv فول اچ دی بازی میکنید در واقع کنسول رزولیشن بازی رو تا 1080p بزرگ میکنه ولی با کشیدن اون(البته تصویر رو اسکن میکنه تا کمترین افت رو در تصویر به وجود بیاره)
پس زیاد تفاوتی بین tv های مختلف برای نشون دادن تصویر xbox وجود نداره....

من برای LED , LCD مارک سامسونگ رو پیشنهاد میدم و برای Plasma مارک Pioneer ....البته همه مارک خوب هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or