(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
رضا جان من دانلود کردم ...
از نظر کیفیت حرف نداره .. اما میشد یه چیزی از کار اصلی رو بذارین که الکی 50 مگ از ترافیکمون رو مصرف نکنیم ! :دی

سلام

ممنون از اینکه نظر خودتون رو دادید اما شرمنده هستم به خدا فقط این تیزر نمایانگر کیفیت کار بود و قطعا فیلم اصل که برداشته میشه هم با این کیفیت خواهد بود راستی 30 % کار تموم شده ;)

تریلر جدید معرفی گروه تلوزیون اینترنتی بازیسنتر
فروردین 87

کیفیت HD ریزولیشن 720P
حجم 32 مگابایت

دانلود به صورت فایل های چند گانه:

اولی رو نصب کنید دومی و سومی رو حتما unzip کنید تا ادامه unzip فایل اول صورت بگیره.

فایل اول 4 مگ
فایل دوم 14 مگ
فایل سوم 14 مگ

آخرین ویرایش:
تریلر جدید معرفی گروه تلوزیون اینترنتی بازیسنتر
فروردین 87

کیفیت HD ریزولیشن 720P
حجم 32 مگابایت

دانلود به صورت فایل های چند گانه:

اولی رو نصب کنید دومی و سومی رو حتما unzip کنید تا ادامه unzip فایل اول صورت بگیره.

فایل اول 4 مگ
فایل دوم 14 مگ
فایل سوم 14 مگ

دوست عزیز نمیشد بهتر فایل ها رو تقسیم بندی کنید؟!!من الان چند بار دانلود کردم ولی تو extract کردن ارور میده.

دوست عزیز نمیشد بهتر فایل ها رو تقسیم بندی کنید؟!!من الان چند بار دانلود کردم ولی تو extract کردن ارور میده.

فایل دوم و سوم رو extract کنید به راحتی آب خوردن بعد یک پوشه درست کنید فایل اول رو همین طور که هست با دو فایل دیگه یکجا قرار بدید بعد فایل اول رو extract کنید تموم این مشکل!!!؟

خوب منم تریلر رو دیدم.
بنظرم از نظر کیفی در سطح خیلی خوبی بود ولی مهمترین قضیه ای که پشتش بود تلاش بسیار زیاد رضای عزیز در ساخت این تریلر کوتاه بود.
اگر تدوین دموها و موسیقی کار خودت بوده (من هنوز فکر میکنم تدوین دموها کار خودتون نبوده!) باید بگم علی رقم اینکه از تریلرهای خارجی الگو برداری شده بود ولی خیلی عالی بود.
خصوصا اون بخش از دموهای FEAR که فکر میکنم یه بخشیش مربوط به origins که هنوز منتشر نشده بوده باشه!(البته مطمئن نیستم) ولی در کل یک دستت درد نکنه توپ باید بهتون بگم.
واقعا ممنون....
ضمنا با این اوصاف خوبی که دیدم تو این موضوع و یا موضوعات اتی اگر تو بخش ساخت و کارگردانی مشکلی بود میتونید با من در میون بزارید.(هرچند کارتون خیلی بهتر از این حرفاست)
البته بحث ادعا نیست ولی مشکل همیشه هست و همه اعضای فروم باید به هر نحو ممکن شمارو کمک کنن.یکی با خرید DVD و یکی کمک فکری و یکی هردو.....

فایل دوم و سوم رو extract کنید به راحتی آب خوردن بعد یک پوشه درست کنید فایل اول رو همین طور که هست با دو فایل دیگه یکجا قرار بدید بعد فایل اول رو extract کنید تموم این مشکل!!!؟

منم همینکاری رو که میگید کردم اما تو extract کردن آخری ارور میده.اینو مینویسه:

The general purpose flags stored in the local header for this file are not the same as the general purpose flags stored in the central header

خوب منم تریلر رو دیدم.
بنظرم از نظر کیفی در سطح خیلی خوبی بود ولی مهمترین قضیه ای که پشتش بود تلاش بسیار زیاد رضای عزیز در ساخت این تریلر کوتاه بود.
اگر تدوین دموها و موسیقی کار خودت بوده (من هنوز فکر میکنم تدوین دموها کار خودتون نبوده!) باید بگم علی رقم اینکه از تریلرهای خارجی الگو برداری شده بود ولی خیلی عالی بود.
خصوصا اون بخش از دموهای FEAR که فکر میکنم یه بخشیش مربوط به origins که هنوز منتشر نشده بوده باشه!(البته مطمئن نیستم) ولی در کل یک دستت درد نکنه توپ باید بهتون بگم.
واقعا ممنون....
ضمنا با این اوصاف خوبی که دیدم تو این موضوع و یا موضوعات اتی اگر تو بخش ساخت و کارگردانی مشکلی بود میتونید با من در میون بزارید.(هرچند کارتون خیلی بهتر از این حرفاست)
البته بحث ادعا نیست ولی مشکل همیشه هست و همه اعضای فروم باید به هر نحو ممکن شمارو کمک کنن.یکی با خرید DVD و یکی کمک فکری و یکی هردو.....

ممنون دقیقا الگوبرداری از عنوان origins بوده و تدوین هم به شخصه در ابتدا گفتم الان انیمشن کار به اتمام رسیده و فوق العاده حرفه ای کار شده باور کنید با این همه مشغله کاری روزی حداقل 4 ساعت ظهر رو به این کار اختصاص میدم و تمام انیمیشن کار مربوط به خودم هست که در اینجا تدوین و تنظیم نامیده میشه در مورد کمک فکری و مالی با صحبتی که با بچه های گروه مهدی و سعید داشتم قرار شد به احتمال قوی اگه مشکلی نباشه کار رایگان بر روی DVD عرضه بشه چون هدف گروه کسب در آمد نیست امیدوارم موفق باشیم ممنون.

منم همینکاری رو که میگید کردم اما تو extract کردن آخری ارور میده.اینو مینویسه:

پیغام جالبی نمیدونموالا بچه ها که دانلود کردن شما دوباره سعی کن

در کل کار واقعا جالبیه و اگر پولی هم عرضه بشه نه تنها ایرادی نداره بلکه بهتره.میتونید قیمت رو پائین بگیرید!
دلیلش هم اینه که این کار با توجه درامد هرچند اندکی که میتونه نصیبتون کنه باعث میشه انگیزه ادامه در شما تقویت بشه.
خدا وکیلی من خیلی ها رو میشناسم که یه وبلاگ میزنن ولی چون میبینن چیزی توش نیست جمش میکنن!
دیگه اینکار که با توجه به هزینه و خصوصا زمانی که میبره جای خود داره.
من نظرم اینه که bazicenter بزرگه ولی به جایگاه اصلیش نتونسته برسه.لین قبیل کارها اگر از جانب بچه های عضو و خوصا مدیران ارشد سایت حمایت بشه میتونه هم جنبه مادی داشته باشه و هم معنوی!
مادیش که بخشیش میتونه در راستای بهتر شدن فروم و سایت مصرف بشه و معنویش هم که با توجه به ارتقا سطح کیفی باز هم پیامدهاش همون پیامدها مادی خواهد بود!
امیدوارم کسی ناراحت نشه ولی از وقتی که بازیسنتر شد بازیسنتر, درحال درجا زدنه!
این قبیل فعالیت ها هستن که میتونن به این سایت ارزش بدن.
من که امیدوارم موفق بشین.بهترین نکته ای هم که درکارتون بچشم میخوره نبود انگیزه های مادیه که مانع از شکست خوردنتون میشه ولی مطمئن باشید به موقش مادیات هم میاد..........

در کل کار واقعا جالبیه و اگر پولی هم عرضه بشه نه تنها ایرادی نداره بلکه بهتره.میتونید قیمت رو پائین بگیرید!
دلیلش هم اینه که این کار با توجه درامد هرچند اندکی که میتونه نصیبتون کنه باعث میشه انگیزه ادامه در شما تقویت بشه.
خدا وکیلی من خیلی ها رو میشناسم که یه وبلاگ میزنن ولی چون میبینن چیزی توش نیست جمش میکنن!
دیگه اینکار که با توجه به هزینه و خصوصا زمانی که میبره جای خود داره.
من نظرم اینه که bazicenter بزرگه ولی به جایگاه اصلیش نتونسته برسه.لین قبیل کارها اگر از جانب بچه های عضو و خوصا مدیران ارشد سایت حمایت بشه میتونه هم جنبه مادی داشته باشه و هم معنوی!
مادیش که بخشیش میتونه در راستای بهتر شدن فروم و سایت مصرف بشه و معنویش هم که با توجه به ارتقا سطح کیفی باز هم پیامدهاش همون پیامدها مادی خواهد بود!
امیدوارم کسی ناراحت نشه ولی از وقتی که بازیسنتر شد بازیسنتر, درحال درجا زدنه!
این قبیل فعالیت ها هستن که میتونن به این سایت ارزش بدن.
من که امیدوارم موفق بشین.بهترین نکته ای هم که درکارتون بچشم میخوره نبود انگیزه های مادیه که مانع از شکست خوردنتون میشه ولی مطمئن باشید به موقش مادیات هم میاد..........

سلام

ممنون بگذارید کار تموم بشه در مورد این قضایا تصمیم گرفته میشه باز هم ممنون.

تیزر اطلاعات جزئی از موارد موجود در BGN 2 البته به صورت کیفیت پایین برای دانلود راحت و به صورت SD این تریلر به هیچ وجه تیزر نهایی کار از نظر کیفی نیست و به نوعی تست ویدئو برای نمایش انیمیشن و تدوین برنامه هست دانلود با حجم 14 مگابایت زمان 2 دقیقه.

منتظر نظرات انتقادات و پیشنهادات در همین تاپیک هستم.

لینک دانلود روز 14 فروردین قرار میگیرد.

تصاویر تریلر:

t53yc7.jpg

14wg6br.jpg

oupkd5.jpg

4py3oy.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or